Serus. Mam 17 meriam 181cm a vazim 100kg ;) a mam dilemu neviem co zo svojou postavou. Na pohlad nevyzeram moc tlsty tuk mam usadeny najma na bruchu a stehna. Neviem ci by som mal skor posilovat alebo skor schudnut. Nejde mi ani nejak o vahu ako o vzhlad viem ze ked posilujem tak miesto toho aby som schudol tak skor priberiem to mi je jedno. Aky mate na to nazor co by ste mi skor odporucili posilovat alebo schudnut?
Co s postavou
Okey tak uz mam realnu predstavu o tom co a jak este raz dik moc.
a serie 3-5 ja robim 3 lebo som lenivy... ak ti to bude malo tak nerobis dost intenzivne a ak robis tak si drbni este nejake cviky...
to je tazko povedat... vseobecne sahovori ze na nabranie svalov 6-16... na tvojom mieste robim okolo 10 ked sa naucis techniku mozes ist k tym 6tim...
Este by som chcel vedet kolko serii po kolko opakovani to mam robit na zaciatok a je mi jasne ze by som si mal dat nejaku rozcvicku kvuli svalovke.
Pendolino hlavne si nastuduj techniku cvikov a rob to pred zrkladlom a nahravaj sa na mobil aby si vedel ked to budes robit zle... oddrbat si chrbat nieje bohvie co..
co sa stravy tyka tak ti staci jest dost bielkovin a sledovat calorie +-...zase az taka veda to neni... pista ti tu asi bude radit BCAA a take veci ale imho ak nexces byt fakt ze Rambo alebo profik tak je to uplne jedno
To mi je jasne ze, musim zmenit stravu to uz by sem si nasel nekde na internete a k temu benchpress drepy... s tym by nemal byt problem doma mam dost blbosti kere sa mi zidu a je tam aj ten cement no tak teda dik moc
Hlavne uprav stravu. Musis jest asi dost somarin
Pendolino na zaciatok je to lepsie ako nic.. a na ten bicykel sa vykasli... nema to ziadny zmysel...kliky su podbne ako benchpress drepy su drepy a mrtvy tah by si mohol tiez zvladnut nejako podomacky s pytlom cement napr :-D
ale vis co sa drepov benchpressu a mrtveho tahu tyka tam ti staci jedna tyc zavazia lavicka a stojan ... ak mas jednu garaz tak sa vybavis aj sam...
Noo, problem je ten ze, mam posilku velmi daleko dalo by sa to nahradit napriklad kliky rozneho druhu nejake tie drepy a + ze som kazdy den 3-4hodiny na bicykli?
ja by som ti radil chodit do posilovne ... kalsicke cviky benchpress mrtvy tah drepy a popritom znizit kaloricky prijem + nejake tie proteiny...