Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sklamanie

Príspevok v téme: Sklamanie
Melania89

Ahojte, čítam vás tu dlhšie, ale až teraz som sa rozhodla napísať sem a dúfam, ze mi pomôžete získať iný pohľad na vec. Mám priateľa s ktorým sme toho myslím si dosť preskakali a vždy sme vedeli nájsť nejaké riešenie, ale teraz už fakt neviem ako ďalej. Pre mna je dôležité,aby som sa mu páčila, to chce asi každá baba aby bola pre toho svojho naj. Ja to však z neho necítim. Áno povie mi ze ma lubi a veľa iných pekných veci,avšak dosť často kritizuje aj môj vzhľad, mám podľa neho škaredé zuby (nehovorím,ze sú najkrajšie,ale ze by boli nejaké nechutne, krivé alebo podobne to ani náhodou, skratka úplne obyčajne zuby s drobnými chybami,ktoré si doteraz nikto nevšimol) ďalej som podľa neho príliš chudá a mám pribrať,ja sa však takto cítim dobre, čo pre neho nie je argument, mám vysoké čelo nemám nosiť vypnuté vlasy, mám celulitídu, nie Som fotogenicka,atd... Nikdy žiadnu moju foto na FB nelajkol,ale neriešila som to lebo nelajkoval nikoho. Na foto ktorú mi každý lajkol povedal ze sa mu tam nepáčim...nedavno som sa nechtiac preklikala na jednu babu ktorej foto lajkol a mna sa to strašne dotklo. Veľmi sa snažím vo všetkom mu vyhovieť,aby bol spokojný aj on pre mna toho veľa urobil a kvôli tomu si ho veľmi vážim a som šťastná ze ho mám avšak toto ma strašne zranilo. Keď som mu to povedala, tak mi povedal, ze nie som normálna, ze to je len dobrá známa... ale mna za všetko kritizuje a druhé ocumuje.citim sa škaredo a nepritazlivo :(

Melania89

Píšem cez mobil tak to blbne poslala som podstatne dlhší príspevok a miesto toho mi odoslalo len to ze škoricova je zlata

weightl0ss

bože, už ma ani nebaví čítať tieto uplakané témy...tak sa proste rozíď, rozveď, ži sama a nenechaj sa obmedzovať idiotmi. Ľudia žijú s takým debilným názorom, že ich šťastie musí byť závislé od iného človeka, pritom by bolo najlepšie keby ostali sami.
Je mi na grc z týchto vzťahov, veď to je zbytočná investícia času, energie, a nakoniec ťa aj tak nejaký parchant odkopne. Vyser sa na iných.

niečonatombude

dvakrát ma muž začal kritizovať, prišlo mi to čudné a ja som dvakrát zistila, že v tom je iná ženy...
pre budúcnosť, nech si ústa už žiadny neotvára, budem sa mať na pozore, ked sa ti nepáči, hľadaj v iných vodách
taký muž neľúbi naozaj..

skoricovaa

Tak potom neviem, ako Ti poradiť. Daj mu prečítať túto diskusiu, nech vidí, že 90% iných žien by toto vo vzťahu nestrpelo, a nech si uvedomí, ťa to trápi, a že nemá byť debil. Lebo toto sa žene nehovorí, a Ty sa nemáš prečo cítiť škaredá len za to, že on je povrchný hlupák. Lebo aj ja mám nedostatky, a môj priateľ o nich vie, ale má ich na mne rád, lebo len ja ich také mám, a nikto iný! Mu odkazujem, nech si ťa začne vážiť, a že nech pošle svoju fotku, veľmi radi ho tu všetky ohodnotíme, či si vôbec môže dovoliť otvoriť hubu na Teba.

Melania89

Dievčatá za toto sa s ním rozchádzať naozaj nechcem. Viem ze mu na mne záleží fakt sa ku mne sprava inak pekne a urobil pre mna fakt veľa veci čo ešte nikdy nikto, vie mi dať najavo lásku,až na tuto vec. Keď som mu o tom povedala ze ma to trápi bol z toho smutný, ze si to myslím a tvrdil ze sa mu pacim, mna to však rozčúlilo a potom ešte ja som priliala olej do ohňa keď som na neho začala útočit a vykričala mu kadejaké blbosti.

skoricovaa

Ahoj :)
prispevky podo mnou ti neradia zle. Ja to viem aj z vlastnej skusenosti. Egoisticky chlap, ked ma sam so sebou nejaky problem, tak ho prenesie na zenu a tesi ho to, ze sa ona kvoli tomu trapi, lebo zrazu je ten jeho problem mensi.
Ale Ty si musis uvedomit, ze mas ovela vacsiu hodnotu. Vztah je o tom, aby v nom boli ludia stastni. Ty nie si, tak potom???
Jednu vec si musis uvedomit. Teraz, prave v tomto obdobi si najkrajsia. Kazdym rokom budes starsia, vraskavejsia, (a ked sa budes trapit, tak vrasky budu o to vyraznejsie) budu pribudat kila, a ubudat vlasov. Jenoducho si aka si, kazdy sme nejaki,urcite nie si skareda, a fakt si musis uzivat aka si teraz. Ze si stihla, plna energie, mila, usmiata, toto ma vasciu hodnotu, ako neviemake priblble modelky. Nepremarni tento cas, kym si mlada, s tym, kto o to nestoji.
Nebud na nom zavisla. To on je na tebe zavisly, a urcite ti aj urobi scenu, ked sa budes chciet s nim rozist, lebo bude musiet opat hladat nejaku slabsiu povahu, ktora mu uveri, ze je skareda, a to sa mu nechce.

ahoj:)

Tiez som mala takeho. Po par mesiacoch tych reci sa objavil chalan, ktory naopak bol mily. Ex mi kritizoval vlasy, tento chvalil. Hovoril, ze som seda myska, tiento si ma chrani, lebo som podla neho opak. Velmi na zranovalo, ked ma ex kritizoval ako tvoj teba. A sam pritom urcite nie je model, vsak? Premysli si to. Neches sa rozist, lebo to pre teba nie je riesenie, ale takto sa zalubeny chlapec nesprava. Ved ty ho lubis a kritizujes ho? Mas ho rada a snazis sa ho nezranit. A tak by to malo byt.