Ahojte, prišla som si k Vám po radu lebo neviem co a ako.. S priateľom plánujeme budúcnosť svadbu a vsetko s tym spojené a na pretras prisla aj rozlúčka so slobodou. Priateľ sa síce vyjadril, ze mu je jedno ci bude na jeho rozlúčke striptérka alebo nie ale som som si viac ako na 100% istá, ze mu kamaráti takýto zážitok doprajú a ja mam z toho uz teraz nervy. Vela som nad tym premýšľala a keby to bolo niekde v klube kde si pozrú striptíz a idu domov asi by som to vedela prekusnut ale priateľ chce ist na chatu na víkend. Pri predstave ze sa okolo neho točí nahá žena, ktorá sa nechá obchytávať a zabara si jeho hlavu medzi prsia nemam v sebe väčšej zlosti. Nepáči sa mi tento zvyk a vôbec cela téma toho ze by sa mal pred vstupom do manželstva este posledný krát obchytávať s cudzou ženou. Prosím poraďte co robit, pripadne ako prebiehali iné rozlúčky. O neveru sa nebojím ide mi o ten samotný akt s dotykmi. Budem vďačná každému názoru, ďakujem.
Rozlúčka so slobodou
Deniska mam vyštudovanú sociológiu a mam za sebou kvantum dať, ktoré toto vyvracajú. Kohabitácie majú negatívny dopad na vzťah deti a vsetko okolo. Plus chceme brat hypotéku a ako manželom to bude ľahšie dať
a naco sa beriete nemozete spolu zit len tak? takym to vacsinou viac vydrzi nez tym co trvaju na manzelstve
Slobody mame každý dosť. Nie som typ, ktorý by ho kontroloval stale a podobne. Proste sa mi nepáči fakt dotykov najem cudzej ženy..
si.. akoze odkedy je ocumovanie stripterky nevera??? ti sibe? akoze ok na tomto fore je viacero zenskych s podobnymi nazormi ale tie su vecsinou bez partnera a maju dost skresleny pohlad... z vlastnej skusenosti viem ze ak mu das troche slobody tak nebude inklinovat k nevere... ked ho ale budes drzat na kratko tak ti skor zahne
Nie som histericka len sa mi proste nepáči táto "nevera" za iných okolnosti tiež nechytas nahé ženy keď máš partnerku. Som bi povedala som ze teda kompromis ja budem mat tiež ženu a z toho zas nebol nadšený on. A chlapa striptéra nechcem takze je to taký začarovaný kruh. O mojej bisexualite vie ale nemam dovolené žiadne úlety tak to akceptujem a nic neriešim..
podla mna moc histercis.... ak si abori hlavu medzi prsia tak z teba neodbudne... a ak s tym nebudes mat problem tak priatel si povie aku super zensku si narazil... ak budes ale histercit tak si pravdepodobne aj tak spravia co chcu a este som nepocul ze by sa rozpravali detaili o takejto rozlucke....