Som vydata, mam 2 male deti. s manzelom mame na seba dost malo casu, ako to asi maju vsetky rodiny s malymi detmi, ale mala som pocit, ze mame relativne dobre manzelstvo. Neplanovane som si nasla milenca, tiez je zenaty a ma 2 deti ( 1 je uz dospele). Ma niekto podobnu skusenost? Ako dlho vam takyto paralelny vztah vydrzal a preco sa skoncil? Ja ani milenec sa rozvadzat nechceme, z mojej strany je to trosku aj o citoch, i ked sa neda povedat, ze by som bola zalubena. Pri nom mam tiez pocit ze hladal spriaznenu dusu.
Som vydata a mam zenateho milenca
...no moja mila....si moralna zumpa...co asi take ti moze chybat? mas rodinu, muza a t.kat sa ti inde zachcelo...to cas nevies vyuzit inak? rozumnejsie? vsak nieco tvor , bud kreativna pre rodinu, zdokonaluj svoju osobnost atd....ale nie , milost pani radsej kefing zahajila...si hus sorry
Rola
Nemam s tym osobnu skusenost ale poznam az 3pripady kedy to trvalo v jednom niekolko mesiacov,v druhom par tyzdnov a v tretom dokonca asi 8 rokov.Pri vsrtkych pripadoch zacali trpiet deti.V dvoch z nich si to ta zena uvedomila a v tom tretom to ukoncil ten muz milenec.V jednom pripade jej zacalo byt luto manzela,pretoze kym ona si uzivala tak manzel sa staral o deti.Bol dobry,len jej tam nieco chybalo v tom manzelstve.Prislo jej luto a zacala sa nenavidiet.V druhom jej bolo luto deti ze ich nechava same miesto toho aby bola pri nich.
V kazdom pripade...ani jeden milenecky vztah nedopadol dobre .
Zazivas zmenu,vsetko vidis pekné ale po case sa zacnu vychadzat na povrch veci ktore by si v manzelstve netrpela a povies si ze si vdacna za to co mas doma.
Snaz sa vzdy dobre porozmyslat ked budes odchadzat za nim z domova.Pisem z domova,nie z domu.Lebo domov je tam kde mas rodinu.
Drzim ti palce
no co dodat.. dvaja rovnaky sa nasli....
Nepisala som tento prispevok,aby som sa pred niekym musela obhajovat. Moralka nevery sa riesila iste v mnohych inych diskusiach. Chcela som len zistit od ludi s rovnakymi skusenostami, ako sa to u nich vyvyjalo.
jano jano :D
Ja som sa manželke vyhrážal, že si kúpim nafukovaciu Anču, a zrazu na mňa má čas.
rola a to nemas zle svedomie??? akoze ked to takto tahas je dost mozne ze to praskne... nepoviem ak by to bol len nejaky romanik
Pokiaľ je to len o sexe, je to ešte v poho.., city by som do toho nemiešal, to je chodenie po tenkom ľade. Tiež máme s manželkou takú skúsenosť, ustáli sme to..
: D