Mám 23 takže nedávajte mi rady že mám kúpiť kvety a poslať jej ich.
Takže čo robiť ako sa pri nej správať aby zistila že mám o ňu záujem a zaľúbila sa do mňa z toho srpávania.
Prosím prosím skúsenejších ako ste zbalili tú svoju alebo ako baby balíte. Nejde mi len o sex. Áno aj to neskôr očakávam a teším sa keď k tomu s ňou dôjde ale ide mi o ňu celú.
Najprv som sa jej bránil a nemal záujem ale časom zisťujem že je celkom fajn baba.
Dajde aj články nejaké linky nane. Ako baba zistí že po nej chlap ide.
Dík dík moc ;-)
Ako sa správať ak mám o babu záujem aby to zistila že ten záujem mám
Ale preco ste riesili uz manzelstvo? To by prislo potom. Tak ho skus najst a povedz ze ani ty nechces manzelstvo. Muzi nemaju radi take reci, zlaknu sa :P
Verim ze sa raz strerneme a spozname :)
Nesji-poznám, ale cez neho to nepôjde, lebo on mi vraví, že manželstvo nie je moja cesta :(
Dievca: ja som nevedela ani meno:D ake vedela som meno nejakeho kolegu a toho som nasla na fb a tak som ho nasla v jeho priateloch, kamosa jeho nejakeho nepoznas?
Ja vôbec nerozumiem z akého dôvodu sa to mladý muž pýta. Veď sa správaj tak, ako je ti to prirodzené. Všetko ostatné mi príde umelé.
Nemam nanho kontakt :( a priezviskocneviem, len krsne meno
dievča: Skús sa s ním skamarátiť najprv, strav s ním pár voľných chvíľ, spoznaj ho trošku a uvidíš, ako to pôjde. Ľudia zvyknú meniť názory dosť často. Neexistuje nerozhodnejší tvor na zemi ako človek, ktorému v tesnom závese môže konkurovať zo zvieracej ríše tak akurát len osol.:D Buď v pohode a pozvi ho na nejaké pekné podujatie...
dievca: ahoj ano mne sa to stalo, pred par rokmi sa mi jeden strasne pacil bola som uplne hotova z neho. Poznali sme sa iba tak z videnia, usmievali sme sa na seba a tak... Potom som vypatrala jeho cislo a pisala mu on mi napisal ze je zadany ale ja som ho strasne chcela, stretli sme sa raz v noci a potom som sa ho hanbila otravovat, takze komunikacia upadala. Ale ja som nanho stale myslela a dokonca som "carovala" podla nejakeho navodu tu na nete. Presli skoro 4roky a predstav si ze sa mi ozval, prvy krat asi pred 2mesiacmi to som ho odbila, a minuly tyzden zasa aj ked uz som ja nemala zaujem. Tento vikend sme sa nahodou stretli a boli spolu a bolo fakt super ;)
Caute, prepacte ze pisem bez mekcenov... Chcem sa tiez spytat na jednu vec. Stretla som chlapca a hned sa mi zapacil a potom sme sa rozpravali a on mi povedal ze sa nechce zenit... Tak som bola opatrna ale proste sa mi vazne pacil, bol to super chalan. Lenze nemal zaujem o mna a azi o ziadne dievca. Mna to mrzi ze som s tym nieco neurobila. Proste som ho mala pozvat niekam, vypytat cislo a tak... Lenze on ma nechcel evidentne. Stalo sa vam ze ste toho druheho presvedcili ze najprv vas nechcel a potom chcel? Lebo ste mali o tohupo druheho zaujem. Dakujem za vsetky rady. Prosim ale piste normalne rady, ziaden sex a podobne...
Počkať, a čo to znamená keď sa chalan babe zadíva do očí?
Tak presnejšie. /???/