môj syn nechce nikde isť

Príspevok v téme: môj syn nechce nikde isť
koncovka

Dobrí ľudia..ahojte.
Môj syn má 21. je to tichý, chlapec, moc toho nepovie, ale nikde nechce chodiť. Ja nemožem do jeho života už zasahovať, len ja neviem čo mám robiť ako matku ma to trápi, že nie je šťastný a stále sedí doma. neusmeje sa ani nič. Ani kamarátov nemá a teraz cez leto a nie len cez leto ale celý rok nechodí ani s rovesníkmi von. Kolkokrat som ho vyhánala na diskoteku aj na zabavy, ale on zalahol do postele o desiatej a spí. a to tak každý deň. prestávam dúfať že budem mať nejaku potenciálnu nevestu ale ako mám pomôcť, je mi do plaču že je doma a ostatní mladí chodia hore dole. Je to moj syn a opakujem nemožem sa do neho starať, len nechcem ho vidieť takeho...depresívneho je dospelý, ale smutný...

pohladnica

Myslim, ze proste ho mas nechat tak.....a netrapit sa....
Myslim, ze kazdy rodic je proste naprogramovany, a malo by to v idealnej forme fungovat tak, ze deti vyrastu, prorobia si skoly, po veceroch ci vikendoch chodia na zurky, vylety, diskoteky a pod....a potom si najdu partnera, partnerku, zalozia si rodinu, pridu vnucata...prirodzeny kolobeh...a co ak nie?

Celu svoju mladost som bola vecne konfrontovana: stale lezis v knihach, nikam nechods, nikdy sa nevydas, a co vnucata?

A teda sa to nestalo, som vydata, mam deti, ....ale keby sa to nestalo tak co....Moji rodicia by mali pocit, ze nie je so mnou nieco v poriadku, ze ma zle vychovvali a pod.....a keby sa take stalo, ze nebudem taka, a nebudem robit, co sa odo mna ocakava, je to zle?
Spolocensky nepripustne? Nemyslim si, nemusi byt kazdy ploditelom deti a nemusi byt kazdy ozdobou vsetkych diskotek a pohrebov a recepcii.....Preco by clovek, co je najradsej sam, a nie je nestastny, nemohol byt proste tam, kde chce byt......
Mozno keby tvoj syn zas chodil hore dole, a v kadejakom stave, tiez by si bola nestastna.....tak skus s nim normalne pohovorit, nikam ho netlacit, nic mu nenanucovat, v ramci takeho normalneho rozhovoru, ze supete zemiaky a cibulu, nic mu nenanucuj....ja to viem od seba, ak neviem splnit ocakavania, tak sa zabednim a nehovorim nic....nechaj svojho syna zit, nedavaj mu najavo, ze nieco robi zle, alebo nesplna ocakavania a len tak s nim zi, skusaj sa rozpravat......pre mna bola najvacsia zataz ta, ze som bola ina, ze som neustale rodicov v niecom sklamavala, ze som ich ocakavania nacas a inak nesplnala.....a potom som bola nema

iouopijjôjojôjoiiuiojljôl

mater buďte rada že vám syn nechodí na pitky s kamarátmi, nefajčí cigy, nedroguje a nieje v zlej partii, nekradne, nepá potyčky s políciou.

Mesačný princ

to znamená, že na neho všetci ... Ale tak rovnováha na svete byť musí.

Aj takí ľudia sú medzi nami, ktorí nikdy neoslavovali narodeniny a nenávidia Vianoce.

koncovka

Tak nie je sam.. Ale aj tak som nazoru ze von by ste mali chodit aspon sa prejst. A este by som poznamenala ze som syna nikdy nevidela napr. oslavovat narodeniny s kamaratmi, ani na Vianoce ho nepridu pozriet. Ale to je len nieco. Adr1a. Prave ze to je dobry chlapec zasluzi si aj to pekne v zivote.

Eli56

Sranda, tiez mam 21 chodim na vysoku, nikam von nechodim iba ked idem do obchodu, tiez chodim vacsinou spat o 10 :D chlastacky, fajcenie, drogy, diskoteky a olizovacky ma nikdy nelakali, radsej si precitam knihu, momentalne si sedkam v izbe, pocuvam Davida Bowieho a nic mi nechyba :) mne to takto vyhovuje. Svojho syna sa nesnaz zmenit, len sa s nim viacej rozpravaj, skus sa mu viacej venovat ako to tu mnohi pisali. Mozno v skutocnosti nie je nestatny ako to pises, len mu proste taky zivot vyhovuje a mozno sa to casom aj tak zmeni, cim bude starsi.

neviem111111

koncovka, znameho brat funguje asi obdobne. priatelku si nasiel na internete - konkretne pocas hrani nejakej takej hry, co sa hra po sieti. su spolu uz niekolko rokov.