Chcela by som si este trochu zlepsit postavu a tak som sa rozhodla ze zacnem behat.lenze neviem ako kedy a ako casto.mohli by ste poradit kedy telo najviac spaluje tuky?ako dlho by som mala behat?a akym sposobom mam behat aby mi nohy schudli a nie zhrubli?
----------------
Článok ne tému "Beh" www.zdravie.sk
Behanie
chcela by som zacat velmi behat no uz po par metroch som zadychana a nevladzem,mam totiz selest....dalo by sa postupne nejako zvyknut na ten beh?
no diky asteri.. ale od autobusovej zastavky byvam asi take 5 mentre :-D a do skoly to mam take tie 3 km :-D
srdiecko, tak vstan az o tristvrte na sest a bez na autobusovu zastavku. prip. vstan este o 5 min. neskor a bez za autobusom az do skoly :-) aj tak sa da.
Chudnutie je najme o strave takze nezabudajte. V prepocte dam si hranolky zo syrom taku normalnu porciu to jest okolo 2000Kj v prepocte to znamena ze na spalenie by ste potrebovali behat minimalne 30 minut aby ste to spalili. Ale dost vyhod behanie ma a to lepsi pocit pocas celeho dna, robite daco pre zdravie, zrychlujete metabolizmus to znamena ze viacej spalujete. Do schudnutia Vam prejem a nech vam to behanie vydrzi co najdlhsie.
ja by som tiez zacala rada behat.. len lenze rano uz o pol 6 musim stavat na autobus do skoly... kedy potom by som mala behat namiesto rana?? kedy je taky ten druhy najlepsi cas???
a behanie vecer nie je az take ucinne ako behanie rano???
rozhodne behaj rano max do osmej vdety je telo prebudzajuce sa a spali viac kaolrii a najlepsie je ked si privstanes tak rano o 6..a zabehas taku hodku..po rovnej cete.. ak je hrbolata.. budu ta len vecer viac boliet nozicky..heh.. papa.. dufam ze pomoze ja som tak chodila behavat min. leto a fakt zaucinkovalo za 2 mes. som schudla 8 kg.. to je fakt supa..a jedla som co som cela..hehh..takze kludne skus.. :-)
Ja by som sa pripojil k tebe tinka nebyvas nahodou na zahori?
Ahojte,som tu nova.Ja sa tiez dnes chystam behat prvy den,do leta by som si aj ja chcela vylepsit postavu,tak mi drzte prsty,ja sa pripajam k vam,ahojte.
mackousko neda sa to zobrazit...