Som vydata, mam 2 male deti. s manzelom mame na seba dost malo casu, ako to asi maju vsetky rodiny s malymi detmi, ale mala som pocit, ze mame relativne dobre manzelstvo. Neplanovane som si nasla milenca, tiez je zenaty a ma 2 deti ( 1 je uz dospele). Ma niekto podobnu skusenost? Ako dlho vam takyto paralelny vztah vydrzal a preco sa skoncil? Ja ani milenec sa rozvadzat nechceme, z mojej strany je to trosku aj o citoch, i ked sa neda povedat, ze by som bola zalubena. Pri nom mam tiez pocit ze hladal spriaznenu dusu.
Som vydata a mam zenateho milenca
ahoj.ja mam zatial 2 rocnu skusenost.situacia je presne taka ista ako si opisala a som rada ze niesom sama.ako sa casto spolu stretavate?pisete si ci len ked to chcete?
A Dobre spravila ...... mat Milenca milenku nie je nic zle pokial sa partner vyhyba rieseniu problemu nechce mat sex odmieta poradnu a mas pritom doma 3 deti tak preco ich zranovat rozvodom . da sa odosobnit fungovat na oko ako mnormalna rodina a ked je potreba a chut mat milenca (je to od slova milovat nie lubiť). A ja si najdem nejaku (a vyberat budem podla sexulnych preferencii), kym mi ujde vlak a dole ostane len moriak :-D a ked vyrastu deti a budu zabezpecene tak sa rozvedieme a hotovo.
No odhliadnuc od toho ci tato tema je alebo nie je vymyslena tak Helga pripomenula jeden podla mna dolezity jav ktory sa deje pri takychto zalezitostiach. Totiz Helga toho milenca nakoniec odmietla no bolo to pre nu tazke. A toto je prave to ze mnohi prave naopak radsej zvolia tu lahsiu cestu a podlahnu namiesto toho aby hladali sposob ako riesit vztah so sucasnym partnerom. Ludom sa proste nechce, navyse prevlada ten zabehany nazor ze zivot si treba uzivat, neriesit, nestresovat, ale ja si myslim ze je za tym aj obava a ze to uzivanie si je skor podobne tomu ako ked pstros strci hlavu do diery. Keby tito ludia namiesto toho aby si zacali tajny milenecky vztah zacali riesit svoj sucacny a malo by to k niecomu pozitivnemu viest, nevyhnutne by museli riesit aj seba, zaoberat sa aj sebou, pozriet sa na seba. A toto vela ludi nechce odhalili by totiz aj svoje vlastne chyby ktore v tom vztahu robia. Ludia celkovo nechcu poznat pravdu o sebe lebo by to narusalo ich obraz o sebe. Pritom taketo odhalovanie poznavanie seba moze byt v skutocnosti to najlepsie co clovek pre seba urobi. Totiz na zaklade toho moze urobit zmenu ktora mu naozaj prospeje.
no a ty si v pohode :D ako vidím..ty si šťastná..a to jak sttíhaš?to by ma zaujímalo-dve malé detičky,práca, domácnosť, muž a ešte aj milenec, máš 40 hodinové dni ?:D heh ..a jak pokojne sa pýtašakoby sa ani nechumelilo..tak rozvádzať sa nechcete,tak o čom je ten vzťah,to vážne iba o vysexovaní sa ?to môžeš aj doma nie ?neni tii luto muža ?
Všetci tí, čo tu moralizujete prečo ju odsudzujete? To ste tak morálne čistí? Chcete povedať, že nikto z vás ešte nikdy ani pomyslel pri pohľade na sympatickú/ý ženu/chlap na flirt?
To čo nenašla v manželstve našla u milenca. Myslím si, že sa to stáva a v určitých prípadoch aj prispieva k udržovaniu manželstva ak ani jeden v tom zvláštnom vzťahu nežiada nič iného len pochopenie.
Neviem ako by som sa zachoval ja ako chlap v role podvedeného a ani neviem či by som dokázal odolať náklonnosti keby bola obojstranná.
Každopádne ak to nerozvráti manželstvo tak je to OK..
Na záver taká faktická poznámka, takéto manželstvá po odrastení detí končia rozvodom.
Ahoj, rola.
