To sa vam fakt chlapom pacia umeliny? Silikony, umely prerobeny nos, vytetovane obocie, nafuknute pery, atd. Lebo mam pocit, ze prirodzenost nejako vymiera. A hlavne milujem, ked tieto zenske su namyslene jak neviem co a pritom predtym to boli obycajne caje.
Umele zeny
ano nema sa zmysel hadat lebo sa neda zovseobecnovat, je vela zien, ktore idu na prsia naozaj po kojeni... wow keby tak vsetky africanky mali na plastiky, to by bol boom... podla mna je uplne prirodzene ze zene ostanu take prsia ake ostanu po kojeni, ale zase raz, spolocnost, ludia ktori chcu predavat rozne prostriedky a plastiky nam nahovorili, ze je to skarede, tak sa chuderky zeny citia zle, citia sa neatraktivne, bodaj by nie, ked ich muzi pokukavaju vkuse po zenskych s velkymi prsiami... V afrike maju zjavne ine priority. NO ale to som odbehla od temy.
Kazda zena chce byt pekna a pacit sa a ked je niekomu od malicka podsuvana myslienka, ze tvoj nos je iny ako by mal byt, tvoje pery nie su dostatocne siroke... deti su velmi vnimave, staci raz ze sa mama zmieni o nejakej kamoske svojej dcery ze ma nieco krajsie... uz vznika komplex no a potom su tu skoly co je genialnym miestom na to aby sa vytvorili dalsie komplexy,----- ono je to vlastne velmi komplexne cele, tak na co to riesit. Nie je jedno kto ide na plastiku? Kto je spokojny sam so sebou, nebude riesit druhych, len nespokojny clovek bude ukazovat prstom na druhych.
podla mna si davaju plastiky zenske typu paris Hilton a ta vobec nieje sprosta... ale ok tusim su tu experti... nema zmysel sa tu o tom hadat
Messje, ak som spravne pochopila, tu islo o take ck maju umele skoro vsetko...
ja celkovo nerada zovseobecnujrm a najlepsie je nesudit druhych. Lebo to je vyvysovanie sa nadniekoho a my sme si vsetci rovni, aj ked sa to mnohym egam nepaci :)
PS:mne po kojeni ostali zhruba rovnake acka :) ale prsia som uz prestala riesit. Som vdacna za to ze vidim, ze chodim, ze tvorim, ze mam zdrave ruky, telo, sustredujem sa na to co je pekne :)
A keby sa kazdy staral o seba,ani vojny by neboli...
Ved ja to aj dobre viem, Messje ;)
Mladenec
Frajerke povedz,ze hracky,auta a bankomatove karty sa nenicia.
Adr1a
Len som chcela ozrejmit,ze nie vsetko co je alebo ma umele,je ...
Dobrý deň
Ešte raz prosímo radu. Frajerka mi prepichla nožom nafukovaciu bábiku. Frajerka niekeey nemá čas ale vždy dám prednosť frajerke. Čo jej vadí na tej hračke? Ako ju presvedčiť aby mi neničila veci?
Messje. Ale ty sem nespadas) ty si iny pripad a vies aj preco si to urobila. Mas v hlave aj v srdci dusi ai upratane triezve a jasne. Si normalna inteligentna zenska. Nie jednoducha prosta a ani tie, o ktorych tu dotycna zalozila prispevok. Si klasicky stred. Vacsina klientiek u tychto typov plastik su prave zeny ako ty. Po porode kojeni ai dovody (zdravotne ai). Potom su zeny ze kvoli krase prestizy alebo kvoli praci (modelky playmate ai) kvoli psych. komplexom ci zlatokopky))
Ok ja vam to teda naposem ako je to z mojej strany
Ked sim bola mlada,teda...stale som,ale bezdetna,mala som to tam hore uplne prirodzene,nie male a nie veľké. Po porode,ako som odkojila dieta,neostalo nic.Ale absolutne nic.Ostal zo mna chlap.Mala som nad 26 a hanbila som sa pozriet do zrkadla.Odrazu mi nic nesedelo,ked som si isla kupit podprsenku aspon jednu,predavacka mi povedala asi po 15 skuskach ,,,no...je mi luto,ale uz sa na vas asi ozaj nic nenajde.Chalani,chlapy,ine je ked sa tak zena vyvinie,ale ked to ma a zrazu nema...je to maozaj zly pocit.Prestala som chodit von,zamykala som sa v kupelni,ziadny sex,,,aj ked ma manzel presviedcal,ze nejaky hrudnik ma nemoze dat do depresii,stalo sa.Cele leto dnu.Nosila som panske tricka,aby boli voľné. Po 2 rokoch tohto stavu mi navrhlo par ludi...ok,ak ti to ma vratit nazad tu zase sialenu a veselu mysel,daj si to urobit.Zacala som rozmyslat a...isla som do toho.Nic velke,ani by sa nedalo,doktor povedal,ze na vacsie nemam material :-),kožu.Nenapratal by mi to tam.Som kde som bola pred rokmi a vobec netuzim po väčších. Nikdy ma to nenapadlo.
Nie som ani jednoduchá, prosta,nie som ani bohata,,,som to ja.Spokojna.Neurobila som to kvoli chlapom,bola som vydata.Urobila som to kvoli sebe.Nikto mi nato nedal,nikto nema pravo ma zato súdiť.
A nebolo to "jednoduchšie" myslene ako prostejsie? Keby ano tak to sedi,nie? Proste cize nemaju toho vela v hlave... povrchné