Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cely život sama

Príspevok v téme: Cely život sama
kati875

Pišem tu niečo čo ma zožiera celý život...Mam 37 rokov a v živote som nikoho nemala...V živote žiadna laska ani pubertalna žiaden vztah žiaden zaujem zo strany chalana alebo muža nikdy nebol...Čim to všetkym može byť spôsobene?Prečo je to take nespravodlive?Prosim nepište mi sem žiadne pozitivne iluzie ani nič...potrebujem počuť realisticke nazory na moju situaciu...Chodila som za mlada aj po vonku po diskotekach a nikdy nikto nič...Tak velmi som tužila mat deti a rodinu,,,,,Neda sa ist na umele oplodnenie ak som sama?som uplne zufala viem že už nemam šancu....každy by ma zato vysmial

slovo_g

kati875> 37 je len zaciatok, tak si to kludne opakuj. Dnes to naozaj nie je o tom aky je kto mladi alebo stari. Ano psychologicky sa ti mozno zda, ze skoncil svet, ale skoncil? Pozri von oknom :) Nic.
Zober papier a pis co ta zaujima - turistika, domino, kino, film, disco, ludia, atd atd.
Potom skus najst partiu, ktora to robi a pridaj sa k nim. Zmen prostredie, zmen myslenie, skus nieco nove. Napr. ak mas rada turistiku, tak skus nejaky klub turistov a zacni s nimi chodit, stretnes tam kopu ludi a ti poznaju dalsich ludi atd. :)
Nezahadzuj prosim flintu do zita. Dnesny svet nam hovori a hovoril ake je to super byt single, ake je to fajn a potom pride cas, ked nas to prestane bavit ... ak sa zmenila situacia v nasom mysleni, tak skusme zmenit situaciu aj navonok.
Rob pilates, jogu, zumbu, chod do kina, urob nieco co by si normalne neurobila ... :) uzivaj si a USMIEVAJ SA

KlaudiaK.

to je tak že možno niekto celý život spí a čaká kým pride princ a zklope jej na okienko a zobudí ju...
ako moja známa..
Má 46 rokov, dospelú dcéru ktora sa pritrafila so spoluziakom byvalym..., ktorá odisla za prácou, vdaka bohu lebo nebude zahulavena ako jej mama....
zije so svojou matkou ktora jej navarí, operie... furt iba spí...
akože ja som tiez mávala nočné, navyše som dochádzala, pospala som si max 4 hodiny do obeda a fungovala som zvysok dna dalej...
ONA??!!! sme dohodnuté že sa stretneme o 17:00 !!! 16:55 jej volám že už idem... a ona že len teraz vstala..atd.... a nakoniec nic z toho... a nespravila to prvy krát... prespí cely zivot.. a nehovorím o tom, že točí furt dokola že ona chce ešte deťátko... to mi hovori uz asi 4 roky... a ja jej furt na to že "pokil je to tvoja priorita, jedno si uz vychovala s pomocou mamky, daj si urobit druhe , kým este mozes mat...uz mas vek!!!" lebo jeden 25 rocny ex-milenec jej povedal ze jej dieta urobi ale ze vyzivne platit nebude... no a tu je dalsi problem "ona chce dieta s partnerom.." ale "dievča" si nedá vysvetliť že tí 25 roční chlapci s ktorými ona "rieši" sa s nou za ruky vodiť po meste nebudú... to je totiš kadegoria ktoru ona rieši.... aj minule zadaneho... a darmo som jej mohla vysvetlovat "..pretiahne ta na polnej ceste a vrati sa k svojej frajerke domov.." no proste nepochopí... aj teraz zase si nabalila 28 rocneho a kazdemu hned musi nohy roztiahnut...ako inak.. a cuduje sa ze ani jeden z nich s nou nikam nejde, von, sadnut si... POINTA???? chyba je v tebe!!! čo vyžaruješ? či nie primitivizmus ako táto dotyčná... a sníva len o partnerovi a o dietatku... ktoré..realita je taka ze uz nikdy nebude...

