Ahojte, prišla som si k Vám po radu lebo neviem co a ako.. S priateľom plánujeme budúcnosť svadbu a vsetko s tym spojené a na pretras prisla aj rozlúčka so slobodou. Priateľ sa síce vyjadril, ze mu je jedno ci bude na jeho rozlúčke striptérka alebo nie ale som som si viac ako na 100% istá, ze mu kamaráti takýto zážitok doprajú a ja mam z toho uz teraz nervy. Vela som nad tym premýšľala a keby to bolo niekde v klube kde si pozrú striptíz a idu domov asi by som to vedela prekusnut ale priateľ chce ist na chatu na víkend. Pri predstave ze sa okolo neho točí nahá žena, ktorá sa nechá obchytávať a zabara si jeho hlavu medzi prsia nemam v sebe väčšej zlosti. Nepáči sa mi tento zvyk a vôbec cela téma toho ze by sa mal pred vstupom do manželstva este posledný krát obchytávať s cudzou ženou. Prosím poraďte co robit, pripadne ako prebiehali iné rozlúčky. O neveru sa nebojím ide mi o ten samotný akt s dotykmi. Budem vďačná každému názoru, ďakujem.
Rozlúčka so slobodou
Neviem ďakujem za pochopenie. Nemyslím si ze som histericka a uz vôbec ze to ma nieco spoločne s kultúrou.
Ak ma niekto vzťah bude chytať nahé opačne pohlavie? Nebude! Tak prečo by sa to malo na rozlúčke so slobodou?!
0vecka - nemyslím že neklape, ale neveria si, žiarlia na seba, zakazujú si, bojí sa hlúpostí a berú sa lebo... peniaze?
Mne je tiež jedno či pretiahnem pol ulice alebo nie, ale viem že partnerke to jedno nie je a tak to nerobím. No ten tvoj asi nevie čo sa v tebe odohráva... A ty nevieš, že nejaká striptérka je úplne nepodstatná. Počkaj na všetky tie kolegyne z práce s ktorými tvoj nastávajúci bude ožratý tancovať na vianočných večierkoch, chodiť na služobné cesty, ktoré sa o neho budú obtierať lebo ho budú chcieť a nie preto, že za to dostali na jeden večer zaplatené. Sa zblázniš...
neviem111111 a vies mi vysvetlit preco by to robit nemal? vychadza to z nasej kultury... nejaky dalsi kontakt s nou mat nebude a vsetci sa zabavia budu o tom este par tyzdnov debatovat pri pive a stripterka si zarobi atd.. proste win win situacia... do toho musi vstupit ale nejaka histerka ktora je proste proti tomu...je to to iste ako keby isiel k urologicke a ona by povedala ze ne lebo jeho za ftaka cudzia zena chytat nebude...
ovecka, myslim ze nie je vobec prehnane ziarlive a ani hystericke, ak si zena nezela, aby jej partner chytal telo inej nahej zeny. a je uplne irelevantne ci je to stripterka alebo nie. ked mu ju tam aj kamosi dovlecu, tak nech zatancuje niekde na tyci a nemusi tancovat pomaly na jeho vtakovi a fackat ho prsiami.
Titi369 neviem preco stale spominas ze si bi??? imho je to uplne nepodstatne... na tvojom mieste tu stripterku prekusnem a neriesim...robis zbytocny stress a nakoniec na to sama doplatis...
inak sa zamysli tiez nad tym ze ty po nom vlastne chces aby isiel za svojimi kamaratmi a povedal im ze nechce stripterku... imho sa tym zhodi navyse co ma akoze robit ak mu ju aj tak donesu???
Ja som jednu rozlúčku videla, ale to bolo kdesi na hranici medzi Salzburgom a Tirolskom. Prišli chalani, hrali na harmonike, spievali a ožrali sa jak svine, spití boli pod obraz boží, to bolo tak asi všetko. Žiadna striptérka a žiadne nahé ženské, iba alkohol a spev.
Tu nejde o zakazovanie. On sám povedal ze mu to je jedno ale keď ju tam nechcem nech si to poriešim s chalanmi sama. Svadbu obaja chceme lebo je to pre nas záväzok a vsetko vybavis ľahšie ako keď si sám. Áno hypo dostaneš dnes skoro každý ale ide o splátky úrok a vsetko s tym spojené.
Vzťah nám funguje dokonale nikdy iné nezhody nedávame. Len ma mrzí a trápi to, ze by sa mal dotýkať inej ženy. Nerob to, co nechceš aby ti bolo robené ako sa vraví. Áno som bi ale je to len môj rozmar s ktorým dokážem žiť a nepotrebujem to tak aby som tym ohrozila nieco, co spoločne budujeme.
Jax zakazat a nebyt nadseny su dve rozdielne veci... Inak neviem ako sisi vygeneroval ze inak im to neklape?? imho nic tomu nenasvedcuje...
imho ona mu zakazuje stripterku a on jej ine zenske ... podla mna su obaja neisty tzm druhym a asi preto aj ta svatba a hypoteka ale akoze nevidim tam nic takho patogickeho
Tak počkať:
- Ty si bisexuálna ale partner ti zakázal i tú striptérku a ty aj tak chceš ísť do manželstva? A to si ako predstavuješ že vám bude fungovať?
- žiarliš na imaginárnu striptérku tak, že ťa ide už popredu roztrhať. To si ako predstavuješ manželstvo? Bude zavretý do konca života v pivnici?
- tvoj prvý argument ohľadom svadby hypotéka? WTF? Odhliadnuc od toho, že dnes hypotéky dajú každému a manželský pár vs partnerský pár nie je žiaden rozdiel... Čo to máte za dôvody svadby?
Mala by si sa s milým poriadne porozprávať a povedať mu, čo máš na srdci. Ak sa už teraz bojíš, že bude obchytkávať striptérku, tak je niečo sakra zle. Komunikujte spolu vy dvaja, a nie sa na nete pýtaš čo sa robí na rozlúčke, aby si sa z toho mohla zblázniť. Celé zle dievča...
Titi693 ak by to tak bolo tak by ti nevadilo hento... imho je to len sprievodny jav... akoze nepoznam vas ale napr mne by moja urcite nieco take nezakazala ... a to ju povazujem za jednu z tych ziarlivejsich