Mám 23 takže nedávajte mi rady že mám kúpiť kvety a poslať jej ich.
Takže čo robiť ako sa pri nej správať aby zistila že mám o ňu záujem a zaľúbila sa do mňa z toho srpávania.
Prosím prosím skúsenejších ako ste zbalili tú svoju alebo ako baby balíte. Nejde mi len o sex. Áno aj to neskôr očakávam a teším sa keď k tomu s ňou dôjde ale ide mi o ňu celú.
Najprv som sa jej bránil a nemal záujem ale časom zisťujem že je celkom fajn baba.
Dajde aj články nejaké linky nane. Ako baba zistí že po nej chlap ide.
Dík dík moc ;-)
Ako sa správať ak mám o babu záujem aby to zistila že ten záujem mám
Tie návody, ako sa správať..no neviem, ja tým neverbálnym akože signálom neverím.
Vela chlapov aj predstiera, alebo to skúšajú na viaceré, že ktorá sa chytí.
Dá sa povedať, že chalan sa pozerá či usmieva skoro na každú ženu, ktorá ho nejak zaujme. Takže ona z tvojho správania ani nemusí nič vyčítať. A tie návody na nete, uplne od veci blbosti.
Najlepšie ak jej to povieš priamo, a ak to tak aj cítiš, že táto žena je jediná ktorú chceš, tak jej to daj najavo a uvidíš aká bude jej reakcia.
Ale pozor, ak to nieje až tak vážne u teba, baba to vie vycítiť a rozoznať.
Spravaj sa k nej slusne, tak, aby pocitila rozdiel, medzi tvojim spravanim k nej a zvysku zien. Bud jej gentlemanom, jej rytierom, jej ochrancom. V tvojom spravani musi byt citit, ze ona je tvoja vyvolena a ine sancu nemaju. Maj usmev vzdy iba pre nu, vzdy maj pre nu iba pekne slova a tvoj pohlad musi patrit iba jej. No toto vsetko musis robit zo srdca, nie z ega a falosnym zamerom, lebo inak to baba pozna a prekukne, no vyjdes z toho ako blbec a hajzel. Proste musis to tak citit, inak nema zmysel to robit. Asi najjednoduchsia rada je, ze bud proste sam sebou, lebo vsetko ine prekuknu. Baby maju na to zvlastny radar, alebo co :) Aj ked by si mal byt trapny, zhovadit sa a tak. Nehraj namysleneho a sebavedomeho magora. To tiez nemaju radi. Daj jej najavo, ze si vazis kazdu chvilu s nou, lebo niekedy nam dojde to, aky poklad sme mali az ked on prideme. To je zas nasa sprostost. Drz sa chlape, nie je lahke najst svoj pokladik, ziskat ho a hlavne si ho udrzat, aby nam nezduchol za inym.
Snaz sa jej byt nablizku. Travit s nou co najviac casu. Pocuvaj ju, rozosmievaj ju, smej sa na jej "vtipoch", pomahaj jej, rad jej, bud jej napomocny. Bud k nej proste mily prijemny, aby spolocny cas s tebou vnimala pozitivne, aby chcela byt s tebou, aby si jej chybal. Sem tam jej posli sms. Len tak. Zazelaj jej pekny den ci dobru noc.
Pytas sa na rec tela. Sleduj ju ocami, usmievaj sa na nu na jej slovach, bud k nej co najblizsie. Ci uz nakloneny k nej ked sa s nou budes rozpravat ci ju pocuvat, ked idete niekam spolu tak kracaj vedla nej az sa budete sem-tam dotykat castami tiel, ked sa budete rozpravat-dotkni sa jej mimovolne letmo ruky nohy kolena. Ak pride situacia ze jej napr. vietor odfukne pramienok vlasov na tvar, tak jej ich uprav a daj za usko)) ak ostane na jej perach ustach omrvinka ci cokolvek, tak jej to nezne odstran zotri a pohladkaj ju pritom letmo prstom sklzajuc po jej tvari. Proste vyhladavaj jej blizkost, sadni si ku nej, kracaj vedla nej, usmievaj sa na nu. Pozvi ju von. Ak pojde tak jej pocas toho stretka povedz ze ti je s nou prijemne dobre, pri rozlucke ju pobozkaj keby len na lice ai ai. Ako ona na teba reaguje? Dava ti nadej, vidis ze mas u nej napr.sancu?)
A čo reč tela či ako sa tomu hovorí? Verbálna komunikácia tak nejak.
Aký mať pri nej postoj tela aby to pôsobilo tak že jej dvorím a mám záujem?
Vďaka
A to bude stačiť?
tak studuj chlape studuj :-D