Pišem tu niečo čo ma zožiera celý život...Mam 37 rokov a v živote som nikoho nemala...V živote žiadna laska ani pubertalna žiaden vztah žiaden zaujem zo strany chalana alebo muža nikdy nebol...Čim to všetkym može byť spôsobene?Prečo je to take nespravodlive?Prosim nepište mi sem žiadne pozitivne iluzie ani nič...potrebujem počuť realisticke nazory na moju situaciu...Chodila som za mlada aj po vonku po diskotekach a nikdy nikto nič...Tak velmi som tužila mat deti a rodinu,,,,,Neda sa ist na umele oplodnenie ak som sama?som uplne zufala viem že už nemam šancu....každy by ma zato vysmial
Cely život sama
Práve preto že si sám o sebe myslím že som škaredý, a že v mojich očiach som škaredý. Tak preto fotky nedávam
michal daj foto :-D
mozno si len ty myslis o sebe ze si skaredy vies to ako ked anorekticka stale mele dokola to iste ze je tucna a ze pribrala
proste zly pohlad na svet a sameho seba
Už som to tu písal raz že myšlienkami si svoj život netvoríš.
Odôvodnenie:
Ja osobne si o sebe myslím že som škaredý, ak sa ma niekto ohľadne toho niečo spýta tak im to aj priamo poviem že si myslím že som škaredý.
No zaujímavé je že keď som robil dlhšie v jednej robote a už som tam ako tak koho poznal tak jedna celkom komunikatívne dievča začalo so mnou rozprávať a medzi rečou spomenula aj či nemám priateľku. Pozerám sa na nú že nejaká odvážna. Ja som jej odpovedal že nie
Ona sa spýtala prečo, ja som jej odpovedal: Pozri sa na mňa myslíš si že by niekoho takéhoto niekto chcel? Ona na to prečo veď vyzeráš pekne. To som radšej odišiel.
Druhý príklad na úrade.
Jedna paní čo tam robila povedala nasledovné:
"No keby sme vedeli že ma takého pekného zástupcu tak by sme si vás zavolali hneď" Ja som sa na nich pozrel s myšlienkou či sú slepé.
Jeden člen rodiny tiež stále do mňa tlačí čo si nenájdem priateľku že však som "pekný mladý chalan"
Začiatkom roku som bol v zahraničí so sestrinou kamarátkou, s tou kamarátkou sme išli na kapučíno nič viac v tom nebolo a popri ceste na to kapučíno stretla jednu známu tak ju zobrala že nech aj ona ide.
tam znova tá druhá kamarátka teda kamarátka sestrinej kamarátky ma nikdy v živote nevidela.
Po dlhšom rozhovore a prebratí všemožných tém sa Sestrina kamarátka sa spýtala tej jej kamarátky: "Ale je pekný však"
Ona povedala: "No do tváre je naozaj veľmi pekný"
Na to som im povedal no to mi hovorí každý ale ja si to nemyslím.
Tak mi konečne prestaňte hovoriť o tom že svojimi myšlienkami si utvárate svoj vlastný život, lebo to naozaj neplatí ak by to platilo títo všetci ľudia, niektorý ktorý ma videli prvý krát v živote by mi nepovedali nahlas že som pekný mladý chalan. Ak by to bola pravda odvracali by zrak atď atď.
alebo aj to že myšlienky/negatívne myšlienky nejak ovplyvňujú to ako vyzeráte. Myšlienky na "slučku" mám 2rokom.
Skor by som povedal že to naozaj ovplyvňuje z 80 až 90% genetika.
trochu ti budem odporovat. Kolkokrat som tuzila niekde pracovat, ked som mala ist na pohovor uz som sa videla v tej praci, ako tam sedim a robim si svoju pracu vysnivanu, uz som ratala s tym ze ma prijmu, ze ma musia prijat lebo to zvladnem a nic. Prislo rychle schladenie ze si vybrali niekoho ineho alebo nemaju zaujem.
alebo ked som zpoznala nejakeho chlapca-muza ktory ma pritahoval od prvej chvile tiez som ratala s tym ze aj ja jemu sa pacim. Uz som planovala ako ho nenapadne zbalim. Po veceroch alebo aj cez den som snivala a predstavovala si ako sa bozkavame, ako niekam ideme a drzime sa za ruky, aky bude nas prvy sex, prvy bozk a budeme spolu bludit svetom. Ratala som s tym ze to tak bude a nakoniec som bola sklamana ked on nemal zaujem, stratil sa bez stopy ci videla som ho s inou.
chapes co ti chcem povedat? Ze aj napriek tomu ze som buducnost videla pozitivne realita bola nakoniec ina a ja sklamana.
