Ahojte . Mám kamaráta , Poznáme sa 2 roky cca a z toho sme boli 4x vonku a máme naplánovaný aj ďalší výlet . Môj problém je švak vtom,že mne sa páči viac než kamarát . Páči sa mi to ako sa správa , cítim,že by to bol ten pravý no je háčik ,že sme si uzrejmili,že máme taký súrodenecký vzťah . Píšeme si dlhé slohové správy a keď sme boli dnes na výlete poukazoval mi jeho mesto ,prostredie v ktorom žije . V správe mi písal,že stretol jedno dievča ,ktoré sa mu páči a verí,že ho ešte stretne . Písal mi to pred tým ako sme boli dnes na výlete . Je možné,aby sa chlap dokázal k žene správať ako ku kamarátke ? Každý jeden raz ,keď máme ísť von ,sa teším ako malé dieťa na hračku a keď prídem som smutná,že neprejavil iný prejav náklonnosti ako kamarátsky . Nechcem mu to povedať no čo by ste mi poradili ? Prerušiť sním kontakt ,alebo naďalej sa sním stretávať . Je ku mne pozorný,milý,dokonca na vianoce mi aj darčeky posiela , ja tomu nerozumiem . Ako mám tomu chápať ? ako zistím,či sa mu páčim viac ako len kamarátka ,bez toho ,aby som sa ho na to opýtala ? Je možné ,že ma má zaškatuľkovanú ako sestru ? Vadí mu vek ? On má 24 ja 18 . Čo si o tom myslíte . Prosím úprimne mi napíšte. Nemám kamarátky ,ktoré by mi v tomto objektívne povedali názor na vec . Ďakujem
Čo mám robiť ?
podľa toho čo od toho očakávaš, svadobné zvony z toho znieť nebudú, ale pokecať s rovesníkom opačného pohlavia a chodiť s ním na výlety nemusí byť tiež na zahodenie, ak ťa to však valcuje radšej sa s ním prestaň stretávať