Mate skusenosti s aaaauto myslim co sa týka splatok ci je tam nejake navysenie ked kupim na splatky. Lebo cena v hotovosti je drahsia ako cena na uver tak ak ma niekto skusenosti nech zanecha koment.
A komenty ako nekupovat lebo klamu ze auto ma viac najazdene a dalsie si nechajte ved ked oni odkupili auto tak sa snazia predat.
AAA Auto
My sme skusali predat auto v AAA aj v Darexe, pricom v oboch nam povedali do telefonu jasnu cenu, AAA dokonca vacsiu za aku som auto inzeroval. Ked som prisiel, 3 hodiny casu mi zabili!!! Cena absolutne neumerna a jednanie otrasne, stale na niekhoo cakate. Narozdiel od do Darexu som prisiel aj ked uz som do bazaru ist po AAA nechcel a aj ked skusili zjednat, cena z telefonu platila a na druhy den mi ju vyplatili. Takze vyberajte bazar opatrne!
Rozhodne za tie roky doporučujem skôr Darex, bral som tri autá (dve na firmu) a nemôžem povedať krivé slovo.
Za mna AAA bez problemov.
Za mna AAA - dobry pristup, velky vyber, rychle dodanie vozu, prevereny povod, smluvne záruky.
V Ackach som teraz stravila pomerne vela casu a venovali sa mi velmi a aj kde som nakoniec nekupila tak musim povedat, ze s pristupom som bola velmi spokojna.
Tyrion chcel si asi napísať AAA sklamanie a nech si to ľudia čeknú cez Autopordcu nie? Lebo si sa trošku preklepol :D
Pre mna autoporadca sklamanie ked som predaval auto.. dokonca viem o autach co stacali.. pozrel som aj toho odporucaneho autoporadcu a ak ides brat auto naozaj od nich tak si to radsej daj cez tu sluzbu skontrolovat aby sa ti nestalo to co opisuju ini ludia na forach..
Za mna AAA ok.
Ta sluzb autoporadca vyzera naozaj v poriadku, ak dokazu komplexne skontrolovat auto, nasli dieru na trhu a dufam, ze sa im bude darit pomahat a zaroven byt v zisku
@KralLeonidas TA SLUZBA VYZERA OK, TEN AUTOPORADCA, BUDEM TO STUDOVAT, CHYTSAME SA PREAVAT AUTO A KUPOVAT NOVE CEZ www.autobazar.sk A NECHCEM SA NACHYTAT