To sa vam fakt chlapom pacia umeliny? Silikony, umely prerobeny nos, vytetovane obocie, nafuknute pery, atd. Lebo mam pocit, ze prirodzenost nejako vymiera. A hlavne milujem, ked tieto zenske su namyslene jak neviem co a pritom predtym to boli obycajne caje.
Umele zeny
True nature si napisala: 28.06.2016 16:22:32. Nikomu tu nikto nic nezavidi, ide o to, ze ked predtym vyzeram jak totalny priemer, tak nebudem po tisic plastikach namyslena krava...
Tak o mne si tiez mnohi myslia co ma osobne neznaju ze som namyslena krava :D a to ani plastiky nemam))
Ono vies preco to aj tak je? Lebo ak akokolvek - cimkolvek vycnievas z davu, zo sedej masy a priemeru ai, si proste INY nez vacsina, nez dav, tak automatocky putas tym neraz na seba pozornost pohlady zaujem zavist ai ai. Skus sa do tohoto trosku vcitit, empaticky patrit aspon na chvilku na 2 breh/druhu stranu a pochopis to potom aj ty, myslim tu druhu stranu. Vsetko je len o tolerancii znasanlivosti ZI A NECHAJ ZIT ai
Filip TT a saq prave o to ide... napr ma male prsia dajme tomu A tak ma z toho komplexy... potom si ich da zvecsit na B a stale sa jej zdaju male tak si ich da zvecsit na E a potom sa jej zase zda ze ju maju vsetci za kurvu...a zase ma z toho komplexy... ja mam skor take skusenosti
Jezis ludia ste ok ? :D to preco riesite? Nie je kazdeho vec ci si da spravit trilion plastik alebo ziadnu ? Ked sa mu to paci tak do toho. Nechapem co na tom riesite, ja by som neriesila ani keby si na celo niekto vytetuje tretie oko.
No mať takéto obočie tak ani neleziem medzi ľudí :D
nežiarli. Chcela by ňou byť ona :D
Frajerka mi prepichla nožom nafukovaciu bábiku. Myslíte že žiarli?
Ovecka, ved som napisal, ze im zostane ten isty komplex, ale s inym obsahom.
Pred plastikou aj po nej si myslia, ze ich vsetci sleduju. Predtym si mysleli, ze sa im posmievaju, teraz si myslia, ze ich obdivuju.
práveže mám pocit, že po plastike sa každá zmení. Ale mám pocit že k horšiemu
Filip TT nemyslim... poznas taku co sa po plastike zmenila?? ja ne... vecsinou zakomplexovana ostane zakomplexovana a namyslena zostane namyslenou ak si nenarazi a vsetci sa na nu nevyseru