Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej

Príspevok v téme: Kokosový olej
Sanýu

Ahojte
Chcela by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s KOKOSOVÝM OLEJOM
Je dobré ak si každý deň potriem ruky tvár a nohy?
Použivate ho aj do vlasov? Niesu potom mastné na pohľad a dotyk?
A šúpu sa mi chodidlá vraj je to pleseň pomôže ak si tie chodidlá potriem každý večer?
Bolo by som rada ak by ste sa podelily o svoje skusenosti s olejom a načo ho využívate.
A tiež by som bola vďačná ak by sme poradily nejaké ďalšie triky a rady s kokosovým olejom ohaľodom tela

Ďakujem❤

Barboreenka

Stratenazena to sa veru nemusis pytat a ani ja ti nemusim toho vela vypisovat, kedze mi to nedalo a som si to hned aj odfotila. Prikladam teda fotku, toto bol moj mikulas a plus ovocie:-) Dá sa povedať že všetko mi od nich chuti, ale najviac mandle v cokolade a mandlove maslo:-)

Didka206 tie kupony su tu uz raz spomenute, nemusis to davat kazdy druhy den, aj tak ti ludia na to nenaletia, ziadne take kupony ani nie su, tak si to prosim nechaj pre seba

didka206

ahoj ... používam ho na všetko...dobrý je aj na bielenie zubov...dať na 5 min do úst a prehadzovať z jednej strany na druhú :))
pozri tu nájdeš teraz aj so zľavou -odkaz odstránený-

Sofa

"Romanka" tie ktoré stoja takú sumu ako si ty napísal nie sú zrovna až tak dobre spracované. Čo si kupujem, tak ten stojí 11,90€ a je to veľké balenie 500ml. Podľa čoho? No hlavne by mal byť za studena lisovaný, nerafinovaný a panenský, toto by si si mala pozerať pri kúpe kokosového oleja. Najčastejšie si ho objednávam z powerlogy.sk. Tak aj stojí toľko, koľko som ti napísala. Keď ľúbiš kávu aj kokos, tak podľa mňa ti bude chutiť aj v kombinácií, je to fajn, len trošku je káva taká mastnejšia, ale na to sa dá zvyknúť:-)

romanusaa

Sofa
-vacsinou stoji tento olej okolo 5€ nie? Ci ty za kolko kupujes a ako teda vies ktory je kvalitne vyrobeny a ktory nie? Podla coho by som to vedela rozoznat? Hm, tak ked mi poradis ktory kupit tak mozno to potom aj vyskusatm:-) Neviem si sice predstavit tu chut, ale tak kokosove veci mam rada a aj kavu, takze snad to bude v pohode:-)

stratenazena

Barboreenka si zlata ze si si takto sama pokupila veci na mikulasa, takze teba sa pytat nemusime, aky bol mikulas, odpoved uz teraz pozname:-) Od nich si nejake produkty objednavam aj ja, co si si este okrem oleja objednala? Daj nejaky typ, ktore vecicky ti od nich chutia najviac?

Sofa

"Romanka" nie sú všetky tak kvalitne vyrábané. Keby boli,tak by niektoré neboli také lacné ako sú. Nie, nezaťažuje mi to žalúdok, práve naopak ja som si na to už zvykla a chutí mi to a ako som aj písala tak mi to naštartuje organizmus:-) To je všetko o zvyku, zvykla by si si nato. Vyskúšaj fakt:-)

Barboreenka

*bee_1*
pocuj,ty za tie kupony tusim nakupis uplne vsetko,ako pozeram, ze si v kazdej teme s nimi:D :D ale dakujeme za radu:-)

Ludkovia,vsimam ze sa tu bavite o kokosovom oleji.Moj som akurat minuly tyzden cely dominala a trosku som si spravila radost, zajtra mi mikulasko donesie dalsi a este aj ine zdrave veci od znacky powerlogy.Bola to sice trosku drahsia objednavka,ale budem mat aspon vsetko a ked uz je ten mikulas tak si treba aj dopriat.Preferujem radsej taketo produkty,ako sladkosti.Snad sa aj priatel pouci a bude mi len taketo veci kupovat:-):D

bee_1

Ja osobne mám skvelé skusenosti, da sa pouzit naozaj na vsetko, akotelove mlieko, alebo na vlasy ako maska na pery alebo aj do jedla. len treba kvalitnu znacku, objednaval som z -odkaz odstránený-
maju tam vianocne zlavy a cez tento link to je este lacnejsie, mozes ziskat dalsiu zlavu na nakup

romanusaa

Sofa
-no ved tak vyrabane su vsetky kokosaky nie? ci sa mylim? na lacno to ti chuti? nezatazuje to moc zaludok hned rano ked si das olej? neviem si to predstavit:/
zuzi74
-ano, to mas pravdu ze kazdemu chuti nieco ine..kazdy nech si dava do kavy co on chce a co jemu chuti..mne by len pomohlo viacej nazorov ktory podla ludi je fajn kokosovy olej, lebo fakt ten co som mala doteraz vobec nechutil dobre:/

zuzi74

Ja mam aj kvalitny kokosak, tiez som pouzivala aj do kavy a nechutil mi velmi. Nemyslim si, ze je to len o kvalite kokosoveho oleja, ale aj o chuti. Niekto ma rad v kave med, niekto olej. Mne nechuti ani jedno. Naopak kokosovy cukor si do nej rada pridam.