vital plus active - prípravky na vlasy

Príspevok v téme: vital plus active - prípravky na vlasy
janka_23

Ahojte, práve som bola na vyšetrení vlasovej pokožky v lekárni. Pani ma tam dosť vystrašila a "nanútila" prípravky za 75 €, ktoré vystačia na jeden mesiac, ale liečba má trvať 5 mesiacov. Vraj mám upchaté mazové žlazy (vačky) z ktorých vyrastajú vlasy, preto mi padajú, lámu sa a sú oslabené. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosť s používaním týchto prípravkov prípadne či mi viete poradiť niečo iné na očistenie vlasovej pokožky a hlavne toho mazu čo sa nachádza v tých vačkoch. Ukazovala mi to kamerou a vyzeralo to dosť hrozne. Za všetky rady ďakujem

majuss 111

baby,treba to riesit aj zvnutra ,pricina moze byt rozna u kazdeho ,moze to byt stitna,mozu to byt plesne,huby,infekcie kozky,na to je dobry nizoral a je dobre sa vyhnut cukrom,dalej uzivanie liekov,kortikoidov,mne vzdy napr. po antibiotikach zacnu padat,ale najcastejsia pricina je nerovnovaha testosteronu, nato je dobry methionin,ktory potlaca jeho tvorbu...dalej vit.D,zinok,selen,jod,pridat biotin...a sampon alpecin s kofeinom,vzdy sa k nemu vratim,a to som uz dala majland za drahe znacky ako vichy,ducray,atd..pit caj zihlavu ,aj oplachovat a stale skusat,hladat :)

LienkaLenka6

Pozdravujem, dnes som absolvovala vyšetrenie vlasovej pokožky v lekarni ,respektive vlasove poradenstvo , zakupila som si všetky vyrobky vital plus , keďže som už zufala s ubytku vlasov. Dufam, ze mi to pomôže , neskor dam vedieť :)

MarekSL

Jednoznačne nedoporučujem!
Po príchode do lekárne vypísaní dotazníku o vlasoch mi skontrolovali pokožku hlavy kamerou, predpísali čistič hlavy namiesto šampónu 10e/mesiac vitamíny 30ks 10e/mesiac a vraj mam mastnú položku tak preliečenie 25e/ mesiac.....po 3 mesiacoch a mi dali konečne pripravok na rast vlasov +25e s ktorého som dostal alergickú reakciu kedze mi to tieklo po tvári a vyzeral som ako indian!!!!
Vysledok? Absolútne žiadny len nervy!!!!

Janett683

Ahojte baby , ak by mal niekto záujem a niekomu táto kozmetika pomáha , tak mám na predaj 2 čisto nové SL -čistič pokožky hlavy a jedno CU - kvapky na podporu rastu vlasov , stálo ma to 50€ , predám za 30€ aj s poštou ?

Anetkkaa_74

Baby ahojte , máte peosím ešte niektorá aktuálne výsledky ? Zakúpila som si túto kozmetiku , lebo som už bola zúfalá z toho , koľko vlasov mi vypadne a už pol roka ma svrbí hlava , ale po prvokom umyti s týmito priprqviami ma svrbí hlava ešte viac ? Neviem či to mám používať , nechcem si stav zhoršiť , lebo z toho budem zachvíľku na práškoch ? Viete mi dať ete nejaké info o tom kto to skúsil ?

evulik1

Dobry den, tiez som sa dala otestovat na kameru. Najskor prvy mesiac som nepochopila, ze mam to minut za mesiac ten sampon, nakoniec som ho dobrala aj s kvapkami na vypadavanie vlasov a rast. Ja mam seberoicku dermatitidu a vela stresov a malo spanku, takze asi sa toho nezbavim, ale pred tyzdnom ma strasne uz svrbela hlava tak som si dala doporuceny sampon od doktorky Duracay, po nom ma este viac svrbela hlava. Mala som kontrolu na dalsi tyzden k tej pani a rozhodla som sa kupit este jeden sampon, kedze manzel ma psoriazu, ale on moc skusat neche. Tak som si dala vela vydrhla hlavu dvakrat a zazrak skoro vsetko mi zmizlo a hlavne ma nic nesvrbi. manzel skusil tiez a konecne sa stale neskrabe.
Takze budem asi pokracovat a aj manzel, uvidime vysledky. Urcite suhlasim, ze sme rozni a kazdemu to nesadne, tak ako kazdy nema tie choroby rovnake. Skuste vydrzte aspon dva mesiace, lebo vraj prva reakcia je mastenie alebo lupiny a tak. Vzdy Vam vypadnu len tie vlasy, ktore uz boli v plabne vypadnut, to mi hovorila kedysi doktorka. Drzim palec, vela zdravia.

Anettkkaaa6

Ahojte baby.Ja som včera tiež podstúpila toto vyšetrenie , nakoľko mi začali strašne padať vlasy , ktoré mi predtým nikdy nepadali , na temene hlavy sa mi spravili 2 plešinky , som z toho už zúfalá .Milá Pani v lekárni mi taktiež ponúkla tieto výrobky , ale zase mi ich nenúkala na silu , bolo to na mne či to chcem vyskúšať , no kedže som z tých ľadov už smutná , samozrejme som si to zakúpila.Teraz keď čítam toto fórum sa obávam či s tou kúrou vôbec začať ?Nechcem , aby mi vypadlo ešte väčšie množstvo vlasov a ďalšie plešinky.
Pomohlo to aspoň niekomu naozaj ? ???

Katrina313

A nie je Vam nikomu zvlastne ze kazdemu povie pani to iste ze mame upchate vlasove folikuly? Takisto som bola na tom vysetreni isla som tam kvoli tomu lebo mi dost padali no potom som to dost zastavila vitaminmi Plantur a ricinovym olejom, ktory jedovaty urcite nieje znama ktora byva v Puerto ricu si robi tuto kuru pravidelne. Po novom uz dlhsie berem vitaminy Forcapil v ktorych je zmes vitaminov ako zinok, b komplex a pod. Kontrolu u pani ktora mi ponukala tieto zazracne oleje a vitaminy som zrusila pretoze som si pri kazdom umyti tahala z vlasov guce vypadnutych vlasov a mech mi nikto nevravi ze to ma vypadavat prve mesiace lebo zdrave vlasy nevypadnu a tie odumrete by vam vypadli ajtak. A este posledne precitajte si kolko chemikalii je v tom vsetkom co Vam nanutili to urcite nieje zdrave pre vlasy ale ani pre Vas organizmus.

Zuzi1711

Ahojte mne tie vyrobky nesadli. Mam sampon SL a kvapky Fs. Pouzivala som to 2 tyzdne, takze je tam polovica pripravkov. Predam za 15€ (FS 28,53 € a SL 8,77€). Prosim ozvite sa ak by mal niekto zaujem.

Zuzi1711

Ahojte mne tie vyrobky nesadli. Mam sampon SL a kvapky Fs. Pouzivala som to 2 tyzdne, takze je tam polovica pripravkov. Predam za polovicnu cenu cize 15€ (FS 28,53 € a SL 8,77€). Prosim ozvite sa ak by mal niekto zaujem.