Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som krava

Príspevok v téme: som krava
meryme5

Ahojte, vcera som si pisala s bratrancom na facebooku spravy, pytal sa ma ako sa mam a na priatela....a ja som napisala,ze moj priatel je slubotechna ,lebo naslubuje kopec veci a nic nedodrzi. (co samozrejme moj priatel aj vie, odomna osobne) potom sme si zacali robit srandu ake su dnes tie vztahy plytke a ja som samozrejme zo srandy napisala, ze hej ved radsej budem mat len niekoho na sex a nebudem sa rozculovat ( a vela smajlikov) proste sme pisali kraviny o nicom a nic z toho nebolo myslene vazne. Nevedela som vsak, ze si vecer moj priatel vzal moj telefon bez mojho vedomia a vsetko si cital....nasledne mi vynadal, ze som kurva ,zbalil si veci a odisiel.....samozrejme snazila som sa mu vysvetlit, ze to bola sranda a nic vazne, ze ma to mrzi a bla bla....vraj mi neveri , ze mu je z toho zle a ze je koniec..... zostalo mi smutno, nereaguje na moje spravy a volania....bolo to ozaj take strasne?

Kýčera

Drgdrg, pani doktorka G!
15.7., 12:32:23 Aby sme si rozumeli - v téme som prvýkrát, niečo ma tu vtiahlo a už viem, že si to bola Ty!!! Už si zasa menila nick?
Lichotí mi uznanie, že ma považuješ za múdru. Komu, kde a kedy som povedala, že kebyže neexistuje? Máš na to dôkazy?

0vecka

Prezyvka055 akoze imho je to blbost lebo ak si to vies spravit sam tak radej obetujem 10 minut ako si zavolat opravara a cakat nanho... ak by som kvoli vsetkemu voall opravara tak tiez nemam moc volenho casu...

Sevrin

meryme5v - keď s niekým žiješ, resp. plánuješ žiť, tak nerob jednu zásadnú chybu: že sa hneď na začiatku nedohodnete na jasných podmienkach spolunažívania. To, že žil 3 mesiace u teba zadarmo a napriek sľubom ti neopravil ani ten hajzel, hovorí samé za seba a len potvrdzuje to čo som písal. Nestál za to. A to nepíšem preto, aby som sa ťa poľutoval, píšem to preto, lebo je to tak.

Mesačný princ

Prezyvka055 - ve´d ok, je to všetko o dohode ale ak by ona neplatila nič, tak by si jej hovoril aby cvakala aj keby nechcela a zarábal by si dosť?

Ja sa len tak pýtam. Ako sa ľudia dohodnú tak to je. Podľa mňa je normálne sa dohodnúť a nebrať niečo ako automatické či samozrejmosť :)

Prezyvka055

0vecka -> to je volam opravara pomaly aj na vymenu ziarovky :D ... nie ze by som nevedel ale za 1. sa mi nechce a za 2. nemam na to cas.
Volny cas travim oddychom a nie pracami na dome :D

Mesacny Princ -> u nas s priatelkou platime najom doteraz na polovicu :D a to uz zijeme v nemecku niekolko rokov, tak na to nejako prislo ani sme neuvazovali ze by to malo byt inak.

Azuerus

Väčšina z vás tu asi ani nemá vzťah určite keby si žena nájde také správy o sebe u svojho priateľa s niekým, ktorému sa sťažuje ako je to nanič vzťah a bolo by lepšie mať dakoho iba na sex tak by ste kľudné nezostali či to bola sranda či nie podľa reakcií autorky to sranda asi nebola ...

Mesačný princ

0vecka - spravil som už aj strechu na dome úplne sám ale kohútik opraviť neviem. Taká je realita. Možno to bude tým mojim IQ 60 čo je dosť možné. Ja by som kohútik nevedel opraviť ale zámkovú dlažbu položím bez menších problémov.

meryme5 - ako som povedal. Už ti nikdy nebude dôverovať a bola by si úplne ....ak by si mu niečo dokazovala. V tvojich očiach je on neschopná slubotechna a v jeho si štetka, ktorá ho ohovára a neváži si ho.
Takže aké z toho vyplýva ponaučenie?
Ako som napísal nižšie, váš vzťah sa už rozpadol...ak nejaký vôbec bol. Teraz je už len otázkou času kedy to obaja pochopíte.

neviem111111 - prečo by mi mala priateľka prispievať ak zarábam dosť na to, aby som všetko platil sám? Je to o vzájomnej dohode a nie uniformný stereotyp či?

meryme5

no lenze on mi zavolal a vratil sa s tým, že mi odpusta a dava mi sancu dokazat mu, ze mi moze verit :-D neriesil ten zachod,ale tu vetu o tom, že si najdem niekoho na sex, samozrejme som povedala, ze to bol žart,ale nadalej mi neveri a teda mam mu to dokazovat :-)