Mate skusenosti s aaaauto myslim co sa týka splatok ci je tam nejake navysenie ked kupim na splatky. Lebo cena v hotovosti je drahsia ako cena na uver tak ak ma niekto skusenosti nech zanecha koment.
A komenty ako nekupovat lebo klamu ze auto ma viac najazdene a dalsie si nechajte ved ked oni odkupili auto tak sa snazia predat.
AAA Auto
Urcite maju lepsie podmienky na uvery ako ine bazare, kedze predavaju tisicky aut.. co sa tyka serioznosti, daj si auto ceknut technikovi z autoporadca.sk a budes v pohode. Bud kupis a bude to ok, alebo si usetris peniaze :)
Ja s AAA nemal problem.
Tiež som tam nemal najmenši problem. Auto som kupil v super stave za dobre peniaze.
Mám takisto podobnú skúsenosť. Myslím, že dobre robia svoju prácu.
Tiež sme tam kúpili auto, ale všetko bolo zariadené manželom, takže to šlo mimo mňa. Každopádne som sa nestarala, väčšinu by malo zaistiť AAA. Pre mňa pohoda:)
Navýšenie tam samozrejme je, ale je prijatelné, keď som to porovnával. Ja som kupoval auto s 30% akontáciou a navýšenie nebolo veľké, len by som neodporúčal kupovať bez akontácie a splácať 7 rokov, lebo potom je navýšenie už vysoké a to úplne všade a nie len v AAA
Ľudia píšu recenzie len keď je nejaký problém, keď vsetko prebehne bez problémov, nikto sa neozve,,,,, načo?! takže by som sa nebála :) už by dávno skončili a skrachovali keby to bolo také hrozné..
Ja som tam brala auto na leasing s akontáciou, ale už je tomu tak 3 roky, takže si presne nepamatám koľko som preplatila, ale určite to nebolo nič nevýhodné, inak by som to riešila inde.
Ja som pred týždnom kupovala auto v AAA ale v hotovosti, nie na leasing, takže v tomto neviem poradit, ale aspoň možem napísať, že s kúpou som bola tiež spokojná a nebol žiadny problém.
Otec mi tam nedávno kupoval auto, bral ho na leasing s akontáciou. Ono asi záleží, či dávaš akontáciu, ako vysokú a tak. Inak, s autom som spokojná aj s AAA auto, vážne sme nemali žiadne problémy ani pri kúpe ani po :)