Ahojte, čítam vás tu dlhšie, ale až teraz som sa rozhodla napísať sem a dúfam, ze mi pomôžete získať iný pohľad na vec. Mám priateľa s ktorým sme toho myslím si dosť preskakali a vždy sme vedeli nájsť nejaké riešenie, ale teraz už fakt neviem ako ďalej. Pre mna je dôležité,aby som sa mu páčila, to chce asi každá baba aby bola pre toho svojho naj. Ja to však z neho necítim. Áno povie mi ze ma lubi a veľa iných pekných veci,avšak dosť často kritizuje aj môj vzhľad, mám podľa neho škaredé zuby (nehovorím,ze sú najkrajšie,ale ze by boli nejaké nechutne, krivé alebo podobne to ani náhodou, skratka úplne obyčajne zuby s drobnými chybami,ktoré si doteraz nikto nevšimol) ďalej som podľa neho príliš chudá a mám pribrať,ja sa však takto cítim dobre, čo pre neho nie je argument, mám vysoké čelo nemám nosiť vypnuté vlasy, mám celulitídu, nie Som fotogenicka,atd... Nikdy žiadnu moju foto na FB nelajkol,ale neriešila som to lebo nelajkoval nikoho. Na foto ktorú mi každý lajkol povedal ze sa mu tam nepáčim...nedavno som sa nechtiac preklikala na jednu babu ktorej foto lajkol a mna sa to strašne dotklo. Veľmi sa snažím vo všetkom mu vyhovieť,aby bol spokojný aj on pre mna toho veľa urobil a kvôli tomu si ho veľmi vážim a som šťastná ze ho mám avšak toto ma strašne zranilo. Keď som mu to povedala, tak mi povedal, ze nie som normálna, ze to je len dobrá známa... ale mna za všetko kritizuje a druhé ocumuje.citim sa škaredo a nepritazlivo :(
Sklamanie
Ja ti poviem len tolko, ze ja by som s takymto chlapom nebola. Ako iste, kazdy ma nejake chyby krasy, aj ja, aj ty, co som si vsimla, aj na tej najkrajsej babe vedia chlapi najst chyby. Ale ked s nejakou chodia, tak by ju mali mat radi taku aka je nie ju kritizovat. Urcite je na tebe xy pekneho, preco si to nikdy nevsimne a nespomenie.
Aj ja som zazila sklamanie zomrel mi priatel prisla som o babo nevidim zmysel v nicom
X ludi ti sem napisalo, ze normalny milujuci chlap sa tak nesprava. Tak to co sa zase pytas.
vsetci sme to pochopili len ty nie Melania89 ...
hehe1, dal mi dosť najavo, že nie som len chvíľková záležitosť, fakt sme prekonali dosť vážne problémy a vtedy sa ukázal, že to myslí vážne.. len tomuto proste nerozumiem, či chlapi sú proste takí a mám sa s tým zmieriť. alebo mám začať robiť to isté? ešte to by mohlo byť riešenie.
weightl0ss ked ta take nebaví čítať, tak to proste nečítaj, nikto ti to nekáže.
a ostatným, on nikdy predo mnou žiadnu neočumoval ani nič podobné. Len toto ma proste zarazilo, že čo tak zrazu lajkuje, ked on sa údajne na ziadnu ani nepozrie (nebojte nie som naivna, neuverila som tomu, ale potesilo ma to aj ked som vedela, ze je to klamstvo, lebo kazdy sa pozrie) ale skratka nie je to ten typ co slinta nad kazdou a okato.. Nemá problem hovorit pred priatelmi, ze som jeho laska a pod.. proste inak vsetko ok, az na toto..
lenže prečo majú chlapi potrebu porovnávať??
mozno mal pred tebou krajsiu a porovnava a povie, co ma na jazyku, aj ked dost nevskusne, podla mna len caka na nieco lepsie, ty si taka docasna zalezitost
podla mna je to dost o nicom..kebyze sa mu nepacili zuby alebo nieco ine tak je to imho ok .... ale jemu sa snad nepaci nic a este ti hovori ako mas vyzerat...
s inymi vecami je spkojny? s tvojimi volnocasovymi aktivitami, vyberom hudby, planmi do budusnosti atd???
Haha, dakujem, dakujem, dakujem :D nevadi, mobily zvyknu blbnut :)