Myšlienkami tvoríš svoj život. Tak to proste je.
Ale nestačí na niečo myslieť len tak, akoby si nevnímala, na čo myslíš, a nesmieš svojim myšlienkam odporovať, proste sa musíš do svojich myšlienok vžiť, prežívať ich ako skutočnosť. Splní sa iba to, do čoho sa vžiješ. Ak sa vžívaš do toho, že nemáš priateľa, tak ho proste nemáš. Ak sa vžívaš do toho, že Ťa nikto nechce, tak Ťa nikto nechce. Myšlienka tvorí skutočnosť. Ale vytvorí ju iba vtedy, ak sa úplne precíti, teda ak sa preciťuje ako skutočnosť. Ale ak Tvoja myšlienka nie je s Tebou zladená, keď jej Ty sama odporuješ, tak proste vytvorí to, že tá myšlienka je skutočnosti odmietnutá, tak, ako si ju odmietla svojím odporom v svojej predstave, svojím cítením. Tvoja vlastná myšlienka potrebuje jej precítenie v Tebe. Ak myslíš na chlapca, ktorého by si chcela, ale tichučko cítiš, že toho chlapca nemáš, tak aj keď na neho myslíš, odporuješ sebe samej, takže Tvoja myšlienka vytvorí to, že takéhoto chlapca nemáš. Je jedno, že si na neho myslela, lebo si cítila, že ho nemáš, tak ho nemáš.
Ale ak by si sa úplne zladila s tou myšlienkou, ak by si na toho chlapca myslela, a tak aj toho chlapca cítila ako niekoho skutočného, ako toho, ktorý je Tvoj, bez akýchkoľvek zábran k tej samotnej skutočnosti, že teda je to skutočné, že to tak cítiš, tak sa to skutočným stáva.
Dôležité však je to zladenie. Nie každý dokáže cítiť niečo, čo by chcel, ako skutočnosť. Mnohí cítia ako skutočnosť to, čo nechcú. Povedia si, však taká je realita, nemôžem predsa získať to, po čom túžim, nič nemôže byť perfektné, a to sa potom stáva skutočnosťou. Je také jednoduché myslieť na to, že naše túžby sa nikdy nesplnia, však prečo by sa mali? No, a prečo by sa nemali? To prežívanie nesplnenej túžby sa stáva nesplnenou túžbou v skutočnosti. Prežívaj radšej splnenie Tvojej túžby, aby sa splnila.
Tvoja prezývka je "neverim". Neveríš, tak to nechaj tak, lebo si tým zbytočne ubližuješ. Preciťuješ v sebe neistotu, teda vžívaš sa do neistoty, ktorá vytvára neistotu v skutočnosti. Funguje to tak, či tomu veríš, či nie. Už aj tým niečo vytváraš. Si proste tvorcom svojho života, máš takú moc tvoriť svoj život, tvoriť svoj svet. A to, či bude krásny, alebo nie, to závisí len od Teba.
Ak sa sústreďuješ na krásne, vytváraš tak krásne. Ak sa sústreďuješ na to, čo sa Ti nepáči, tak vytváraš to, čo sa Ti nepáči. Ak sa sústredíš na krásne, vžívaš sa do krásneho, hovoríš krásnemu áno, vytváraš krásnu skutočnosť. Ak sa sústredíš na to, čo sa Ti nepáči, vžívaš sa do toho, čo sa Ti nepáči, hovoríš áno tomu, čo sa Ti nepáči, a vytváraš skutočnosť, ktorá sa Ti nepáči. Lebo sa do takej skutočnosti vžívaš.
