Zákon príťažlivosti/Vzťahy

Príspevok v téme: Zákon príťažlivosti/Vzťahy
SlečnaNebezpečná

Ahojte, zaujimal by ma Váš názor na túto teóriu. Presnejšie zákon príťažlivosti, Nemyslím tým zákon príťažlivosti vykreslený v takom extra žiarivom svetle ako bol film The Secret, ale ako všeobecný vesmírny zákon s ktorým sa stretávame každý deň. Čiže niečo čím si vedomo ale aj nevedomo priťahujeme do svojho života ľudí, lásky, peniaze, príležitosti a to na základe presvedčení, ktoré si nesieme vo svojom vnútri a v podvedomí ( o ktorých možno ani nevieme, pretože sú tak hlboko zakorenené, že do nášho vedomia nevstupujú priamo ).

Už dlhšie sa venujem tejto problematike, zo širšieho spektra, prečítala som množstvo náučných kníh..Nemyslím tým typickú motivačnú literatúru, ale knihy, ktoré idú do hĺbky a všetko detailne opisujú. Netvrdím, že motivačná literatúra je nepravdivá, práveže naopak, ale aby to človek pochopil musí poznať omnoho viac ako len ten finálny uhol pohľadu.

Všetko mi začína do seba postupne zapadať a dávať zmysel. Urobila som vo svojom vnútri pár zásadných úprav a musím povedať, že som začala pociťovať veľké zmeny. Niektoré veci som zmenou svojho postoja dokázala zmeniť, no niektoré nie, ako napríklad to, že stále priťahujem do svojho života len určitý typ mužov. Každý môže byť úplne iného štýlu, nemať žiadne spoločné záujmy, vlastnosti, nič čo by ich spojovalo, no napriek tomu sa z nich vykľuje presne taká istá povaha !

Preto by som rada pokecala s niekým kto sa týmto zaoberá rovnako ako ja, a taktiež by som si rada prečítala aj názor ostatných, čo si o tom myslia ? Veríte na predurčený osud alebo na to, že každý si je jeho strojcom sám ? Jednoducho ma zaujímajú veci medzi nebom a zemou ..a verím, že existujú na zemi určité pravidlá, ktoré rozhodujú o tom, ako sa nám bude dariť ..

SlečnaNebezpečná

gotko : Ahoj som rada, že si napísala. Na začiatok skús knihu Od Josepha Murphyho - Moc nášho podvedomia, je naozaj magická. A doporučujem aj Tajomstvo príťažlivosti sŕdc od Ruedigera Schacheho. Dajú sa stiahnuť v pdf. A sama uvidíš či ťa to zaujme. No ja myslím, že áno.

gotko

Ahoj,

ja sa do tychto veci vobec nevyznam, cize so mnou vela nepodiskutujes, ale urcite ma to zaujima a bola by som rada, keby si mi vedela odporucit nejaku z tych nih, co si precitala :) dakujem