Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cely život sama

Príspevok v téme: Cely život sama
kati875

Pišem tu niečo čo ma zožiera celý život...Mam 37 rokov a v živote som nikoho nemala...V živote žiadna laska ani pubertalna žiaden vztah žiaden zaujem zo strany chalana alebo muža nikdy nebol...Čim to všetkym može byť spôsobene?Prečo je to take nespravodlive?Prosim nepište mi sem žiadne pozitivne iluzie ani nič...potrebujem počuť realisticke nazory na moju situaciu...Chodila som za mlada aj po vonku po diskotekach a nikdy nikto nič...Tak velmi som tužila mat deti a rodinu,,,,,Neda sa ist na umele oplodnenie ak som sama?som uplne zufala viem že už nemam šancu....každy by ma zato vysmial

Mesačný princ

aloveu - blbosť. Myšlienkou si dokáže človek len pomôcť v nejakom smere, ale možnosti netvorí :)

celebrita facebooková

Poznám prípad, kedy sa romantickej a vernej žene rozpadlo manželstvo skôr, ako stihla otehotnieť. Muž ju podvádzal a chcel ju vymeniť za inú, preto podal žiadosť o rozvod a ona bola z toho v šoku, ona bola náboženská fanatička, každý deň kostol, každý deň prijímanie, takže z kresťanského hľadiska bolo pre ňu neprípustné, aby mala sex s iným, ale veľmi túžila po dieťati. Tak sa niekoľko mesiacov po rozvode dohodla so svojim bývalým mužom, nech jej spraví decko, lebo on je aj napriek rozvodu jediný, s ktorým sex pre ňu by bol bez hriechu, nakoľko práve s ním ako jediným bola predtým sobášená v kostole. Mala bohatých rodičov a sľúbila mu, že si nebude nárokovať od neho na nejaké peniaze, otcovstvo, a tak. Tak súhlasil a klaplo to. Potom sa všetci z kostola čudovali, že ako je to možné, že táto svätica otehotnela :) a s kým to len môže mať, čo to len vyviedla :):):):):):):):)

neviem111111

zradca, akurat ze taketo pisomne dohody nie su nadradene zakonu. keby sa jedneho dna matka rozhodne, ze chce ho uviest ako otca do rodneho listu, nemal by na vyber a musel by ist na DNA testy a potom platit. neodporucam.

zdradca

Nemusis ist na umele oplodnenie.
mam znamu co mala podobny zivot ako ty pises. Raz sa rozhodla,ze chce dieta,dohodla sa v praci s kolegom aby jej ho spravil. Normalne sa pisomne dohodli ze ak otehotnie nebude si na neho ako muza robit narok,nebude od neho nic ziadat apod. Nikto o tom nemusi vediet.
ked otehotnela a narodilo sa jej dievcatko dala si inzerat ze je slobodna matka,ze nechce viac deti a hlada muza co nemoze mat deti no tuzi po rodine. Nasiel sa taky a ziju ako rodina spolu. Jej dcerka ho vola tatino a on neriesi ze nieje jeho pokrvna. Teraz nedavno maturovala a on bol hrdy na nu. A znama si uvedomila,ze vlastne nic v zivote nemusi byt tak zle,ked sa posnazis a stastiu trosku pomozes.
pokrvny otec jej dcerky sa nikdy o nu nezaujimal,a ked sa odstahoval do zahranicia,znama ho nevyhladava ani nekontaktuje. Lebo dohoda bola splnena tak uz je to minulost.

neviem111111

mp, aj nie prave najatraktivnejsi ludia tohto sveta maju partnerov, manzelstva, deti, cize toto nie je len o genetike. to je o pristupe k zivotu. a nikdy nezaskodi, ked je zena upravena, cista, vonava.
ked nevies spoznat nikoho nazivo a velmi po vztahu tuzis, skus vyuzit zoznamky na internete.

Mesačný princ

tvoj život tvoria možnosti, ktoré máš a genetická informácia....až potom všetko ostatné!

Môžeš mať tie najpozitívnejšie myšlienky ale ak nemáš možnosti, tak sú na dve veci!