Rozlúčka so slobodou

Príspevok v téme: Rozlúčka so slobodou
Titi693

Ahojte, prišla som si k Vám po radu lebo neviem co a ako.. S priateľom plánujeme budúcnosť svadbu a vsetko s tym spojené a na pretras prisla aj rozlúčka so slobodou. Priateľ sa síce vyjadril, ze mu je jedno ci bude na jeho rozlúčke striptérka alebo nie ale som som si viac ako na 100% istá, ze mu kamaráti takýto zážitok doprajú a ja mam z toho uz teraz nervy. Vela som nad tym premýšľala a keby to bolo niekde v klube kde si pozrú striptíz a idu domov asi by som to vedela prekusnut ale priateľ chce ist na chatu na víkend. Pri predstave ze sa okolo neho točí nahá žena, ktorá sa nechá obchytávať a zabara si jeho hlavu medzi prsia nemam v sebe väčšej zlosti. Nepáči sa mi tento zvyk a vôbec cela téma toho ze by sa mal pred vstupom do manželstva este posledný krát obchytávať s cudzou ženou. Prosím poraďte co robit, pripadne ako prebiehali iné rozlúčky. O neveru sa nebojím ide mi o ten samotný akt s dotykmi. Budem vďačná každému názoru, ďakujem.

0vecka

slovo tebe to nevyhovuje lebo sa citis neisto ze ti babenka zdrhne s inym... a preto nechces aby to robila a na oplatku to nebudes robit ani ty... proste deal... ale taketo veci su imho skor zo strachu ako z nejakej racionality...

slovo

0vecka> Nemozem s tebou suhlasit. Volnost, sloboda alebo nazvi to ako chces, ma mat iste hranice. Nemat stripterku na rozlucke a poziadat/poprosit buduceho manzela, aby to nerobil, je podla mna nielen v poriadku ale aj dolezite. Sloboda/volnost sa prejavuje vo vztahu urcie inak podla mna, ponechanim dostatku priestoru pre sebarealizaciu, konicky, stretavanie sa s priatelmi, nekontrolovanim zivota toho druheho, ale pozort nekontrolovat neznamena, ze budem vsetko tolerovat. Iste hranice proste musia byt. Je na kazdom pare tieto hranice si nastavit. Ak ty mas taky vztah, kde ti toto tvoja mila dovoli, good for you. Ostatnym to ale nemusi vyhovavat, mne urcite nie.

0vecka

slovo rozvody su prave tam kde niekto kurvi vztah a to najme tym ze toho druheho obmedzuje, popripade ho ten druhy nezaujima...ono to treba vyvazit zaujimat sa ale aj dat volnost....je logicke ked jeden nemoze dychat tak chce ist prec... ak ale vie ze nejake taketo nevinne zalezitosti im ten druhy dovoli tak sa necitia stiesnene a ten vztah ma vecsiu sancu

slovo

Titi369> ako muz s tebou mozem suhlasit. musis to ale poriadne odkomunikovat! proste ho popros, ze ta to trapi, ze by si nechcela aby nieco riesil alebo najlepsie mal tu stripterku na rozlucke. moj svagor sa zenil, mal rozlucku, proste 3 dni naliaty v liehu, ziadna stripterka a je aj tak spokojny.
ostatnym co si myslia, ze je to ok, ved trochu tu a tam postiskat nezaskodi?? wtf? takto sa vstupuje do vztahu? pozrite si statistiky rozvodu, presne takeko hluposti k tomu prispievaju.
a este raz odporucam KOMUNIKACIU! jezismaria, rozpravat o tom na fore, ok, treba sa vyrozpravat, ale cely zivot budete vy dvaja spolu, vecer idete spat spolu, tak sa rozpravajte. ak ta ma rad pochopi to a kamaratov striktne upozorni na to ze si to nepraje. Ak neviete toto odkomunikovat, potom mate asi smolu, nic v zlom ... alebo na tom pracujte a zlepsite si to :) Drzim palce. vztah je laska ale hlavne kazdodenna praca! :)