Benzono6

Kati, poviem ti to takto.
Nie si tak stara na to, aby si sa vzdavala. Do teraz si nemala stastie na partnera, co ale neznamena, ze zostanes navzdx sama.
Vies, predstav si, ze by si mala cely zivot idiotov, co by ta len nicili. To radsej byt sama.
Ale samozrejme netreba len sediet doma a lutovat sa, ale treba pre to aj nieco spravit. MAs nejakych kamosov, kamosky ?
Chod s nimi von na drink, do kina ....... mozno aj oni maju nejakych kamosov a ti maju zasa svojich kamosov .......
Neboj sa, urcite sa na taba usmeje stastie. Ver mi.
Drzim palce.

Euro2016

Duchovny dav.....co ty tu trepes...ja som prosil boha nejak aby mi zoslal peniaze na dnesne finale eura..a dopadol som s pivom ruke pred telkou...takze boh nepomaha a neexistuje...

Duchovny Dav

kati, nepocuvaj tie rady ze do baru, atd... vacsina zien si dnesnymi vztahmi uskodi. Uz len 1 z 5 je doma tyrana, bita... pozeraj sa na to inak. Zivot nieje len o tom, mat partnera, ale o tom, milovat Boha, a citit lasku. To je zaklad. Ver mu, a ziadaj ho v modlitbach, ze nechces byt sama. Pros ho o to. On Ta ocisti od prekliatia, ktore Ti to robi. Moze to trvat aj roky, nevzdavaj sa. Vacsina zien, ma znicene zdravie a psychiku z tych novodobych muzov... mozno ani nevies, ze Boh Ta zachranil... niektore si podrezali zily... niekedy je lepsie byt sam, ale jasne, najkrajsie je to, najst svoju vysnenu lasku zivota. Pros Boha v modlitbach a on Ti urci, ci budes sama, alebo s niekym. Ale ver tomu, ze pokial si zdrava a citis lasku, mozes zit z radosti, z pozehnania. Vela veriacich tak zije, a je to krasny zivot milovat Boha. Clovek co miluje Boha nikdy nieje sam...
Ak tuzis ale po detoch a rodine, potom mas niekde problem, asi na Tebe sedia zle sily. Preto pros Boha o pomoc, v modlitbach, kazdy den, nevzdavaj sa ani roky... on pomoze, a ocisti to. Spolu na to pridete, kde lezi problem.

Kýčera

Michael, áno, "myšlienkami tvoríš svoj život" ! Zachytila som túto vetu od Aloveu a musím Ti povedať, že chlapec má pravdu!
A ja Ti posielam ďalšie múdre myšlienky, od Budhu :

"Myseľ je všetkým. To, na čo myslíš, tým sa staneš. Tvoja myseľ určuje tvoje konanie! "

Pouvažuj na nimi. Mne sa tak splnilo veľa snov, v čase kedy som o živote vedela figu borovú a dodnes sa mi plnia!

aloveu

michael067
Ty si určite nemyslíš, že si škaredý. Len sa Ti nepáči Tvoj vzhľad, ale to ešte neznamená, že sa nemôžeš páčiť ostatným.

michael067

Pozri sa, ja si o sebe myslím že som škaredý, lebo keď sa pozriem do zrkadla tak sa sám sebe vážne nepáčim neviem ako viac to mám odôvodniť.
Črty tváre, nezrovnalosti to všetko sa mi nepáči a je to pre mňa škaredé. Naozaj neviem čo na mne tí ľudia vidia
Ak by som si to o sebe nemyslel, tak to asi nehovorím nahlas tým druhým ľuďom ktorý ma naopak chvália, nie? To dá rozum.

aloveu

neverim
Ak by si o svojich predstavách ani štipkou mysle nepochybovala, stali by sa skutočnými. Ale Ty očividne ani štipkou mysle nepochybuješ o tom, že sa nič nemôže stať podľa tvojich predstáv, a hľa, taká je skutočnosť. Máš o svojich predstavách pochybnosti, ale nepochybuješ v to, že sa Tvoje predstavy nenaplnia. Vlastne tomu veríš, tak to je.
Ten, kto má 100% istotu, prinesie 100% výsledok.
Nadarmo myslíš pozitívne, keď o pozitívnych myšlienkach pochybuješ, a keď negatívne myšlienky sa Ti zdajú dôveryhodnejšie. Pri svojich predstavách myslíš na sklamanie, tak sklamanie máš.
Je to úplne jednoduché.

michael067
Ak by si si skutočne myslel, že si škaredý, ak by si to tak cítil, tak by si škaredým bol. A nehovor mi, že si to myslíš, keď Ťa tak každý chváli!