Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Euthyrox a chudnutie

Príspevok v téme: Euthyrox a chudnutie
snake876

Zohnala som si Euthyrox - hormón štítnej žľazy a idem s ním chudnúť...áno, mám v poriadku štítnu žľazu a viem aké sú riziká, ale keď ho budem brať denne 100-150 ug po dobu cca 3 týždne, nič sa mi hrozné nemôže stať....a počula som, aj videla u dvoch známych, že naozaj funguje...a oni tiež mali štítnu žľazu o.k., len ho brali vyslovene na chudnutie....ja sa len chcem poradiť, koľko ug denne by som mala brať...či môžem aj 200 ug, alebo je to už veľa...a prosím neodsudzujte ma, ja som len zúfalá a robím čo môžem, aj stravu aj pohyb mám o.k., ale kilá nejdú dole ani za nič, už neviem čo s tým tak skúsim toto krajné riešenie...za aký čas by som mohla schudnúť 8 kg?

0vecka

lukatina pribera sa zo svetkeho co ma calorie... aj z bielkovin a z tukov ovela viac ako z cukrov kedze maju vyssiu kaloricku hodnotu

lukatina

pribera sa z ovocnych cukrov a nie z tukov . no ja by som odtucnene mlieko nepila ja pijem plnotucne a aj smotanove jogurty papam a to mam 46kg. ale co nejem to je ovocie. Nechuti mi.

0vecka

Poison podla mna to take jednoduche neni...imho ak telu dodas TH3 a Th4 tak sa ti asi znizi produkcia TSH a telo bude produkovat menej vlastneho ... teda imho tuky sa palit nebudu... ono by to chcelo asi vyssie davky

Angella

No práve pri chudnutí sú potrebné bielkoviny.....odtučnené mlieko a jogurty? Takže nevhodné stravovanie a bez pohybu to nejde....iba ak máš pohybové problémy.....a inak telo potrebuje aj tuk, inak si robí zásoby v podobe priberania a s Euthyroxom ťa ani len nenapadne začať.....teš sa, že máš štítnu žlazu OK

Shayleen

A aj cvicis? Prwtoze bez cvicenia nic nezvladnes! Ja schudla 30 kg za 3 m a bez cvicenia by som to neboma zvladla a mala som ploche brusko takze skus si po cvičiť. Ja byciklovala a behala a este robila 200 brusakov denne

snake876

Ahoj Poison, tak čokoládu som nejedla už 22 rokov, ani neviem už ako chutí!...moja strava sa skladá z ovsených vločiek, bielych jogurtov, sem-tam grahamové pečivo, veľa ovocia a zeleniny, otruby, trochu orechov, ľanové semienka, odtučnené mlieko, pijem len čistú vodu a kávu...vôbec nejem mäso, už 12 rokov som vegetariánka, ani nič vyprážané, žiadne sladkosti, biele pečivo, sladené nápoje ani ovocné šťavy, lebo majú zbytočne veľa cukrov..a ani kávu si nesladím...tak ja neviem naozaj že čo robím zle...a porcie môjho jedla sú primerané, vôbec sa neprejedám ani týmto zdravým jedlom, dokonca mi hovoria že sú to dosť malé porcie...TAK MI PROSÍM PORAĎTE ČO ROBÍM ZLE A AKO TO MÁM ZMENIŤ ABY SOM SCHUDLA, prosím...ďakujem.

Betka234

Ahoj :-) V tvojom prípade by som odporučila skôr siahnúť po morských riasách, ja užívam kapsuly Alga Forte - tri morské riasy, ktoré pomáhajú v regulácii hmotnosti + zázvor a vyšší obsah jódu, teda pomôžu aj so štítnou žľazou - -odkaz odstránený- :-)

Poison

na chudnutie sa používa hormón štítnej žľazy ale nie euthyrox T4 , ale T3 ... Ak sa ti nedarí schudnúť tak niečo robíš zle , určite by som povedal že máš zlú stravu ... môžeš makať vo fitku aj každy deň , ale keď zožerieš pol kila čokolády , tak je to nanič !
T3 pomôže spáliť tuk , ale tuky za teba páliť nebude ...

achmamo

Paulanoir, akoze ono to neni sranda, zit s tym pocitom, ze chces a musis schudnut ...
Kamo, snake... asi ti nepoviem nic nove, ze mas na svoju vysku total ok vahu, skor teda tu spodnu hranicu, takze objektivne si uplne v poho.
Ja mam rovnaku vysku a schudla som kedysi na 44 kg, i ked v tej dobe som to tak citila, ze je to ok, dnes to kus lutujem - kvoli zdrav. problemom. Spravili sa mi krcove zily na maternici, pretoze som v brusnej dutine nemala dost tuku a vaziva... a takisto mam odvtedy histaminovu intoleranciu, takze mam trest - kedysi som jedlo brala ako nepriatela, dnes, aj ked si ho chcem uzivat, moje telo ho tazsie spracovava.
Hm hmmm... uplne ta chapem, ale zaroven musim povedat ze je to naozaj hlupost s tym eutyroxom a celym chudnutim pod tuto hranicu uz.