Čo mám robiť ?

Príspevok v téme: Čo mám robiť ?
lentilkaamat

Ahojte . Mám kamaráta , Poznáme sa 2 roky cca a z toho sme boli 4x vonku a máme naplánovaný aj ďalší výlet . Môj problém je švak vtom,že mne sa páči viac než kamarát . Páči sa mi to ako sa správa , cítim,že by to bol ten pravý no je háčik ,že sme si uzrejmili,že máme taký súrodenecký vzťah . Píšeme si dlhé slohové správy a keď sme boli dnes na výlete poukazoval mi jeho mesto ,prostredie v ktorom žije . V správe mi písal,že stretol jedno dievča ,ktoré sa mu páči a verí,že ho ešte stretne . Písal mi to pred tým ako sme boli dnes na výlete . Je možné,aby sa chlap dokázal k žene správať ako ku kamarátke ? Každý jeden raz ,keď máme ísť von ,sa teším ako malé dieťa na hračku a keď prídem som smutná,že neprejavil iný prejav náklonnosti ako kamarátsky . Nechcem mu to povedať no čo by ste mi poradili ? Prerušiť sním kontakt ,alebo naďalej sa sním stretávať . Je ku mne pozorný,milý,dokonca na vianoce mi aj darčeky posiela , ja tomu nerozumiem . Ako mám tomu chápať ? ako zistím,či sa mu páčim viac ako len kamarátka ,bez toho ,aby som sa ho na to opýtala ? Je možné ,že ma má zaškatuľkovanú ako sestru ? Vadí mu vek ? On má 24 ja 18 . Čo si o tom myslíte . Prosím úprimne mi napíšte. Nemám kamarátky ,ktoré by mi v tomto objektívne povedali názor na vec . Ďakujem

ivobrick

A kam sa teda diva, ked nie do oci?
Pises tu ako daky chlap :D Ze nevies ci sa mu pacis.
Ved sa nahod, resp. nenahod vela veci na seba je leto a zisti kam sa diva.
Nabuduce nevymyslaj a neklam ze sa ti dakto paci bla bla bla..

Do frasa

Ja presne takeho kamarata, co nechce vztah, hladam ! Ale oni bud chcu vztah alebo ani vztah, ani kamaratstvo. Vsetko je naprd

lentilkaamat

No tu ide aj to ,že on stým prvý nezačal . Najskôr som mu napísala v snahe ,aby som bola akási nedostupná ,že : " Som rada,že ma berieš kamarátsky a nie si ako ostatní chalani,že hneď si prívetivý prístup vysvetlia ako niečo viac" ... a on ktomu dodal,že ma berie,ako niekoho najbližšie ,ako súčasť rodiny a dodal "sestrička" ... a neskôr o pár týždňov ,keď som sa mu sťažovala,že s mojím naozajstným bratom je to ťažké podotýkal : "nezabúdaj máš ešte jedného brata" ...Asi som to pokašlala . Dá sa urobiť nejaký signál ,ktorý by bol priateľný,že by ho to neodstrašilo?

lentilkaamat

Mesačný princ : Nejde mi ti napísať,chce to odomňa nejaké meno a heslo a ja to meno a heslo neviem ,to má niekto od nás od pc . Nejak jednochšie ,iná alternatíva ?

A ja vám ľudia neviem . Na jednej strane mám nádej na druhej to upadá . čo môžem ešte urobiť ,aby sa to možno trochu posunulo alebo ako mu dodať odvahu ? (chcem ,aby on bol ten ,že ma dostal nie ja) Ako zistím,či sa mu páčim aj fyzicky zovňajškom ? Musia byť nejaké signály,ach

netreba

Mne nejde do hlavy to, že sa poznáte dva roky a stretli ste sa 4 razy. Píšete si, rozumiete si navzájom, tak prečo sa nestretávate častejšie?Už jeden spoločne strávený deň ti/vám dá oveľa viac ako mesiac vypisovania si. Podľa mňa, keby sa do teba zaľúbil, tak by vyvinul už nejakú iniciatívu, však píšeš, že nie je hanblivý typ.