Vžiť sa do myšlienky znamená, neodporovať myšlienke. A neodporovať myšlienke znamená, povedať jej úplné áno. Ale to úplné áno môžeš povedať len vtedy, ak vytvoríš všetky podmienky na to, aby si sa dokázala vžiť do myšlienky ako do skutočnosti. Ty tie podmienky nemáš (Vidím to z toho, ako píšeš.). Však keď chceš auto, tak nemysli na to, že ho nemáš za čo kúpiť, lebo odporuješ svojej myšlienke, a tak vytvoríš skutočnosť, že to auto, na ktoré myslíš, že to auto nemáš. Alebo ak chceš niekde pracovať. Tak neseď doma na gauči, a nemysli na to, že pracuješ tam, kde chceš pracovať, lebo odporuješ sebe samej, že si nevyšla ani z domu, ako tam potom chceš pracovať? Ale keď si to budeš predstavovať, a potom sa pôjdeš zaujímať o tú prácu, tak to Ti pomôže vžiť sa do tej predstavy, a splní sa to. Proste nesmieš mať žiadne zábrany k tej predstave.
Súhlasíš s tým, že vďaka svojim rozhodnutiam ideš za tým, čo si vyberieš? A vyberáš si práve myšlienkami. To na čo myslíš, to si vyberáš, pre to sa rozhoduješ, za tým ideš, vďaka tomu sa ďalej dostaneš, tak vytváraš svoj život. Keď myslíš na to, že si krásna, vyberáš si to, rozhoduješ sa preto, správaš sa podľa toho, vytváraš takú skutočnosť, preto Ťa každý vidí ako krásku. Keď potom zmeníš svoje myslenie, svoje prežívanie, keď začneš myslieť, že pre nikoho nie si zaujímavá, tak si to vyberáš, rozhoduješ sa preto, správaš sa podľa toho, vytváraš takú skutočnosť, a nikto sa o Teba nezaujíma. Keď myslíš na to, že si astronautka, a nijako tomu neodporuješ, tak sa stávaš astronautkou. Keď myslíš na to, že si bohatá, tak sa stávaš bohatou, len tomu nesmieš odporovať. Ale nemysli na to, že budeš bohatá, lebo odporuješ tomu, že si bohatá, a vytváraš skutočnosť, že ešte len budeš bohatá, a ak pri tom myslení ostaneš, tak vždy budeš vytvárať skutočnosť, že ešte len budeš, to znamená, že nikdy nebudeš. Ak chceš byť bohatá, tak mysli na to, že si bohatá, a nijako tomu neodporuj. Ak myslíš na to, že tomu, alebo tamtomu nechápeš, tak takú skutočnosť vytváraš. Ak sa vžívaš do toho, že si herečka, tak takúto skutočnosť vytváraš, a je z Teba herečka. Myšlienkami si vyberáš. A žiješ to, čo si si vybrala. Ale na to, aby to tak bolo, musíš to precítiť, nezmeniť svoje rozhodnutie, svoje myšlienky, lebo potom si vyberáš zas niečo iné, zas vytváraš inú skutočnosť, presne takú, na akú myslíš práve teraz.
JDUFU a ALOVEU
prosim vysvetlite mi ako moze clovek tvorit svoj zivot myslienkami? Ako?
tak ze ked nemam frajera a zacnem si ho v hlave predstavovat ze moj frajer coskoro pride do mojho zivota s predstavou ako bude vyzerat tak coskoro do mojho zivota taky pride? Ze ak nemam pracu a zrazu si zacnem predstavovat ze coskoro budem pracovat tam a tam tak do roka uz pracovat budem? Ze ak nemam auto a zacnem si predstavovat auto urcitej farby a znacky tak ho coskoro budem mat aj napriek tomu ze nemam pracu a nemam ho zaco kupit?
ako trosku tie vase nazory su pritiahnute za vlasy. Ako moze clovek myslienkami tvorit svoj zivot? Ako? Mam si vsetko predstavovat a tuzit po tom a ono sa to coskoro splni? Silou vole? Silou myslienok sa mi vsetko splni po com tuzim len staci pozitivne mysliet?
Kati.
