Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som asexualna?

Príspevok v téme: Som asexualna?
wehey

Pekny vecer prajem :)

Neviem ci sa tu nachadzaju 'skusenejsi'ludia, ktori by vedeli poposudit moje postoje, ale ..vymenujem vam tu ako sa na opacne pohlavie pozeram ja, a tiez aj na ine veci. Mam totiz pocit, ze som asexualna. Prosim seriozne odpovede, ja som slusna, prosim aj vas o takt a rozumne vyjadrovanie.

- Nepritahuje ma ziadne pohlavie. Zeny uz vobec, a muzi vo svojej podstate tiez nie.
- Ked vidim nejakeho sympatickeho cloveka, nepocitujem ziadne pocity, ktore by suviseli s tym ze som ocarena.
- Nemam zaujem o sex. Povazujem to za nepotrebnu vec k zivotu. Pristup dnesnej spolocnosti k tymto veciam ..ma proste rozculuje.
- Mam strach z pohl.chorob
- Nemam rada dotyky, ale ani mi niesu vyslovene neprijemne
- Nemam rada dvojzmyselne vzrusujuce frazy a slova a vtipy
- Nedokazem k cloveku citit nieco viac
- Som emocne chladna
- Nemam potrebu sa uspokojovat/nevzrusuje ma to
- Mam odpor voci sex.videam

Ehm, ..inak som ale mily clovek, ktory s vami pokeca o comkolvek, ale toto ee :))

Kýčera

Čítala som len Tvoju tému, a tak sa dopredu ospravedňujem, ak tu bude taká, či podobná odpoveď. Na otázku, či si asexuálka Ti neviem dať odpoveď. Možno áno, možno nie. Každý sme nejaký a všetko má svoje pre aj proti. Predpokladám, že si ešte mladé dievča, a tak by som odpoveď na túto otázku nechala dozrieť. Spoľahla by som sa na čas a svoje pocity. To sú dve premenné, kt. Ti dajú tú správnu odpoveď. A ešte niečo. Za týmto stavom môže byť Aspergerov syndróm, dáke lieky (ak nejaké užívaš),... V každom prípade, je to na Tebe, čo urobíš so svojím životom, ako ho chceš a budeš žiť... Žiaden z nás Ti na fóre relevantnú odpoveď nedokáže dať, ale dokáže niečo iné. Niečo ako podržať Ťa, pochopiť a o tejto veci s Tebou viesť diskusiu.

wehey

Carla, dakujem :):)

Ja som ta respektovala do chvile ked si tu zacala pisat scestne bludy o tom co som dokazala...
Takze ako prva si tu zacala ty utocit na moje (ne)dosiahnute veci v zivote. Ja som ti nato dala spatnu vazbu, ktora je nadmieru pravdiva :)
Neverim, ze si dospela zena s uzasnym zivotom, ako sa tu prezentujes. Tie uz vacsinou vyzreli v takychto veciach a maju pochopenie aj pre mladych ludi. Zial tie tvoje profamily rodinkarske nazory a reakcie len vypovedaju o tom, ze nedokazes zniest pravdu od mladeho cloveka, ktorym pohrdas. To ze si starsia, neznamena ze si aj rozumnejsia :)
Najviac ma zaujala veta, kde si spomenula ze maturitu zvladne hocikto...mna by zaujimalo, ako ta vobec pripustili k maturite s takym chabym stylistickym prejavom (teda ak maturitu mas, samozrejme)

Carla23

wehey :)
Perfektne si to napísala...normálne neverím, že máš len 17 rokov...nick "adr1a" si nevšímaj, ona sa takto hrá na "múdru" takmer v každej téme, hoci jej názory stoja za h...o :) veru tak, radšej nech si naštuduje gramatiku, to by jej neuškodilo!

adr1a.

wehey. Dospelost zrelost mudrost inteligencia ai sa prejavuju aj tym, ze vies uniest nazor postoj inej ludskej osoby.
Ak si sem pridala prispevok, musela si byt pripravena znasat aj dosledky v podobe nazorov postojov inych ludi.
Nie ako male urazene dievcatko sa uchylovat k atakovaniu (atakujes sposob zivota, vzdelanie, vnutorne hodnoty ai. Mas vari nadprirodzene schopnosti, si vedma?) V uvodnom prispevku si dala poziadavku o takt a slusnost. No sama to porusujes)) ).
Ja som vyjadrila svoj nazor. Ak si si z neho nic nezobrala a nepochopila si ho, to este neznamena a nevylucuje, ze bol zly. Kazdy je schopny chapat iba do istej miery a vysky svojej inteligencie rozhladu rozumu ai (a iné). Apropo. Zelam pekne prazdniny)

wehey

Ty asi pravdepodobne zavidis, ze iny clovek ma ine hodnoty a priority, ako len si niekoho najst a viest s nim vsedny partnersky zivot. Uz len to ako sa tu prezentujes, svedci o tom ze vo vnutri si len prazdna a chudobna, lebo ludia ktori maju dobry zivot to neprezentuju takymto sposobom :) Skor ta lutujem, ale na druhej strane ti odporucam trochu si este utriedit pojmy, zapracovat na gramatike, pravopise...a bude to :)
Drz sa.

adr1a.

Ze zlatko :D :D
Tak ak studujes vsetky tie mudrosti z googla, nedivim sa tvojej "mudrosti")))
A ja zijem velmi zaujimavo) Tak ako ja si trufne a ma na to gule zit minimalne percento ludi))
A nazov prispevku nevylucoval sem prispievat iba asexualom))

wehey

Ja osobne nechapem, co ma spolocne asexualita s tym co som v zivote (ne)dosiahla :D zaujimave..

Veru, dnesne vztahy su ozaj nanic, ja som vdacna, ze mam voci tymto veciam odstup.

carla23

adr1a, tvoj príspevok je poriadne odveci...píšeš, ako keby si bola najmúdrejšia na svete...a ty si čo také úžasné v živote dokázala, že sa tak nafukuješ? A prestaň už do každej tretej vety písať "ai ai", je to smiešne. A tiež sa nauč oddeľovať slová čiarkami, keď už píšeš také dlhé litánie...

Hrac+

Ja osobne som v 17 splnoval vsetky body okrem poslednych dvoch a nehovoril som si, ze som asexual. Vsetky tie veci prisli az casom rokmi...