Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej

Príspevok v téme: Kokosový olej
Sanýu

Ahojte
Chcela by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s KOKOSOVÝM OLEJOM
Je dobré ak si každý deň potriem ruky tvár a nohy?
Použivate ho aj do vlasov? Niesu potom mastné na pohľad a dotyk?
A šúpu sa mi chodidlá vraj je to pleseň pomôže ak si tie chodidlá potriem každý večer?
Bolo by som rada ak by ste sa podelily o svoje skusenosti s olejom a načo ho využívate.
A tiež by som bola vďačná ak by sme poradily nejaké ďalšie triky a rady s kokosovým olejom ohaľodom tela

Ďakujem❤

Sofa

"Romanka" myslím že je dosť podstatné akú značku si vyberieš, lebo nie všetci výrobcovia robia ozaj kvalitný kokosák (ako si to ty nazvala) :-) Vies mal by to byt panensky a za studena lisovany z cerstvych orechov..To je potom ten pravý ktorý aj chutí dobre:-) Mám taký a poviem Vám pravdu že každé ráno si dávam na lačno lyžičku tohto oleja a je to super. Super mi nakopne celý organizmus:-)

romanusaa

nechutilo? myslis ze zalezi aj od znacky? neviem to este posudit lebo som este tuto kombinaciu neskusala ale uz to planujem vyriesit. musim skocit do nejakeho obchodu a kupit si kokosak. ked to ma take prospesne ucinky pre telo, tak som zvedava

jurp

daj si do google - rng kokosovy olej. tam najdes svoje odpovede. pravy kokosovy olej, za studena lisovany je velmi prospesny pre nase telo

emmi7

@romanusaa to som počula aj ja že je dobré piť kávu s kokosovým olejom, lenže som to aj skúšala a nejako moc mi to nechutilo:/ Neviem či záleží aj od toho aká káva a aká značka kokosového oleja ale odvtedy ako som si ju spravila som si už ďalšiu takú nerobila, keďže mi to nechutilo:/

ANGEL-DEMON

ja kokosovy olej pouzivam pravidelne, vlasy, plet, ruky si nim nakremujem- zmiesam ho aj s ricinovym a tak.. do okolia oči tiez s ricinovym proti vraskam, krk, dekolt... :-)
na všetko je super...

romanusaa

viem ze kokosovy olej sa moze pouzivat na vsetko mozne a taktiez ho aj ja pouzivam na tvar, vzdy ked idem vecer si ho natieram a pomaha..mna by skor ale zaujimalo ci si ho niekto dava aj do kavy? pocula som ze to ma prospesne ucinky a tak ma zaujima ci je to ozaj pravda, mate niekto skusenosti?