môj syn nechce nikde isť

Príspevok v téme: môj syn nechce nikde isť
koncovka

Dobrí ľudia..ahojte.
Môj syn má 21. je to tichý, chlapec, moc toho nepovie, ale nikde nechce chodiť. Ja nemožem do jeho života už zasahovať, len ja neviem čo mám robiť ako matku ma to trápi, že nie je šťastný a stále sedí doma. neusmeje sa ani nič. Ani kamarátov nemá a teraz cez leto a nie len cez leto ale celý rok nechodí ani s rovesníkmi von. Kolkokrat som ho vyhánala na diskoteku aj na zabavy, ale on zalahol do postele o desiatej a spí. a to tak každý deň. prestávam dúfať že budem mať nejaku potenciálnu nevestu ale ako mám pomôcť, je mi do plaču že je doma a ostatní mladí chodia hore dole. Je to moj syn a opakujem nemožem sa do neho starať, len nechcem ho vidieť takeho...depresívneho je dospelý, ale smutný...

denisaf.

tvoj manzel si musi uvedomit ze podcenovanim len prilieva zlo a nici psychiku syna...take reci deti strasne nicia a robia im zle... a nicomu to nepomoze len to celu situaciu zhorsi

_meno

ahojte koncovka

ak mozem, to ze sa hrate na vacsieho ako je on : tym ho robite mensieho....
ako ked sa rano zobudíte a "ideme s tatkom na vylet vratime sa o 3 dni, maj sa zatial" ....
a nie "dobre ranko nechces dneska ist von, ako ti mozme pomoct?" .. pomozte najskôr sebe ja som v poriadku ^^
chodte prikladom a nesnazte sa druhych nutit byt ako vy - oni budu opakovat co robite ked uvidia ze Vam to nieco prinasa ... a zaroven kazdemu prinasa nieco ine .. kazdy sme ini kazdeho bavi nieco ine

koncovka

No ja neviem jeho mail, ale skus ho nechat ty a mozno nieco vymyslim... Ale ak chces mu chcesvnieco povedat tak dufam ze ho neoklames.. Jasne

koncovka

Hm... Najhorsie je na tom ze najviac to vadi manzelovi..stale len ze Nic nerobi, a reve...nadava. Ma ho ma za padavku a nie za syna...

Margita54

bud rada že máš syna akého máš zato že je trošku menej spoločenský nemôže je to proste v povahe ale je to dobrý chlapec študuje ti vš bud vdačná . Ja mám doma úplny opak mám syna ktorý si zničil partiou dobrodincov svoj život kradol mi peniaze šperky jednoducho z domu zmizlo všetko čo malo nejakú hodnotu ,nonstop sme ho vyťahovali z problémov bol trestaný, má dcérku ktorú nechce ani vidieť vraj ľutuje že ju má nestará sa o ňu .. preplakala som kvôli synovi veľmi veľa nocí prečo mám práve ja také problémové dieťa... v návale emocií sme si povedali aj veľmi škaredé veci... bud vdačná že tvoj syn je iný že ťa netrápi že nemusíš riešiť to čo naša rodina-... čo sa týka priateľky nech ju spozná hoc aj v 30tke ale nech je to tá pravá láska ktorá bude mať hodnotu. Teraz sa tým absolútne nezaťažuj

Matyo

Veľa mladých v lete má takýto problém, že nemajú čo robiť. Mohol by ísť na brigádu alebo na brigádu do zahraničia, kde by mohol spoznať inú krajinu, ale na to už je teraz neskoro. To, že nechodí von je asi preto, že nemá s kým. Keďže nechodí von lebo neni s kým, tak samozrejme má problém nájsť si frajerku lebo domov mu zaklopať na dvere nepríde.