V prvom rade ries svoj vzhlad. Viem, povrchne, ale muzi su vizualne zalozeni a maju zaujem hlavne o pekne zeny. Nerozmyslaju tym hore ale tym dole. Pisem teraz o vacsine a nie zameriavani sa na mensinu. Takze vylepsi co sa na sebe da, zapracuj na svojom vzhlade vyzore, obliekani, uces ai, bud pekna upravena vonava.
Dalej. Zmen myslenie. Bud pozitivna. Usmievava. Kua aj ked nemas naladu dovod na usmev - rozkaz si to. Usmievaj sa aj keby cez slzy. Lebo negativne myslienky nalady ai sa ti podpisu hl.v ksichte tvari ociach. Kto chce mat pri sebe zivu mrtvolu?? Vsak nekrofila nehladas. Tak trosku zivota do toho umierania. Ovisnute kutiky ust, vrasky na cele, ustarosteny smutny vyraz vyzor, "mrtve" oci tupy pohlad. Takze usmev a pozitivne myslienky. Lebo nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie. Uvedom si vzdy vsetko co mas! Nie si postihnuta, neumieras, nie si znetvorena zohavena, priputana na lozku ci vozicku, mas ruky nohy rozum. Nemas rakovinu nadory komu ai. Tak nebud nevdacna suka ale dakuj ze mas co mas a snaz sa vytazit zo zivota maximum!
Potom. Zameraj sa cielene na svoj problem. Chces muza a dieta? Ja som uz neraz videla zazila takych muzov, co chceli zenu, zalozit si rodinu mat deti domov ai. Tak takeho hladaj. Maju neraz aj take inzeraty. Ak taky nie je v tvojom okoli (praca susedstvo znamy kamarati priatelia kolegovia ai), tak to ries. Ja neviem kde zijes ale v mojom okoli je tolko single muzov zien. A komunikuj s ludmi. Kazdy jeden clovek ma svoj okruh ludi okolo seba - rodinu spoluziakov kolegov susedov znamych kamosov priatelov. Kazdy ma niekoho. A toto sa nabaluje, zvacsuje sa tym padom okruh lidi. Tak oslov popytaj sa, ci niekto niekoho nepozna nehlada nevie ti poradit pomoct, ci o niekom nevedia kto je tiez sam a niekoho tiez ako ty hlada. Mozno je viac takych ako ty. Neboj sa vysmechu ci lutosti od ludi. Vacsina normalnych ludi je nastavena pomoct. Kazdy aspon raz za zivot zazil co je to byt sam, samota osamelost. Takze pochopia ta, budu s tebou citit. Debil sa ti vysmeje tak ci tak. Ale vacsina ti pomoze a poradi. Staci len nakopnut posotit, dopomoct. Mozno ta pozvu na daku spolocnu akciu, opekanie grilovanie vylet ai kde bude viac ludi pokope a padnete si s niekym do oka. Alebo si podaj inzerat. Ci uz na internete, v Slovenke, Katolicke noviny, Bajecna zena ci kde. Proste ja neviem kde su vsade inzeraty tak pohni ritou hladaj a potom si podaj inzerat. Cielene si pod za svojim snom a bojuj. Pecene holuby len tak do huby nepadaju a teda ani ten Hore ci Dole ti dakeho chlapa nekopne rovno ku noham len tak bez namahy aktivity usilia snahy. Tak ho hladaj a nefnukaj. Bojuj o svoje stastie, o vztah ai. Proste co chces tak za tym pod a bojuj.
Skus si niekde vytvorit o sebe profil + co hladas a koho chces, daj si tam realnu fotku.
Skus ist von medzi ludi. Nie na samotu u lesa ale medzi ludi. Kde je vela ludi aj predpoklad ze je tam vela muzov. Turistika sport fittko kupalisko plavaren ai. Skus ist cez zaujmy zaluby konicky. Prihlas sa niekde a bud aktivna. Byvaju aj zabavy pre osamelych. Dovolenky pre single. Vikendove pobyty pre single. Alebo cez dake spolky spolocenstva charitu ai ai
Kati.
