Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sklamanie

Príspevok v téme: Sklamanie
Melania89

Ahojte, čítam vás tu dlhšie, ale až teraz som sa rozhodla napísať sem a dúfam, ze mi pomôžete získať iný pohľad na vec. Mám priateľa s ktorým sme toho myslím si dosť preskakali a vždy sme vedeli nájsť nejaké riešenie, ale teraz už fakt neviem ako ďalej. Pre mna je dôležité,aby som sa mu páčila, to chce asi každá baba aby bola pre toho svojho naj. Ja to však z neho necítim. Áno povie mi ze ma lubi a veľa iných pekných veci,avšak dosť často kritizuje aj môj vzhľad, mám podľa neho škaredé zuby (nehovorím,ze sú najkrajšie,ale ze by boli nejaké nechutne, krivé alebo podobne to ani náhodou, skratka úplne obyčajne zuby s drobnými chybami,ktoré si doteraz nikto nevšimol) ďalej som podľa neho príliš chudá a mám pribrať,ja sa však takto cítim dobre, čo pre neho nie je argument, mám vysoké čelo nemám nosiť vypnuté vlasy, mám celulitídu, nie Som fotogenicka,atd... Nikdy žiadnu moju foto na FB nelajkol,ale neriešila som to lebo nelajkoval nikoho. Na foto ktorú mi každý lajkol povedal ze sa mu tam nepáčim...nedavno som sa nechtiac preklikala na jednu babu ktorej foto lajkol a mna sa to strašne dotklo. Veľmi sa snažím vo všetkom mu vyhovieť,aby bol spokojný aj on pre mna toho veľa urobil a kvôli tomu si ho veľmi vážim a som šťastná ze ho mám avšak toto ma strašne zranilo. Keď som mu to povedala, tak mi povedal, ze nie som normálna, ze to je len dobrá známa... ale mna za všetko kritizuje a druhé ocumuje.citim sa škaredo a nepritazlivo :(

haluza

Neviem, odísť pre mna nie je riešenie. A prečo je so mnou som sa ho aj ja pýtala. Vraj ma lubi, ale prečo mám potom potrebu ocumovat iné a to čo ma doma nepochváli mi nie je jasne.chcem sa s tym nejak vyrovnať možno mám problém ja a hento je úplne normálne s robím z komára slona ale proste dotklo sa ma to

Melania89 vsak ty sa pytas a zaroven si aj odpovedas, je to tak ako to citis, ano ma potrebu ocumovat ine /inak by to pochopitelne nerobil/
on je s tebou z ineho dovodu /na to prides neskor ak od neho neodides/ maj oci otvorene /ak nechces od neho odist/ a trochu si vsimaj realitu, co sa deje okolo teba /v suvislosti s tvojim "priatelom" / mozno prides este na vela zaujimavych veci a verim tomu ze ta aj podvadza, no ale aj to kebyze zistis, ty od neho neodides....je otazka casu kedy ta ten tvoj...prefackuje...je to presne ten typ chlapa a takto sa to zacina...komu niet rady tomu nieje pomoci...amen s tebou

haluza

nelubi ta, chce ta menit - nepacis sa mu, pochop to !
otvor oci, musis si zlozit tie ruzove okuliare...stracas s nim cas a nenormalne ta do je ba va ... este lajkuje nejakej krave fotky ? sa zobud a vymaz kkta navzdy zo svojho zivota !!

Melania89

Neviem, odísť pre mna nie je riešenie. A prečo je so mnou som sa ho aj ja pýtala. Vraj ma lubi, ale prečo mám potom potrebu ocumovat iné a to čo ma doma nepochváli mi nie je jasne.chcem sa s tym nejak vyrovnať možno mám problém ja a hento je úplne normálne s robím z komára slona ale proste dotklo sa ma to

neviem111111

utekaj od chlapa, pri ktorom sa citis skareda a nepritazliva. hladaj takeho, vdaka ktoremu sa budes citit jak princezna... tento si na tebe riesi svoje komplexy. ked si taka strasna podla neho, tak mi nie je uplne jasne, preco je vobec s tebou.