Ako sa správať ak mám o babu záujem aby to zistila že ten záujem mám

Príspevok v téme: Ako sa správať ak mám o babu záujem aby to zistila že ten záujem mám
neskúsenec

Mám 23 takže nedávajte mi rady že mám kúpiť kvety a poslať jej ich.
Takže čo robiť ako sa pri nej správať aby zistila že mám o ňu záujem a zaľúbila sa do mňa z toho srpávania.
Prosím prosím skúsenejších ako ste zbalili tú svoju alebo ako baby balíte. Nejde mi len o sex. Áno aj to neskôr očakávam a teším sa keď k tomu s ňou dôjde ale ide mi o ňu celú.
Najprv som sa jej bránil a nemal záujem ale časom zisťujem že je celkom fajn baba.
Dajde aj články nejaké linky nane. Ako baba zistí že po nej chlap ide.
Dík dík moc ;-)

zuzi74

Ja tym neverbalnym signalom zase naopak verim. Skus sa tej zene dlhsie zapozerat priamo do oci. Ja som podla tohto signalu hned vytusila, ze tam nejaky zaujem je. A samozrejme potom uz vyuzi niektore tu popisane rady.

neskúsenec

Ľudia dík moc, všetko som si prečítal a budem sa snažiť niečo z toho praktikovať pri nej. Niečo už praktikujem od seba sám kedže z mojej strany je záujem. No na niektoré postoje nemám správne gule :-D

miki26

Ono tu nie je žiaden návod unikátny. Každý by sa mal správať tak, aby bol hlavne prirodzený. Na to treba dať dobrý pozor a tiež inak sa ide na "kamarátku", ktorú poznáš dlhšie a inak na "dievča", ktoré poznáš sotva. Pokiaľ ku kamarátke si sa nesprával nikdy sexuálne, tak vyznie to neúprimne a narazíš, aj keď nejakú pusu schytať možeš, keď bude prekvapená. Pri kamarátke mal by si byť jediný chlap, ktorého si vyberie na dlhší čas napr. spoločná dovolenka,pracovný pobyt v zahraničí a k tomu by malo to smerovať. Správaj sa tak, aby dievča chcelo ísť s tebou aj na kraj sveta.

K tomu, aby išiel niekto na kraj sveta tak musíš odbúrať všetky bariéry, ktorých sa môže báť pri spoločnom dlhšom spolunaživaní (intimita,súkromie). Preto by si mal vstúpiť do jej izby v rodičovskom dome, kde vkročili len vyvolení ľudia, čím ukážeš jej, že si vyvolený a tiež občas ju nejako rafinovane vyzliecť takmer do naha, nech slečna nemá pred tebou žiadne zábrany napr. plaváreň,sauna,wellness...

michael067

Nie, ale vždy keď som chcel spraviť to čo ste tu popisovali, tak som úplne cítil že som to robil, snažil sa robiť nasilu a to ja nechcem.

0vecka

michael067 ak ti je to neprijmne tak budes musiet vist z komfortnejzobny a premoct sa... ak to nepsravis tak zostanes panicom .. popripade sa ti mozno postasti a nejaka nadrbana 40tnicka ta znasilni...

michael067

Naschvál som si otvoril tuto tému a mám jednu otázku.
Ako sa má správať chlap ktorému je toto všetko čo ste tu vymenovali nepríjemné hlavne to čo napísala Adr1a
Ako pomôcť jej atď. to v pohode stým nemám problém ale nemyslím si že by som jej pomáhal preto že by som ju mal rád ale zo slušnosti.
Alebo som ešte nestretol takú z ktorej by som bol mimo a ktorej by som toto všetko robil.

Mimochodom rada pre zakladateľa témy, daj si rovnako bach nech ťa (keď už sa budeš tak správať ako ti tu radia) nevyužívajú rovnako tak niektoré ženy to vedia veľmi pekne hrať ozajstný záujem a pritom len využíva tvoju pozornosť a to všetko okolo.
Toto je zas aj môj dôvod prečo nechcem mať vzťah, nedokážem niekomu veriť že by to čo by "mohlo" byť medzi nami myslel úprimne.

WAWAWAW

Čávo tu je niečo pre teba keď sa už z nej ideš skoro poj*ebať :-D
www.youtube.com
A najprv si zisti či nemá iného čáva až tak baľ.

orgovanos

Kamo, jasne bud sam sebou a co pomoze?
Na niektore baby zabera ked si k nim pekne "zly" vies ked im robis akoze zle a navzajom sa dobiedzate medzi sebou. Skus ja som zistil ze fakt mas sancu sa s niektorymi skor takto zblizit ked im beries veci a potom sa natahujete o ne tak mas skor sancu k fyzickemu kontaktu telo na telo akoze nechcene ale z tvojej strany chcene dotyky. Pritom sa zasmejete povtipkujete a poflirtujete. Je to lepsie ist nato takto nenapadne a uvolnene. Rob je trosku zle. "zli" chlapci maju vycsiu sancu u bab ako ti prehnene slusni. Ono ako u ktorej to je jasne. Ale taki neohrabani posobia smiesne az trapne ked chcu babu zbalit. Ak ides nato opatrne tak casto baba utecie. Musis ist rovno na vec, bud dobiedzavy a vtipny. A nezabudne vzhlad vela robi. Ak mas pivne brucho a skaredy xicht tak nemas sancu. Muz musi aj dobre vyzerat, teraz nemyslim ze mas vyzerat ako leonadro di caprio z titanicu ale proste tak neupravene fesacky. Vies ako nejaky kovboj taky nedbanlivy sexi vzhlad.
A samozrejme to co tu spominali, bud je casto nablizku, hadz po nej vasnive, hlboke pohlady a usmievaj sa, Ak pojdes okolo nej tak nenapadne sa jej dotkni, sot ju tak mierne, akoze si narazil nechtiac a zahadne sa usmievaj, tiez vidim ze to na baby zabera, ked akoze do nich nechcene chcene postrcis. Maj dvojzmyselne narazky a poznamky ale nie vulgarne, tym si ju odpudis. Proste musis byt taky sexi drzy chlap na roztahanie aby si jej chybal a chcela ta vidiet co najcastejsie. Musis nanu zaposobit tak ze ked nebudes prinej budes jej chybat a ked ta uvidi sa jej oci rozziaria. A nezabudni ze takto sa nesmies spravat pri kazdej, len tu ktoru chces. Musis sa k nej spravat inac ako k druhym babam. Aby ta tvoja zistila ze k nej si iny taky zamilovany. Lebo ak budes ku vsetkym taky tak ta bude mat za neverneho casanovu a zberatela trofeji.
A tiez maj na pamati ze vona tela robi svoje.