Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som asexualna?

Príspevok v téme: Som asexualna?
wehey

Pekny vecer prajem :)

Neviem ci sa tu nachadzaju 'skusenejsi'ludia, ktori by vedeli poposudit moje postoje, ale ..vymenujem vam tu ako sa na opacne pohlavie pozeram ja, a tiez aj na ine veci. Mam totiz pocit, ze som asexualna. Prosim seriozne odpovede, ja som slusna, prosim aj vas o takt a rozumne vyjadrovanie.

- Nepritahuje ma ziadne pohlavie. Zeny uz vobec, a muzi vo svojej podstate tiez nie.
- Ked vidim nejakeho sympatickeho cloveka, nepocitujem ziadne pocity, ktore by suviseli s tym ze som ocarena.
- Nemam zaujem o sex. Povazujem to za nepotrebnu vec k zivotu. Pristup dnesnej spolocnosti k tymto veciam ..ma proste rozculuje.
- Mam strach z pohl.chorob
- Nemam rada dotyky, ale ani mi niesu vyslovene neprijemne
- Nemam rada dvojzmyselne vzrusujuce frazy a slova a vtipy
- Nedokazem k cloveku citit nieco viac
- Som emocne chladna
- Nemam potrebu sa uspokojovat/nevzrusuje ma to
- Mam odpor voci sex.videam

Ehm, ..inak som ale mily clovek, ktory s vami pokeca o comkolvek, ale toto ee :))

0vecka

Slobodna zase kecas... typujem ze svojmu partnerovi nebudes lizat rit lebo je to nechutne... ale podla seba ho mas lubit celeho...

Slobodna

Ako sa da lubit niekoho, ale hnusit sa mi jeho telo a milovanie s nim? Lubit, len cast, ktoru si vyberiem, ale nie cely clovek? Osobne si myslim, ze nie si asexualna, ale ti chyba schopnost empatie.

Jax

Tému nazveš otázkou "som asexuálna?" píšeš, že hľadáš názor skúsenejších ľudí, " ktori by vedeli poposudit moje postoje"
A pri prvom názore, ktorý nesúhlasí s tvojím sa ofučíš a začneš tu presviedčať a poučovať o tom, čo je asexualita... Tak čo chceš? Vyzerá to tak, že sa len predvádzať.

Čo sa asexuality týka, veni, vidi, vici...
Viacerí ti napísali, že si vo veku, kedy sa ti osobnosť ešte len formuje. Máš v hlave guláš a tak to má byť. Osobne si myslím, že to je len dočasné. Aj ja som sa ťažšie rozbiehal a dnes mi to nikto neverí.
Pointa je, aby si s tým bola vnútorne stotožnená. Mne bolo úplne jedno kto s kým ako šuká. Ja som bol so sebou spokojný. Nič som nechcel meniť. A rovnako aj dnes som spokojný a to sa moja situácia otočila o 360°. No ty už tým, že sem píšeš dávaš najavo, že s tým celkom stotožnená nie si. Porovnávaš sa s inými, hlodá to v tebe. Musíš si to dať v sebe do súladu.

celebrita facebooková

No a čo, kto aký je, taký je. Ani ja nechcem sex. A nechcem ani silikónové cecky. Vypchám si...

0vecka

normal mas ciastocne pravdu az na to ze v dnesnej dobe je sexualita uz prezitok.... pouzivame ju lebo sa jej nechceme vzdat ale v podstate by nebol problem ju nahradit zopar zakonmi a vyhlaskami mozno novym ministerstvom.... sice by bolo vela kuriev bez prace ale v podstate by to vo svete bezalo lepsie :)

v tomto by som asexualov nezatracoval mozno je to nasa buducnost... kolko ludi zomrelo alebo si znicili zivot prave kvoli sexualite???

normalo

Asexualov, lesbicky a gayov treba podporovat. Darwinova teoria prirodzeneho vyberu hovori, ze predaj genetickej informacii je predavany z pokolenia na pokolenie a bud sa tieto geneticke informacie zuslachtia, alebo vedu k zaniku rodu.

Cize kludne moze spolocnost drzat palce a podporovat tento neprirodzeny stav u jedincov. Premnozenie na planete je markantne a priroda si potrebuje prirodzene znizit stav cloveka. Takze vela stastia pri zaniku vlastneho pokolenia.

Ked je niekto hetero, tiez to neni dovod na fandenie si. Ale ak niekoho sexualna /ci asexualna/ orientacia brani k prirodzenemu vzniku pokolenia, potom on konci ako slepa vetva vyvoja.

Na uvedenom stave neni nic k oslave.

SiAkoJa

Wehey- si mudre dievca a urcite aj si vybornou kamaratkou. Aj ja som asexualka ale tuto orientaciu vacsina ludi zial nepochopi. Budeme musiet raz znasat take kecy ako su Kedy budu deti? Preco este nikoho nemas?,... a to nebude prijemne. Ale nikdy sa kvoli nim nemen bud sama sebou :) a ozvi sa k svojej teme aj o niekolko rokov

0vecka

ja si osobne ze v 17tich uz za normalnych okolnosti slecna vie co je...akurat ma zarazila ta socialna fobia atd... si myslim ze je dost mozne ze v tejto oblasti je slecna velmi velmi pozadu a teda je mozne ze sa z nej este nieco vykluje. Ak by nemal psychicke problemy tak by som o jej orientacii nepochyboval ale takto je dost mozne ze sa to este neprejavilo...