pohladnica

Titi693 nuz, nemyslim si, ze to bude posledna kontaktna vec tvojho priatela s nejakou zenou.....Mam uz svoj vek, tak viem.....V praci bude mat nejake kolegyne, sekretarky.....na vecierkoch firemnych sa deje kadeco.....vzdy bude nejaka pritulna zena v jeho ci tvojom zivote, a ak mu uz teraz neveris, a mas s tym problem, tak sa za neho nevydavaj....medzi prsia si bude cely tvoj dalsi zivot zabarat nejaka zena hlavu tvojho muza....a je to len o tom, ze tvoj muz to ustoji, povie dost, odide, vyhodi vtieravu....alebo nie.....a to uz je len o tom, ako si veris, a ako to vyzera, neveris si vobec.....tak neviem, ci je sobas momentalne, vhodny

don pablo

Teba by som nechcel za manzelku, brrrrr. Ked ti vadi trapna stripterka na rozlucke so slobodou, ochvilu ti bude vadit vsetko a vsade budes ziarlit. Budes ako tie hystericke zenske, co okrikuju svojho chlapa, ze ked s nim isli po ulici, tak sa pozrel na nejaku inu zenu a ked prisiel z prace o 10 neskor, urcite ju uz hned podvadza....

Rozlucku som mal. A aj so stripterkou. A bola to parada. Boli sme v striptiz podniku (to nie je bordel). Zatancovala mi, osuchala kozy okolo hlavy, ja som si poobchytaval, kamosi sa bavili, ja som sa bavil. A to bolo vsetko. Nic viac. A manzelka o tom vie, nevadilo jej to. Je normalna, nie ako ty :-)

Jax

Veríš mu na 100%, ale zároveň vyplakávaš na nete že BUDE obchytávať striptérku na rozlúčke, ktorá ešte ani NEBOLA a celé, čo ti k tomu povedal je, že mu JE TO JEDNO. Nádych, výdych, zamysli sa a prídeš na to, že je to blbosť.

Píšem ti to tretí a posledný raz, povedz mu to!!! Keď nechceš aby niekoho oblapával, tak mu to povedz a nepíš to na net. Je to vaša vec, my s tým nič nemáme, mne je úplne ukradnuté čo tvoj milý robí.
Ďalšia vec, ty sa trápiš niečím, čo sa ešte ani nestalo! On ti povedal že bude nejakej striptérke pchať hlavu medzi cecky? Pokiaľ viem tak nie, dokonca ani žiadnu striptérku nevolá, no ty mu tak 100% veríš, že si z toho už popredu na prášky. To, či má kolegyne alebo nie bol len príklad. Pointa je, že sa okolo neho bude v živote motať kopu žien a ty s tým nič nespravíš, akurát sa z toho zblázniš ak to s vami bude fungovať tak ako tu popisuješ.

ovečka - asi tak.

Titi369

Jax to je úplne od veci. U nas je dôvera na 100% on verí mne ja jemu nemáme pred sebou žiadne tajnosti a u nas vládne úprimnosť. Jedine co mi vadí su tie dotyky striptérky. Prácu ani služobne cesty sem s pliesť nemusíš na koľko to nie je reálne v jeho zamestnaní. Ide mi o len ten jeden večer. Vykonávam prácu (automobily) kde mam okolo seba prevažne mužskú klientelu a verí mi aj keď mi sem tam príde nejake pozvanie ci číslo.. Takze celé je to len o tom ze len nechcem aby sa chytal inej ktorá sa bude po ňom váľať lebo to ma "zaplatené"

0vecka

Jax podla mna toto vyplyva z neistoty... proste ona si nemysli ze je dost dobra aby mu stacila...

nevim ale mi to pride ako male deti... kym sme neotehotneli ani som nevedel ci je nasa gynekologicka zena alebo chlap a ani ma to nijako netrapilo. Takisto som videl rozlucku zo slobodou kde boli aj nejaky chlapi hore bez so sixpacs a tiez ma to nijako a to si myslim ze som k sebe uprimny nepoburovalo...

neviem vela ludi si mysli ze ich partner je ich majetok pritom fakt je ze ked trosku potlacia svoje ego tak si tym neporovnatelne sprijemnia zivot... na oplatku moze aj ten druhy trochu potlacit to svoje a je to... ale taketo zakazovacky a urazacky uplne nicia vztahy