Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mám robiť ?

Príspevok v téme: Čo mám robiť ?
lentilkaamat

Ahojte . Mám kamaráta , Poznáme sa 2 roky cca a z toho sme boli 4x vonku a máme naplánovaný aj ďalší výlet . Môj problém je švak vtom,že mne sa páči viac než kamarát . Páči sa mi to ako sa správa , cítim,že by to bol ten pravý no je háčik ,že sme si uzrejmili,že máme taký súrodenecký vzťah . Píšeme si dlhé slohové správy a keď sme boli dnes na výlete poukazoval mi jeho mesto ,prostredie v ktorom žije . V správe mi písal,že stretol jedno dievča ,ktoré sa mu páči a verí,že ho ešte stretne . Písal mi to pred tým ako sme boli dnes na výlete . Je možné,aby sa chlap dokázal k žene správať ako ku kamarátke ? Každý jeden raz ,keď máme ísť von ,sa teším ako malé dieťa na hračku a keď prídem som smutná,že neprejavil iný prejav náklonnosti ako kamarátsky . Nechcem mu to povedať no čo by ste mi poradili ? Prerušiť sním kontakt ,alebo naďalej sa sním stretávať . Je ku mne pozorný,milý,dokonca na vianoce mi aj darčeky posiela , ja tomu nerozumiem . Ako mám tomu chápať ? ako zistím,či sa mu páčim viac ako len kamarátka ,bez toho ,aby som sa ho na to opýtala ? Je možné ,že ma má zaškatuľkovanú ako sestru ? Vadí mu vek ? On má 24 ja 18 . Čo si o tom myslíte . Prosím úprimne mi napíšte. Nemám kamarátky ,ktoré by mi v tomto objektívne povedali názor na vec . Ďakujem

mam56

Niekedy je čas aj na to, aby si ľudia veci povedali. Nedá sa riešiť veci poza "búčky", že si budeš len niečo myslieť a namýšľať.
Musíš ho zbaliť ty, aby si stále nemusel spievať, že I´m coming undone (Korn).
On možno trpí viac než ty, lebo je príliš slušný, má dobrú výchovu a rodičia sa v ňom vidia...
------------------------------------------------------------
Zase, keď mu niečo povieš, tak sa ho to dotkne, on sa urazí, viac sa neozve a máš sv. pokoj:-)
Ja mám robenie spoločnosti svoju opicu, ktorá rozumie stopercentne ľudskej reči (dokonca niekedy vytvorí aj neologizmus) a vyjde ma isto lacnejšie ako človek:-)

Messje

Tak potom si pre neho nevinne a pritulne maciatko o ktore sa rad stara.Nechce ho na doma ale rad ho ma byt s nim.Ked si to maciatko niekto adoptuje,bude rad,ze ho konecne niekto bude lubit.
Si pre neho dobry kamarat v zenskom tele ale ako zena ho nepritahujes.A mozno si pre neho este mlada a on ma rad skor zrelsie zeny.
Asi by bolo najlepsie uberat s tych stretavok ak ti to bude ublizovat.A kludne mu to povedz.Co ty vies ako sa zachová...

aloveu

Ja si myslím, že Mu na Tebe záleží :)
Cení si Ťa viac ako kamarátku!
Však si všímaj, ako sa k Tebe správa. Aký je k Tebe pozorný, milý, otvára sa Ti, a zaujíma sa o Teba, a žiješ v jeho svete. To, že Ti ešte neprejavil svoju lásku, to ešte neznamená, že ju k Tebe necíti. Cíti, ale možno len čaká, kedy mu lásku vyznáš prvá Ty, alebo aspoň naznačíš, že Ti na ňom záleží viac, ako si myslí, aby si v tom bol istý, aby proste získal odvahu :)
On si môže o Tebe myslieť to isté, že chceš byť pre Neho len kamarátka, aj keď On chce viac, preto sa to bojí posunúť ďalej, tak, ako teraz Ty, aby Ťa tou náklonnosťou k Tebe neodohnal, aby Ťa nestratil, lebo Mu na Tebe záleží, tak sa pre istotu k Tebe správa tak, ako ku kamarátke, aby nič nepokazil. Teda, snaží sa k Tebe správať, len ako ku kamarátke, ale nejako sa mu to nedarí :D
A tá správa s tým dievčaťom... Možno chcel zistiť, čo k Nemu cítiš, že by si to proste dala najavo. A nenechaj sa zmiasť len kvôli nejakému dievčaťu, ktoré sa mu páčilo, a ktoré videl jediný raz za život. Však sa mu môžu páčiť aj iné dievčatá, ale zaujíma sa len o Teba. Joj, Ty :)
Isto Mu na Tebe záleží, vidím to tak :)
A ešte Ti aj darčeky posiela, to ani ja nerobím. Však sa na to pozri s úsmevom, nemáš za čo byť smutná :)

