Som vydata, mam 2 male deti. s manzelom mame na seba dost malo casu, ako to asi maju vsetky rodiny s malymi detmi, ale mala som pocit, ze mame relativne dobre manzelstvo. Neplanovane som si nasla milenca, tiez je zenaty a ma 2 deti ( 1 je uz dospele). Ma niekto podobnu skusenost? Ako dlho vam takyto paralelny vztah vydrzal a preco sa skoncil? Ja ani milenec sa rozvadzat nechceme, z mojej strany je to trosku aj o citoch, i ked sa neda povedat, ze by som bola zalubena. Pri nom mam tiez pocit ze hladal spriaznenu dusu.
Som vydata a mam zenateho milenca
Tu nikto nikoho neodsudzuje ..si mimo.....tu su len nazory..ktore si vyziadala
Ten, kto odsudzuje druhého, odsudzuje sám seba.
aki moralisti ziju na tomto Slovensku. strasne lahko je anonymne odsudit. akoby kazdy co podviedol bol automaticky zly, to je take cierno-biele klise. niektori partneri si priam koleduju o to byt podvadzani, napr. tym ze dlhodobe odmietaju sex, prestanu sa o seba starat....
hanba ti je ty špina, podvádzaš muža s iným ženatým mužom čím sa dopúšťáš dvojnásobnej nevery ako aj tvoj milenec podvádzať svojho a dopúšťaš sa nevery na manželke iného.
To je pravda..nezrely zakladuju rodiny a potom to tak vyzera...nevychova deti..rozpad a rozvod...načo si chcela deti?preco spominam deti?lebo pri rozpade rodiny budu trpiet!!!!!chudak chlap
Hnus. Na krku 2 decká, manžel, ktorý ti pravdepodobne zniesol modré z neba ale teba zaškrabalo medzi nohami a našla si si podobnú hnusobu len v mužskom vydaní. Gratulujem. Snáď ťa to škrabanie medzi nohami neprejde ani pri tomto chlapovi.
Udivuje ma dnešná doba. Aj kvôli takýmto kreatúram má mnoho ľudí problém nadviazať vzťah. Všade samé podvody. A ak to nevyjde, tak: "slobodná mamička hľadá milujúceho otecka, zabezpečeného, ktorý by nám vedel finančne pomôcť a ľúbiť..."... (Česť výnimkám, ale je to písane pre obe strany, nie len tú ženskú, kde na vine je samozrejme aj chlap)...
Spamätaj sa, skôr než bude neskoro. Svrbenie medzi nohami ti zničí život.