ADHD v dospelosti

Príspevok v téme: ADHD v dospelosti
tomas123456789

Zdravím, neviem či som tému umietnil správne ale keďže to lieči psychiater dávam to medzi psychologické problémy, takže moja skúsenosť a ADHD je trochu netipická keˇže prejavy ADHD začínajú v rannom detstve a môžu pretrvávať do dospelosti u mňa je to tak že to na mňa "prišlo" po strednej škole čo mi psychiatrička nevedela vysvetliť, mám poruchu pozornosti spojenú s hyperaktivitou kvôli ktorej som nedokázal dokončiť ani prvý semester na VS psychiatrička mi na to začala predpisovať liek z názvom strattera ktorý mi naozaj pomáha a nedokážem si bez neho predstaviť ani deň, minule mi tento liek bol vysadený žeči sa náhodou môj stav nezlepšil a asi po dvoch týždňoch som mal taký bordel v hlave že som skoro skolaboval, proste ten nepretržitý tok myšlienok bol v takom obrovskom návale že moja hlava mala asi tonu(neviem to poriadne popísať ale je to hrozne). Moja otázka znie ak má niekto s touto poruchou skúsenosti ako ste sa s tým dokázali vyrovnať? da sa nad tým vyhrať? dokážete viesť normálny život vyštudovať školu pracovať na sebe? aké lieky nato beriete prípadne doplnky ktoré vám pomáhajú? za každú reakciu vopred ďakujem

tomas123456789

nemusíš sa bližšie tý m už zaoberať niečo si ešte naštudujem a podniknem nejaké kroky či sa dostavia nejaké zmeny. dakujem vám

ja888

este mi napadla k tym toxinom jedna vec, mnoho toxinov sa uklada do mozgu, takisto ak tam preniknu parazity, to je fakt ten najhorsi pripad, takze moja rada je: urobit si velke upratovanie v tele. Nielen zmenit stravu ale spravit si detox na tazke kovy, na parazity, klystiry... ono to znie hrozne, aj to je celkom hrozne, lebo si o tom treba vela nastudovat... tie protokoly, ja to uz nemam vsetko v hlave, boj s parazitmi som vzdala, na surovej strave sa citim skvele.
na surovej strave sa cloveku vycisti hlava, odide to co mnohi volaju zavoj, hmla, proste bude cisto, ale to je u beznych ludi, ludi s depkami... teraz nehovorim o pripadoch s tazkymi poruchami, to neviem, nestudujem to.
ked by si chcel pozriem sa ti na tie protokoly na odstranenie tazkych kovov z tela... a proti parazitom je podla mna najlepsie ist chemickou cestou .- ale najst ochotneho dr je misia priam neuskutocnitelna...

ja888

Ako ktore. Pasomnica miluje mliecne vyrobky. Ale vo vseoecnosti su to cukry a mliecne vyrobky. Ide o to vytvorit pre ne nevhodne prostredie. Glukoza z ovocia je neskodna. Pokial budes dodrxiavat ine zasady. Jasne ze ak zjes ovocie a k tomu si das kusok dacoho vareneho, to nie, to hnije v organizme... oni miluju neciste prostredie. Toxiny, mnohym pomahaju k prezitiu rozne toxiny z vakcin, a takisto toxiny co vznikaju v tele pri traveni ako pri traveni masa je to kyselina mocova...atd.... ved si nieco na čítaj.

tomas123456789

keď mám povedať pravdu tak keď som fungoval s upravenou stravou cítil som sa oveľa lepšie (vynechával som úplne cukry, sladké vody vyprážané jedlá atď. maso som si odpustiť nevedel) čo sa týka tých parazitov čím ich vyživujem? ktorými zložkami zo stravy sa vlastne krmia? ďakujem

ja888

neviem.
dalsia vec je, ze neviem, co je podobna zmena stravy u teba, tu treba byt velmi dosledny, a tie prisery (parazity, viry...) odstrihnut od niektorych jedal... cize nepodvadzat... napriklad sol uplne eliminovat zo stravy, na tu som zabudla
dalsia vec je, ako si bol v pohode s tou zmenou stravy, ci ti to islo a citil si sa pritom dobre, alebo si to robil len z povinnosti a citil si pritom stresy z toho ze si nieco odopieras a ze ti to nechuti... toto je velmi dolezite... ta zmena stravy musi prebehnut aj v hlave
OK teda, prajem ti vela stastia. Snad najdes nieco co ti pomoze

tomas123456789

podobné zmeny sttravy som skúšal aj kvôli iným zdravotným problémom a nič mi nepomohlo ináč myslím že keby bol problém niekde tam tak by mi tie lieky nefungovali,alebo?

ja888

Tomas, bol by si ochotny zmenit stravu? Lebo zmenou stravy sa uz mnohi vyliecili aj z psychickych problemov, ja teraz nemam ziadne linky na zdroje, tuto problematiku som si studovala davnejsie, uz je tomu aj vyse 5 rokov, ale u deti s ADHD sa velmi odporuca prejst na dietu bez rafinovanych cukrov (biely, trstinovy...), napr.... So stravou mam bohate skusenosti, ale ci by si chcel co ja viem na mesiac uplne vynechat cukry (okrem ovocia, to mozes), lepok, syry a mliecne vyrobky. Aspon toto. Pripadne ist este dalej a vynechat maso (aj ryby) cize prejst na ciste veganstvo bez akychkolvek priemyselne spracovanych vyrobkov... vela zeleniny a ovocia v surovom stave. Za mesiac by si podla mna uz mohol vidiet prve zmeny, ale tak tie 2 mesiace by som odporucila urcite. To by pomohlo aj proti tym boreliam a kadejakym parazitom, ktore stoja casto za psychickymi poruchami. Cize si mozes pridat protiparazitne kury, nie jednu, to je boj na dlhe trate.

tomas123456789

áno diagnostikovali mi až v dospelosti, dokonca v detstve som nemal ani len príznaky tejto choroby, ako je to možné mi nevedeli psychiatri vysvetliť, presne ako to prebiehalo si už nepamatám..