Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

AAA Auto

Príspevok v téme: AAA Auto
Y.O.L.O.

Mate skusenosti s aaaauto myslim co sa týka splatok ci je tam nejake navysenie ked kupim na splatky. Lebo cena v hotovosti je drahsia ako cena na uver tak ak ma niekto skusenosti nech zanecha koment.
A komenty ako nekupovat lebo klamu ze auto ma viac najazdene a dalsie si nechajte ved ked oni odkupili auto tak sa snazia predat.

Tomynko444

Co som pocul vela ludi sa sudi. Bohuzial, chyba vyberu. Nie vsak vsetky bazary su zle, len treba trosku o konkretnych kam chcete ist studovat vopred, nech sa nestane, ze pridete o peniaze. My napr. mame jedno z troch aut z bazaru z Darexu, ktory je mozno velkostou taky ako AAA a pritom je vsetko na poriadku a vlastnime ho cez rok a pol.

SamuelBA

Aj ked sa tema trosku zvrtla, pridam svoju skusenost. Auto vrak, zmluvu sme podpisali ako idioti nevyhodnu a davame peniaze do pravnikov. Cele zle. Radsej iny bazar. Tu sa nedomoze clovek nicoho uz.

Majkrakova

Najprv to každý kritizoval, že samá stáčanka a násilné praktiky výkupu v podobe masového okrádania zákazníkov, teda aj predaja, že sa s nimi nie a nie dohodnúť, potom neskôr tak pol na pol (50:50), že tam u nich nájdeš aj dobré autá a v poslednom čase si to každý akosi chváli, že ponúkajú aj záruky či iné výhody ako poctivý, teda pravdivý stav. No dobre, ponúkajú aj záruky, takže treba to iste aj vysúdiť, ale skôr by som povedal pesimisticky, že "typický slováci", najprv majú záujem a už keď sú na mieste, tak zrazu sa im niečo nepáči, teda po čase používania, že chcú vrátiť. No ale auto je tiež len vec ako každá iná, čiže aj inzercia s hocičím u nás funguje podobne, najprv chcú, tak pošlem aj na dobierku a keď im to príde, tak zrazu, že sa im niečo nepáči, že chcú vrátiť. No a ? Veď predsa na fotkách či v inzeráte je presne popísané, že v akom stave to je, ako to v skutočnosti aj môže vyzerať, tak nechápem, že čo by ste ešte chceli ? Nehovoriac na to čoraz časté žobranie, že dajte za menej, ale veď cena je nízka alebo primeraná na stav opotrebenia, tak potom ? Takže najprv si dobre premyslite, prípadne sa aj mierne prispôsobte, ak už nič iné nie je na výber a až potom berte, a nie že, rýchlo, rýchlo a zrazu sa mi akosi podozrivo nepáči, že chcem vymeniť za iné alebo vrátiť pôvodný tovar za peniaze. Potom niet divu, že zbytočné naťahovačky a súdiť sa o nič, čo je na Slovensku v posledných rokoch úplne typické, že to nie je žiadne opodstatnenie, že nejaké hrubé porušenie ale len tak na základy vlastných subjektív, že toto malo byť tak a tak, tamto zas hentak, musíme predávať čestne a tiež poctivo kupovať . . .

ErikBA

My sme mali s nimi velke problemy, sudime sa doteraz, uz cca 7 mesiacov sa to natahuje, predali svokrovi uplny shit, hovoril som mu, ze nech nekupuje od nich auto a urobil si aj tak po svojom, tak to skoncilo. Staci si na internete len precitat a vyvarovat sa tak tejto spolocnosti...

Lennyx

u nas doma taktiez aaa auto bez problemov...na nete som si vybrala peugeot 2008 v bordovej mali ho v BA a previezli mi ho do ziliny na skusku :) mam ho doma uz tri roky a este nebolo v servise

Jasomja1

Staci pozriet skusenosti na google, rozhodne by som vyuzil druhy spominany bazar ak tu je takato odovza nan, ma to dovod

Petrica

Rovnako ako neiktori clenovia fora, odporucam darex uprednostnit, pripadne ak sa chcete vytocit a strati den, mozte najskor skusit aaa, potom si budete aspon darex viac vazit :D

Ella3

myslím že sto ľudí sto chutí je v tomto prípade úplne trefné...ja som si po vysokej škole rozhodne nemohla dovoliť kúpiť nové auto a tak som chcela kvalitné ojazdené za primeranú cenu...aaa auto mi odporučil bratranec a preto som zašla do ich pobočky v nitre kde som si vybrala svoju kugu a hneď po tom na druhý deň som sa tam stavila spolu s automechanikom a kúpili sme ju.. do dnes jazdí ako drak a nebolo potrebné ju nijak opravovať...jediné investície ktoré do nej dávam sú motorový olej, nemrznúca zmes a pneumatiky