To sa vam fakt chlapom pacia umeliny? Silikony, umely prerobeny nos, vytetovane obocie, nafuknute pery, atd. Lebo mam pocit, ze prirodzenost nejako vymiera. A hlavne milujem, ked tieto zenske su namyslene jak neviem co a pritom predtym to boli obycajne caje.
Umele zeny
Celebrita facebooková- ešte mi povedz, že si panna a SI MOJ ČLOVEK!!!! Mám úplne rovnaký názor a som neskutočne šťastná, že je ešte niekto taký ako som ja :)
Ja aj chcem zostať sama, lebo som takto šťastná :) Nikdy som vzťah nechcela a nechcela by som, ani keby som vyzerala ako Pamela. Však práve preto hovorím, že si vypchám. Lebo za seba silikóny nepotrebujem a chlapa nehcem. To len aby sa cudzí ľudia na ulici nemuseli odo mňa s hnusom odvracať, že ako zle vyzerám preto tie tri vypchaté podprdy zošité dokopy :) a nie pre klamanie chlapov. Ja viem, že nebudem mať nikdy sex, sama som sa rozhodla takto, ale neodsudzujem tých čo sa rozhodnú inak, chápem ich. Keby som túžila po vzťahu, tak si tie silikóny urobiť dám, lebo asi som jediná na svete, čo by to fakt potrebovala z pohľadu vzhľadu, tak myslím :) paradoxne si to dávajú robiť takmer výlučne len ženy, ktoré majú prsia veľké, ale chcú mať ešte väčšie :) Ja mám z toho len srandu, že ako to vyzerám :) ani sa tým netajím :)
lenna321 pohybujem... ked sa ide na to tak je to uz jedno... ak tam nenajde ftaka tak to uz nejako pretrpi
Celebrita facebooková, veď si to tam vypchaj, nikto ti v tom nebráni... ale keď sa potom pred nejakým chlapom vyzlečieš, tak chudák dostane šok... čakal trojky a vidí nulky...a zdrhne...tak sa nečuduj že zostaneš sama, keď budeš takto chlapov klamať :)
Ja si mám dať teraz akože kvôli nejakému chlapovi silikónové kozy robiť? Nedám si. Vypchám si a j...m na svet :D:D:D:D:D:D:D:D:D
po umelych sa kukaju chlapci nie muzi :)
tak pozriet sa pozrieme ale to je všetko.
adr1a
A tak isto je to aj s podnietením pozornosti a záujmu. Výnimočného môže zaujať len výnimočný, a priemerného môže zaujať len priemerný, lebo výnimočný najlepšie rozumie výnimočnému a priemerný najlepšie rozumie priemernému :)
A pozorujeme len to, o čo máme záujem. Takže výnimočný priťahuje pozornosť výnimočných a priemerný priťahuje pozornosť priemerných.
Pekné, že :)
adr1a
A inak, stádo nezávidí tým, ktorí vyčnievajú. Možno ich obdivujú, možno sa im čudujú, ale nechápu im, preto nemôžu závidieť.
Závidieť môžeš iba vtedy, ak rozumieš tej veci, po ktorej túžiš, a ktorú má niekto iný, a preto, že to nemáš Ty, nenávidíš toho, kto to má. A závisť sa môže uskutočniť iba v nenávisti. Teda nemôže sa uskutočniť, ak je osoba dobroprajná. Závisť je vlastne nenávisť kvôli nesplnenej túžbe, a vychádza čisto z nenávisti.
A keď už hovoríme o vyčnievaní z davu, teda o výnimočnosti, tak závidieť výnimočnému môže iba ten, kto pozná výnimočnosť a túži po nej. Avšak každý, kto výnimočnosť pozná, vlastne výnimočný je. A iba ten môže túžiť po výnimočnosti, kto výnimočnosti rozumie, teda ju pozná. A výnimočnosť pozná len ten, kto je výnimočný.
Tak preto stádo, iným slovom dav, nemôže závidieť tým, ktorí sú výnimočný, tým, ktorí vyčnievajú :)
adr1a
Nie každý, kto vyčnieva, je namyslený! A nie každého, kto vyčnieva, berú ako namysleného! Ak si ostatní o Tebe myslia, že si namyslená, tak je to možno pravda, ale ľudia sa tiež môžu mýliť.
A ak si tá, ktorá vyčnieva, tak prosím, nebuď z toho namyslená, lebo takto nevyčnievaš medzi tými, ktorí sú namyslení :) A namyslených je asi najväčšie stádo zo všetkých, tak aby si tam nepatrila, a aby si medzi nimi všetkými vyčnievala ;)
A vezmi to v dobrom, prosím :)