V prvom rade ries svoj vzhlad. Viem, povrchne, ale muzi su vizualne zalozeni a maju zaujem hlavne o pekne zeny. Nerozmyslaju tym hore ale tym dole. Pisem teraz o vacsine a nie zameriavani sa na mensinu. Takze vylepsi co sa na sebe da, zapracuj na svojom vzhlade vyzore, obliekani, uces ai, bud pekna upravena vonava.
Dalej. Zmen myslenie. Bud pozitivna. Usmievava. Kua aj ked nemas naladu dovod na usmev - rozkaz si to. Usmievaj sa aj keby cez slzy. Lebo negativne myslienky nalady ai sa ti podpisu hl.v ksichte tvari ociach. Kto chce mat pri sebe zivu mrtvolu?? Vsak nekrofila nehladas. Tak trosku zivota do toho umierania. Ovisnute kutiky ust, vrasky na cele, ustarosteny smutny vyraz vyzor, "mrtve" oci tupy pohlad. Takze usmev a pozitivne myslienky. Lebo nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie. Uvedom si vzdy vsetko co mas! Nie si postihnuta, neumieras, nie si znetvorena zohavena, priputana na lozku ci vozicku, mas ruky nohy rozum. Nemas rakovinu nadory komu ai. Tak nebud nevdacna suka ale dakuj ze mas co mas a snaz sa vytazit zo zivota maximum!
Potom. Zameraj sa cielene na svoj problem. Chces muza a dieta? Ja som uz neraz videla zazila takych muzov, co chceli zenu, zalozit si rodinu mat deti domov ai. Tak takeho hladaj. Maju neraz aj take inzeraty. Ak taky nie je v tvojom okoli (praca susedstvo znamy kamarati priatelia kolegovia ai), tak to ries. Ja neviem kde zijes ale v mojom okoli je tolko single muzov zien. A komunikuj s ludmi. Kazdy jeden clovek ma svoj okruh ludi okolo seba - rodinu spoluziakov kolegov susedov znamych kamosov priatelov. Kazdy ma niekoho. A toto sa nabaluje, zvacsuje sa tym padom okruh lidi. Tak oslov popytaj sa, ci niekto niekoho nepozna nehlada nevie ti poradit pomoct, ci o niekom nevedia kto je tiez sam a niekoho tiez ako ty hlada. Mozno je viac takych ako ty. Neboj sa vysmechu ci lutosti od ludi. Vacsina normalnych ludi je nastavena pomoct. Kazdy aspon raz za zivot zazil co je to byt sam, samota osamelost. Takze pochopia ta, budu s tebou citit. Debil sa ti vysmeje tak ci tak. Ale vacsina ti pomoze a poradi. Staci len nakopnut posotit, dopomoct. Mozno ta pozvu na daku spolocnu akciu, opekanie grilovanie vylet ai kde bude viac ludi pokope a padnete si s niekym do oka. Alebo si podaj inzerat. Ci uz na internete, v Slovenke, Katolicke noviny, Bajecna zena ci kde. Proste ja neviem kde su vsade inzeraty tak pohni ritou hladaj a potom si podaj inzerat. Cielene si pod za svojim snom a bojuj. Pecene holuby len tak do huby nepadaju a teda ani ten Hore ci Dole ti dakeho chlapa nekopne rovno ku noham len tak bez namahy aktivity usilia snahy. Tak ho hladaj a nefnukaj. Bojuj o svoje stastie, o vztah ai. Proste co chces tak za tym pod a bojuj.
Skus si niekde vytvorit o sebe profil + co hladas a koho chces, daj si tam realnu fotku.
Skus ist von medzi ludi. Nie na samotu u lesa ale medzi ludi. Kde je vela ludi aj predpoklad ze je tam vela muzov. Turistika sport fittko kupalisko plavaren ai. Skus ist cez zaujmy zaluby konicky. Prihlas sa niekde a bud aktivna. Byvaju aj zabavy pre osamelych. Dovolenky pre single. Vikendove pobyty pre single. Alebo cez dake spolky spolocenstva charitu ai ai
Ja uz sa stym aj pomaly zmierujem ze budem sama..
Mesacny princ ako to myslis ze je to o genetike?ako to suvisi?skus mi to popisat blizsie