môj syn nechce nikde isť

Príspevok v téme: môj syn nechce nikde isť
koncovka

Dobrí ľudia..ahojte.
Môj syn má 21. je to tichý, chlapec, moc toho nepovie, ale nikde nechce chodiť. Ja nemožem do jeho života už zasahovať, len ja neviem čo mám robiť ako matku ma to trápi, že nie je šťastný a stále sedí doma. neusmeje sa ani nič. Ani kamarátov nemá a teraz cez leto a nie len cez leto ale celý rok nechodí ani s rovesníkmi von. Kolkokrat som ho vyhánala na diskoteku aj na zabavy, ale on zalahol do postele o desiatej a spí. a to tak každý deň. prestávam dúfať že budem mať nejaku potenciálnu nevestu ale ako mám pomôcť, je mi do plaču že je doma a ostatní mladí chodia hore dole. Je to moj syn a opakujem nemožem sa do neho starať, len nechcem ho vidieť takeho...depresívneho je dospelý, ale smutný...

Broken

Ja mám 24 a tiež nechodím von, nie nesedím pred PC, nikdy ma to nebavilo a ani nikdy ma nebude. Mám prácu, večer pridem domov a tiež len tak... ležim a premýšlam. Mám svoje problemy v hlave a tie má ničia, oni asi tak isto. Mňa zničila šikana v škole.. som 5 rokov von a stale som sa stým nevyrovnal. Neznašam ľudi, seba.

Who care's ?

Mesačný princ

NIKDE je veľmi široký pojem. Každý človek niekde ide rád, len treba vedieť aký je to človek a čo má rád. Ak to rodič nevie, tak je to dosť smutné ale tak aj takí sú

Mesačný princ

Som šťastný, že som nechodil a nechodím na tie bezduché zábavy plné chľastu, drog a k.rvenia sa!

Taká online hra dá človeku oveľa viac ako pohlavná choroba či jazda pod vplyvom alkoholu.
A to nie som málo komunikatívny, no nikdy som nemal tieto ,,párty,, rád.

Existuje spoločnosť a spoločnosť. KAždý má na výber, tak ho nechajte žiť.

Dominika12

poznám to mám to také isté moj brat má 20 a je to uplne to isté..nechodí von ani nič proste ani na zábavy...patrilo by sa mu najst už babu ...lenže ked ho dakam volame sadne za PC a hrá sa online hry ...nnikam to nevedie je taký istý tichý,málo komunikatívny...ani mi neodpovie ked sa ho dačo spýtam..všetci hovoria že je ťažká povaha no ked bol mladši nebol taký...uplne ho pohltil. online hry...nemylsím si že sa už zmenia ich človek proste nedonuti