Ako schudnut na bokoch?

Príspevok v téme: Ako schudnut na bokoch?
orchidejka

Ahojte, mam 27 rokov, 164cm, rano vazim do 67kg, vecer cez 67kg. Uz zopar rokov sa odhodlavam ku schudnutiu ale nejako mi to nejde resp zlyham hned na zaciatku a poviem si ze vsak nemam az tak vela kil a s chudnutim je koniec. Tento rok som si povedala ze musim so sebou nieco urobit. Mam postavu hruska - brusko, boky a stehna, k tomu samozrejme aj silnejsie ramena. Vzdy som sa zameriavala ze chcem schudnut hlavne na bruchu , vzdy len brucho a cviky na brucho ale ked som sa vo stvrtok videla v zrkadle v prezliekacej kabinke zozadu, cista katastrofa - strasne velke boky a zadok. Cela taka mohutna som si pripadala a pritom sa mi to pri takejto hmotnosti az nezdalo zeby som mohla byt az taka. Zacala som cvicit insanity, k tomu brusaky a ked sa mi neda insanity tak cez svihadlo. To bolo predtym ako som sa zbadala v kabinke. Teraz by som chcela upriamit vsetku svoju pozornost na spominane boky, nevedeli by ste mi poradit nieco ucinne na tie boky alebo aky styl chudnutia na ne zvolit? Prestala som jest pecivo okrem ranajok, tam sa ho neviem zrieknut a samozrejme sladke (nie vzdy sa to vsak da vydrzat). V poslednej dobe vsak zacinam pocitovat aj mierne bolesti chrbta (alebo platniciek) neviem z coho to moze byt (ci z kladiny na ktorej robim brusaky alebo nejako robim zle cviky ci z prechladnutia alebo...) tak na par dni chcem vylucit cvicenie ci tie bolesti prestanu. Vedeli by ste mi prosim poradit ako schudnut z bokov, resp kolko by som min mala schudnut zo svojej vahy aby som vyzerala lepsie? Nechcem schudnut hned a do leta ani ziadne diety, nie som typ co vydrzi na diete, raz som to vyskusala a hned ma zacala hlava boliet. Dakujem za odpovede a dakujem aj vsetkym citatelom ktori vydrzali do konca :)

ahjajjaj

mám také informácie, že chudnúť sa začne práve z tej časti tela, kam človek pribral naposledy. Človek nechudne rovnomerne, zníži sa objem pása, objem bokov a hrudníka, ale v centimetroch to nie je rovnaké.

EV365

Šport môže byť vynútený okolnosťami. Napríklad dlhá chôdza do práce, nosenie nákupov po schodoch, kosenie trávnika.

EV365

Šport musí byť zaujímavý. Nie každý psychicky vydrží robiť jeden cvik dookola. Zaujímavé sú dlhé prechádzky, turistika, kolektívne športy, bicyklovanie...

Ares-dr

Zlatíčko , v prvom rade musíš vedieť ,že sa nedá schudnúť len z nejakej určitej partie tela. Tuk sa spaľuje rovnomerne po celom tele.
Alfou a omegou je stravovací plán od človeka , ktorý ho spraví na základe tvojho somatotypu , stavby tela , veku,váhy ,výšky. Musí to byť plán presne na mieru tebe . Keď budeš mať plán a začneš sa podľa neho stravovať ,začneš spaľovať tuk už len tým stravovaním. Keď k tomu pridas dostatok kardia ale aj silové tréningy vo fitku , tak sa začnú diat zázraky ? to že ty nejes pečivo ,to nie je riešenie . Máš mať stanovený kaloricky príjem, ktorý máš denne skonzumovať . Ak jes menej kalórií ako máš jesť , spomaly sa metabolizmus a telo nespaluje tuky . Ak konzumujes viac kalórií ako je potrebné priberas. Takze, keď chces konečne dosiahnuť nejaký výsledok , zaobstsraj si stravovací plán presne na mieru pre teba. Nie taký čo pán tréner píše každej žene to isté . Keď budeš mať plán , ten správny tréner ti môže zostaviť aj tréningový plán , ktorý ti v tvojej snahe pomôže.
Čiže základ je strava a potom šport .

ketlenka

z bokov sa velmi tazko chudne. treba chodit behavat, plavat a vyslovene si najst cviky, ktore su urcene na boky a samozrejme, treba dodrziavat stravu, lebo bez toho to nepojde.

sonicka_s

ak chceš chudnut, tak to rob športom, nie hladovkou. Nerieš kila, ale stavbu tela. Takže radšej si kup kolobežku, teraz je to velmi moderne a ked sa tomu budeš intenzivne venovat, uvidiš, že vysledky budu viditelne