Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej

Príspevok v téme: Kokosový olej
Sanýu

Ahojte
Chcela by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s KOKOSOVÝM OLEJOM
Je dobré ak si každý deň potriem ruky tvár a nohy?
Použivate ho aj do vlasov? Niesu potom mastné na pohľad a dotyk?
A šúpu sa mi chodidlá vraj je to pleseň pomôže ak si tie chodidlá potriem každý večer?
Bolo by som rada ak by ste sa podelily o svoje skusenosti s olejom a načo ho využívate.
A tiež by som bola vďačná ak by sme poradily nejaké ďalšie triky a rady s kokosovým olejom ohaľodom tela

Ďakujem❤

silvia65

ja kokosovy olej pouzivam na vlasy aj na varenie, spotrebujem ho vela takze kupujem velke balenie viac sa oplati 1 l za 24 na vitarian.sk je za studena lisovany

gastanko2016

ja používam kokosový olej hlavne na suché ruky, pery atď. Vynikajúce sú na ňom urobené palacinky a kamoška z neho robila zdravú variantu cheesecaku a bol vynikajúci.

Shayleen

Ja používam kokosový olej skoro na vsetko: na lepsie hojenie ran, na akne a vyrážky, partnerovi na plesen medzi prstami na nohe a vdaka tomu sme sa ho aj zbavili ja pouzivam po holeni a na vlasy pred umytim necham pol h na hlave a potom umyjem vlasy ako vzdy, na varenie a aj na jedenie s chlebom a nasi miláčikovia to tiez maju radi

moncisko

pre kazdeho je nieco ine dobre. Ale ja kokosovy olej pouzivam na vsetko, aj ruky, nohy aj do vlasov ale to len obcas. Na varenie ho tiez pouzivam