Ja som sa tiez zamilovala do kolegu a bolo to vzajomne. Akoby nas zasiahol nejaky blesk. Mala som vtedy 34 rokov, 2 deti a dobry zivot s manzelom.
Bolo to strasne, nemohla som na neho prestat mysliet, veci som robila automaticky, ked som varila, tak som sa popalila, porezala, ked som sa ucila so synom dejepis, nemohla som sa sustredit, cela som sa neustale chvela.
Ale neurobila som to. Bola som si vedoma, co by nasledovalo. Deti este boli na ZS, jeden prave v puberte.
Nechala som si zajst chut a nelutujem. Bolo to utrpenie, ale zvladla som to na 1. mozno na 2, lebo manzel si vsimol moju nervozitu a dodnes si
mysli, ze som bola neverna. Nebola som.
Ale ty sa v tom vlaku uz vezies. Este stale mas sancu z toho vycuvat, aj ked to nebude lahke. Ak to praskne a ono to praskne, maj na mysli, ze ides zmenit zivoty niekolkych ludi.
Chudák manžel. Takéto "manželky" nadôvažok bývajú "verné" milencovi a manžel sa môže ísť strčiť do studenej sprchy resp. rieši vnútorný problém - čo robí zle.
Tyyyyy jo to co je za temu xDDDD cakas podporu? :DD to jak ja keby napisem: Mam rakovinu pluc mozem zacat fajcit? :D
Rola. Moralka ta nezaujima. To tiez o tebe vela vypoveda. Iba vyvoj chces pocut. Tak vies, co clovek to rozne pripady iny vyvoj a osudy. Kedze mam dost siroky zaber znamych ai, od pravnikov psychologov psychiatrov soc.a inych, su aj tie pripady a zavery rozne. Kde sa to prevalilo (z 1strany partner alebo z 2strany partner neveru odhalili), tak zvacsa to konci tak, ze za kratsi koniec tahaju zeny. Mizive percento ostava spolu po prevaleni nevery-myslim milencov. Muz je predsa len zivitel rodiny hlavne ak su tam deti, takze manzelka skor odpusti neveru kvoli detom majetkom istote ai. Zas cim su dlhsie tym tazsie. Horsie su na tom zeny. Muzi neveru od zeny znasaju ovela horsie a prax ukazuje, ze bud sa odcudzia aj ked ostanu spolu (on ju zacne sex.odmietat, trestat cez financie ai, najde si tiez milenku a ostava so zenou hl.iba kvoli detom). No vacsina muzov voli odchod rozchod (odlucenie) a rozvod. A potom tie zeny maju problemy, lebo im to spocita muz inak. Bud cez striedavu starostlivost, neplatenie vyzivneho, ai.
Ale vacsinou pri neverach koncia horsie zeny nez muzi. Takze tym aj vacsmi riskuju, zeny maju viac co stratit nez ziskat. Malokedy sa neveru dari tajit dlhodobo. Ak to nepraskne u nich priamo doma (partneri najdu sms, maily, hovory, zeny zas skor intuitivne vycitia inu, cez zmenu spravania navykov ci hmatatelne dokazy ai), tak nezabudaj kde zijeme. SK je jedna velka dedina. Kde su ludia prepojeny rodinne pribuzensky cez kolegionalne zakaznicke skolske zaujmove ai zvazky, alebo po znamostiach, kazdy kazdeho pozna alebo pozna ineho co ten zas pozna, este rataj s tym, ze ludia sa vyzivaju ak nieco taketo odhalia a siri sa to rychlo cez reci, proste dlhodobo sa to malokedy podari tajit. Lebo vzdy si to niekto vsimne (ci uz miesta kde sa stretavate, nevies kto vas spolu uvidi ai).
Takze ak uz podvadzas, mala by si byt pripravena aj na znasanie prip. dosledkov (predsa len mas male deti a riskujes viac).
Ja som bola síce sama, no on bol ženatý. Tajil mi to asi mesiac, potom sa priznal. Stretávali sme sa ešte zhruba ďalší mesiac, no ja som to potom stopla, lebo mi bolo ľúto jeho rodiny. Išlo mi iba o sex, no aj tak, stále ma kontaktoval a kontaktuje doteraz. Z toho som sa poučila že sa radšej nikdy nechcem vydať, ak toto niekto robí v manželstve :/ je to viac ako smutné.