Mate skusenosti s aaaauto myslim co sa týka splatok ci je tam nejake navysenie ked kupim na splatky. Lebo cena v hotovosti je drahsia ako cena na uver tak ak ma niekto skusenosti nech zanecha koment.
A komenty ako nekupovat lebo klamu ze auto ma viac najazdene a dalsie si nechajte ved ked oni odkupili auto tak sa snazia predat.
AAA Auto
Do darexu sme predavali dve auta, firemne kombiky, oba servisovane v autorizaku, vykupili za super cenu, za mna super tiez :)
Rajos odporucam darex v bratislave.. ak im zavolas, opises realny stav auta, vedia to celkom presne nacenit bez toho aby ta na pobocke zavadzali nasledne.. ako to robi napr. aaa auto
čo viem,tak ak si kupuješ auto z AAA tak si tam vybavuješ uver u partnerov, ktory s nimi spolupracuju. Takže to potom nesplacaš im, ale nejakej inej spoločnosti.
S aaa má špatné zkušenosti kamarád. Po dvou dnech vracel auto zpátky a to s velkými problémy. Já dával auto sem zahotove.cz a hledám nějaký slušný autobazar - dojedu i na Slovensko.
pred rokom som tam predal auto, pretože sa mi nikde inde nedarilo ho predat a po obhliadke auta mi ponukli taku istu čiastku, aku som chcel. Takže za mna spokojnost.
minule som čitala, že AAA dosiahli rekord v predaji osobnych aut. Tak ako je možné, ked na nich všetci nadavaju, že maju takyto rekord? Len nahlas premýšlam
Siaia tak ako pisali aj niektori tu na fore. AAA sa radsej vyhni. Alternativou (tou vacsou) ostava nadalej Darex.
ludia, ked kupujete ojazdene auta, cca 2-3 roky stare auta, kde ich kupujete? V AAA auto?
Tak sme nakoniec kupili, Kiu corento, pozrel nam ho technik a az na nejake vzadu capy, ktore dal manzel vymenit bolo auticko ok, takze my sme spokojny velmi, auticko je priestranne, ak nas niekto nabura ma 2.7 tony, je v automate atd.. proste super :)
Zajtra idem pozriet teda Darex podla vsetkeho co citam na nete, som zvedava :)