Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej

Príspevok v téme: Kokosový olej
Sanýu

Ahojte
Chcela by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s KOKOSOVÝM OLEJOM
Je dobré ak si každý deň potriem ruky tvár a nohy?
Použivate ho aj do vlasov? Niesu potom mastné na pohľad a dotyk?
A šúpu sa mi chodidlá vraj je to pleseň pomôže ak si tie chodidlá potriem každý večer?
Bolo by som rada ak by ste sa podelily o svoje skusenosti s olejom a načo ho využívate.
A tiež by som bola vďačná ak by sme poradily nejaké ďalšie triky a rady s kokosovým olejom ohaľodom tela

Ďakujem❤

Olejka20

Kokosový olej som používala roky, no potom sa to tu zaplavilo kadejakými značkami, pixlami a flaskami s kokosovým olejom pochybnej kvality. Tak som si co-to postudovala o tomto oleji a zistila som, že tie vonavé olejíčky majú z kokosu len vôňu, ktorá sa tam pridáva umelo :( Pravý kokosový olej si objednávam zo zahraničia - je tuhý a skoro vôbez po kokose nevonia. Kvalitatívne je však naozaj perfektný. Teraz v zime mi však viac vyhovuje Bambucké maslo, pred mrazom chráni viac ;)

tutri

Môj celý deň sprevádza kokosový olej:-) Či už je to ráno, že si ho dávam do kávy, na obed si ho dávam taktiež do kávy a večer si nim potieram tvár a ruky..V tomto zimnom období mám pocit že mám veľmi suchú pleť a tento olej je jediný ktorý mi ho dokáže hydratovať :-) Neviem si už bez neho život predstaviť :-):-)

zdencula

Barborka jedla som asi raz v zivote arasidove maslo a to mi chutilo aj ked to uz bolo davno a bolo to v Amerike, tak si uz tu chut az tak moc nepamatam.. Len viem ze vtedy som povedala ze mnam.. A teraz v poslednej dobe vidim dost vela receptov aj ze do kolacov davaju toto maslo tak ma to zaujalo ze ci to niekto takto pravidelne jedava.. A kde kupujes?.. Lebo v obchodoch ho nepredavaju, ci?.. V nejakej zdravej vyzive by som ho dostala kupit?

Barboreenka

Zdencula jedla si uz niekedy arasidove maslo? Ak ano tak priblizne tak isto chuti aj mandlove a podla mojho nazoru este lepsie, osobne som si ho este viacej oblubila. Cenovo si myslim ze vychadza tak ako aj arasidove, takze to mas uplne jedno. Podla mna by si ho mala vyskusat, ja ti ho odporucam a s bananom chuti velmi dobre. Takto vyzeraju pomaly moje kazdodenne ranajky:-)

zdencula

Barborka ako chuti mandlove maslo od nich?.. Lebo kokosovy olej od powerlogy si uz dlho objednavam len teraz ma zaujalo to mandlove maslo, chuti to podobne ako aj arasidove?.. Pozerala som ze je celkom drahe ale za skusenie by mi to stalo, len by som chcela vediet nejake feedbacky;-)..Dakujem za skoru odpoved ;-)

Sofa

"Romanka" už som to raz písala ktorý si kupujem ja, tak si prečítaj aby som to tu znovu nepísala. Veď keď si prečítaš moje príspevky tak zistíš, podľa mňa je tento najlepší a už ho dlhodobo aj jem aj používam na pleť a v podstate na všetko. Takže by som ti ten odporúčila:-)

romanusaa

Sofa
-aha, no myslela som si ze vsetky tieto oleje su rovnako spracovane. Tak ale asi som si zle myslela, ako som si precitala tvoj prispevok, ktory ma uviedol na spravnu mieru. A ktory by si mi teda poradila aby som si kupila?

Barboreenka

Stratenazena ano, ked uz robim objednavku tak poriadnu aby sa mi to aj oplatilo:-) Ten olej je podla mna velmi dobry, davam si ho rano do kavy a mam to okamzitu energiu. Este viac ma preberie ako kokosovy olej a este si ho vacsinou davam ked idem sportovat aby som mala viacej energie. To maslo pridavam do jedal, tiez mi samostatne moc nechuti ale v jedlach je super:-)

stratenazena

Barboreeenka toto vsetko si si od nich objednavala? Tie produkty niektore ani len nepoznam. Napriklad ten mct olej, ten je na co dobry a este by ma zaujimalo ako chuti to maslo ghee?? Kamoska mi hovorila ze jej moc nechutilo, tebe chuti ci vacsinou ho pridavas do jedal?