Ahojte, prišla som si k Vám po radu lebo neviem co a ako.. S priateľom plánujeme budúcnosť svadbu a vsetko s tym spojené a na pretras prisla aj rozlúčka so slobodou. Priateľ sa síce vyjadril, ze mu je jedno ci bude na jeho rozlúčke striptérka alebo nie ale som som si viac ako na 100% istá, ze mu kamaráti takýto zážitok doprajú a ja mam z toho uz teraz nervy. Vela som nad tym premýšľala a keby to bolo niekde v klube kde si pozrú striptíz a idu domov asi by som to vedela prekusnut ale priateľ chce ist na chatu na víkend. Pri predstave ze sa okolo neho točí nahá žena, ktorá sa nechá obchytávať a zabara si jeho hlavu medzi prsia nemam v sebe väčšej zlosti. Nepáči sa mi tento zvyk a vôbec cela téma toho ze by sa mal pred vstupom do manželstva este posledný krát obchytávať s cudzou ženou. Prosím poraďte co robit, pripadne ako prebiehali iné rozlúčky. O neveru sa nebojím ide mi o ten samotný akt s dotykmi. Budem vďačná každému názoru, ďakujem.
Rozlúčka so slobodou
Kazdy musi poznat svojho partnera a odhadnut jeho reakcie.. moj by to neurobil, tak mi je tato tema vlastne ukradnuta, ale musela som dat radu, lebo zakladatelka je ako nesvojpravna chudinka..
Aj mne by to vadilo v tvojom veku urcite. Povedz mu to a aspon uvidis, ci mu zalezi v prvom rade na tebe, alebo na kamaratoch. To bude dost dolezite zistenie. Co tam o striptetke? Nie tak davno mi kamarat hovoril, ze na stretavke mali stripteku, ktora bola tak hnusna, dost obezna a chodila im hola po stole a otrcala ...im do tvare. Taka 4 cenova.
Inak, ak sa na to pozries po rokoch, uz ti to tak vadit nebude. Dievca to robi za peniaze a normalnemu (tvojho povazujem) to bude skor mierne hnusne. Normal. muzi nemaju radi stetky, maju radi svoje zeny, ked sa na ne obcas zmenia.
Messje a vies, ze by mi to bolo jedno ak by ma neposluchol? Samozrejme, na zaciatku slusne a kedze ide o vzajomnu komunikaciu a vedel by, ze ma to trapi, tak by k tomu neprislo, taka komunikacia..
plne suhlasim s messje a melian. tiez je v mojom okoli momentalne viac svadieb a tym padom aj rozluciek, jeden par bude mat dokonca "rozlucku" spolocne, nevidia dovod preco nie a tesia sa na to, ze pred svadbou zoznamia svojich priatelov.
a aka tradicia? poslednych 10 rokov to tu je zo stupidnych americkych filmov. ked ma niekto potrebu "lucit sa" so slobodou akoby sa mal lucit so zivotom, tak nech sa nezeni. alebo nech sa rozluci predtym, ako vstupi do vazneho monogamneho vztahu.
preco ked nie je v poriadku chytat nejaku cudziu zenu v podniku je uz v poriadku cudziu zenu chytat (a este nahu) ked je to stripterka? co to akoze meni na veci? stale je to ina zena.
Leuska
Povedat...ze si to nezelam a nech si oni trhnu...to je aka komunikacia?
To znie ako rozkaz.V takychto pripadoch to chlap urobi na just a v ociach kamaratov budes ty ta furia.
Imho, myslim si, ze poniektori tu maju naschval opacne a provokacne nazory, aby boli zaujimavi, nic ine..
Ja by som tu tiez nevypisovala, ale povedala rovno partnerovi alebo kamosom, ze si to nezelam, nech si trhnu, ked ti to vadi..alebo vybavila sebe poriadne kusisko chlapa a nie volaku babu, sak si bi a ides sa vydavat, musis preferovat chlapov, to sa ako chces strapnovat pred ostatnymi, ze si priteplena?
hysterické ženy :)
Takto vam poviem.Rozlucka so slobodou znamena,ze uz tazsie budem robit veci,ktore som robil pred manzelstvom.Bol som sice vo vztahu,ale stale som nebol okruzkovany.Nepatril som len tebe.Tymi obruckami si ta priputam a fam ti najavo ze budem patrit len tebe a ty mne.Ano...je to pre niekoho prilis romanticke,co ja az taky romantik nie som.
Ale pokial muz nerobil tie veci predtym,nepotrebuje sa lucit so zenami a teda mat k tomu stripterku.Kamarat kym sa ozenil,rad vsadzal na sport a chodil s kamaratmi na chaty.Jeho rozlicka bila v stavkovej kancelarii,kde vserkym kamaratom zaplatil tikety.Museli si vsetci vsadit na nieco.Aj ti co tomu neholdovali.Potom isli na chatu ku jazeru.Opiekli si prasa a vecer nahi skakali do vody a blaznili ako male deti.
Ti chalani povedali ze to bola najlepsia rozlucka aku zazili.Ten jeden co oslavoval bol tusim posledny slobodny.Pamatam si ze nam volali rano aby sme im doniesli papricky a chleba lebo su hladni.Nic nedostali.Ako sa pripravili tak mali.Jedli samotne mäso.
Nikomu tam ziadna stripterka nechybala.Boli to chlapi co sa vedeli zabaviť aj v ramci slusnosti.
Dvaja kamarati sa idu cez leto zenit a jeden z nich povedal, ze si nic take nezela a druhy, ze by bol prvy, ktory by sa zdvihol a odisiel, keby zavolaju stripterku. Toto je charakter a nie ti ubohi muzi, co potrebuju cudzie zeny, aby sa o nich obtierali.
Myslim, ze kazdy by sa na take veci minimalne na druhy den pytal. A keby jej klamal, tak je to hlupak