Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som krava

Príspevok v téme: som krava
meryme5

Ahojte, vcera som si pisala s bratrancom na facebooku spravy, pytal sa ma ako sa mam a na priatela....a ja som napisala,ze moj priatel je slubotechna ,lebo naslubuje kopec veci a nic nedodrzi. (co samozrejme moj priatel aj vie, odomna osobne) potom sme si zacali robit srandu ake su dnes tie vztahy plytke a ja som samozrejme zo srandy napisala, ze hej ved radsej budem mat len niekoho na sex a nebudem sa rozculovat ( a vela smajlikov) proste sme pisali kraviny o nicom a nic z toho nebolo myslene vazne. Nevedela som vsak, ze si vecer moj priatel vzal moj telefon bez mojho vedomia a vsetko si cital....nasledne mi vynadal, ze som kurva ,zbalil si veci a odisiel.....samozrejme snazila som sa mu vysvetlit, ze to bola sranda a nic vazne, ze ma to mrzi a bla bla....vraj mi neveri , ze mu je z toho zle a ze je koniec..... zostalo mi smutno, nereaguje na moje spravy a volania....bolo to ozaj take strasne?

drgdrg

Melian,

Kycera povedala, ze slovo kebyze neexistuje - aj ked existuje, ale pani mudra to vie najlepsie. Asi slovencinarka, ktora tu zas opravuje inych.

0vecka

Mesačný princ uplne ta v tom vidim.. ty to tak hovoris ako keby slubil ze to spravi zajtra a nespravil, za tie tri mesiace sa na to mohol aspon pozriet a povedat ze to nevie a nie srat na to tri mesiace potom zase slubovat... a ne ze je rad ze mu ona nehubuje ale este sa oduvat lebo si to dovolila zverejnit ... sak to je jak male decko

0vecka

nepocuvaj tych ostatnych .. brat najomne je normalna vec ak nieste manzelia... ja som tiez dostaval polovicu najomneho kym sme sa neprestahovlai do vlastneho... a tiez si fakt nemyslim ze si napisala nieco nevhodne... niektori jedinci (ziarlivci) by mohli mat problem s tym nezaveznym sexom lebo to by mohlo tak vyzerat ze sa ho snazis nahovorit ale neviem... rozmysli si ci xcs zit s takym histerikom.. je dost chlapov ktory ti imho budu viac vyhovovat....

Melian

Ten nazov temy si vystihla, si krava. Keby k sebe zavolam byvat frajera, tak od neho nechcem peniaze a uz vobec nie, aby mi na oplatku robil opravara. Ked to nevie alebo nema cas, tak si to zariadim inak.

Mesačný princ

Tak ti niečo sľúbil, to ešte neznamená, že to aj opraviť dokáže...jasné?

Skôr ma zaráža ten tvoj prístup ,,býva u mňa zadarmo,,...omg

Akože toto by ma úplne dostalo ak by mi partnerka povedala či napísala. Ak chceš opravára tak si zavolaj hodinového manžela! On ti opraví možno viac ako ten kohútik či WC.

Niekedy mi je veľmi smutno z toho, ako za všetko môžu peniaze. Ve´d prečo ten záchod a kohútik neopraví bratranec??? Alebo ty, alebo opravár?

To naozaj teraz budeš čakať kým to spraví on, možno to ani spraviť nevie....

meryme5

Ja toho človeka zboznujem ze vsetko, je vtipný, je dobrý, navarí....Býva však u mna v byte už tri mesiace a zadarmo...nechcela som od neho korunu - zatial. Lenže sluboval mi asi 5 krát ako mi opraví záchod, kohútik a pod. tri mesiace to nespravil (ok nemusel, ale nemal to ani slubovat, ja som ho o to neprosila) toto som napísala aj v tej správe bratrancovi. Ibaze to co som napísala bratrancovi, to moj priatel aj vedel, lebo som mu to už viac krát povedala , ze ten zachod stale nie je opravený. Minulý víkend mi hovori, slubujem ti, že ti ho uz naozaj spravim ....dodnes opat nic....on to vie, ze mi slubuje....takisto vie, ze som v tej správe mala pravdu, pretoze neraz som to aj jemu povedala, ze len slubuje... chybu som spravila, ked som pisala, ze je mat lepsie asi niekoho na sex a nemusíme riesit plytke vztahy - za tým bolo vela smajlikov, bratrance takisto odpísal, že on už nehladá len sex,ale naozaj vztah a ja som dalej pisala, ved jasné, že to tak je....a bla bla.....takze co sa týka hajzla ok, to vedel aj frajer a co sa týka správy, že chcem niekoho len na sex to bol žart a keby čítal dalej vedel by, že to naozaj žart bol...lenže on si prečítal asi len dve vety z toho celého

Mesačný princ

meryme5 - by ma zaujímala jedna vec - čo pekné môžeš o priateľovi povedať?

Aký je tvoj priateľ a prečo ho máš vlastne rada?

konikjalovy

obaja ste mimoňi...na co si s nim bola, ked si si o nom myslela, ze taky je ? a on ti nema co cumiet do mobilu. Deti nezrele...