lentilkaamat

celebrita facebooková : Vymyslené to nieje , no ako a svätený obrázok sa na mňa nepozerá a nie je ten typ,že by si vymýšľal nejakú dievčinu . Možno mu vadí vek alebo niesom teda jeho typ . Aké signály si mám všímať,keď ani pohľad z očí do očí dlhší tam nie je ,ani žiaden náhodný dotyk . Iba dnes ma učil hrať tenis a zrazu ,keď sme hrali sa ma pýta ,kedy ideme do ZOO a kam chcem ísť presne do ZOO . Ale to zrejme žiaden signál nie je . On sa ma určite nebojí . Keď sa nebojí vypýtať si číslo od nejakej slečny vo vlaku ,prečo by sa bál niečoho viac. Ja mu vôbec v očiach nevidím iskričky . Čo mám spraviť. vidím,že sa do toho rozumieš . Mám čakať kým stretne znova to dievča ,začnú randiť a bude to ? a ja hlúpa som si ešte vymyslela podobný príbeh,že mi páči jeden chalan ,no sním nič. no Musím povedať boolo to napísané nie povedané .

celebrita facebooková

To je veľmi zvláštne, že pekný mladý muž sa k peknej mladej žene správa ako kamarát, často a rád sa s ňou dobrovoľne stretáva, sám vyvinie iniciatívu na stretko, dáva jej darčeky a nechce s ňou mať vzťah. Lebo ja čo som poznala také prípady, tak takýmto mužom vždy išlo o vzťah. A žiadne, že kamarátstvo so ženou. Obzvlášť s peknou nezadanou ženou sa nezadaní muži nebudú baviť inak ako dúfajúc, že bude z toho vzťah. Ženy s mužmi áno, tie sú za kamarátstvo, ale muži so ženami? Pripadá mi to buď ako vymyslená téma, alebo:
1.) si ťa dotyčný len testuje, že si pozorne všíma tvoju neverbálnu komunikáciu, akým výrazom v tvári reaguješ na jeho vymyslené rozprávanie o tom, že sa mu páči iná. Lebo smútok a sklamanie hneď po tom, ako ti to povedal, nemusíš dať najavo slovami, ale na očiach ti ho on uvidí, to neutajíš. Musí z teba predsa cítiť, že pri ňom myslíš aj na niečo viac ako kamarátstvo, musí ti to vidieť na očiach. Tou ženou, ktorá sa mu páči, si asi ty.
2.) Alebo je gay a páči sa mu v skutočnosti muž, len sa ti s tým ešte nezdôveril, preto o ŇOM rozpráva v ženskom rode. Gayovia snáď ako jediní spomedzi mužov nemajú problém kamošiť sa s babami bez očakávania, že bude raz z toho vzťah.
3.) Fyzicky ho nepriťahuje práve taký typ ženy, ako si ty a páčia sa mu celkom iné. Vtedy je kamarátstvo s mladou a nezadanou kočkou zo strany muža prípustné.
Ja nehovorím, že teraz musia byť úplne všetci nezadaní chlapi proti kamarátstvu s nezadanou a peknou ženou. No veľká väčšina určite. Všímaj si veľmi pozorne jeho neverbálnu komunikáciu, jeho oči, úsmev, či sa náhodou na teba nepozerá ako na svätý obrázok :) :) :) Vieš, ja keby som si mala ísť teraz zatipovať do stávkovej kancelárie na jednu z týchto troch možností, tak by som tipla na jednotku, lebo tá sa mi v tomto prípade zdá najpravdepodobnejšia. Podľa toho, ako si opísala celú situáciu. Môžeš mať pred sebou muža - testovací stroj :), ktorý má len jeden menší problém: že je trošku nesmelý v oblasti strachu z odmietnutia. Preto testuje. Asi ako v parfumérii, no :) Najskôr ovoňať, až potom sa rozhodnúť, či kúpiš. A on ťa už ovoňal. A páčiš sa mu. Lenže ty sa parfému, ktorý si si ovoňala a páči sa ti, nemusíš pýtať, či chce byť s tebou. A on sa teba opýtať musí. Pričom sa bojí, že povieš nie. Tá jeho myšlienka povedať o niečom ako, že ste takmer brat a sestra, súrodenecký vzťah, či také dačo, to tiež mohol byť len jeden z jeho testov. Že si všímal pritom tvoju tvár.
Chce mať úplnú istotu, že nebude odmietnutý.