Zohnala som si Euthyrox - hormón štítnej žľazy a idem s ním chudnúť...áno, mám v poriadku štítnu žľazu a viem aké sú riziká, ale keď ho budem brať denne 100-150 ug po dobu cca 3 týždne, nič sa mi hrozné nemôže stať....a počula som, aj videla u dvoch známych, že naozaj funguje...a oni tiež mali štítnu žľazu o.k., len ho brali vyslovene na chudnutie....ja sa len chcem poradiť, koľko ug denne by som mala brať...či môžem aj 200 ug, alebo je to už veľa...a prosím neodsudzujte ma, ja som len zúfalá a robím čo môžem, aj stravu aj pohyb mám o.k., ale kilá nejdú dole ani za nič, už neviem čo s tým tak skúsim toto krajné riešenie...za aký čas by som mohla schudnúť 8 kg?
Euthyrox a chudnutie
Bože takíto ľahostajní ludia voči svojmu zdraviu ma vedia tak vytočiť :(
no, možno máš aj pravdu, že tých 8 kg nie je navyše, ale ja som ich behom minulého roka pribrala, len tak z ničoho nič a odvtedy sa ich neviem zbaviť a už som z toho zúfalá a aj poriadne nasratá na seba že asi nemám pevnú vôľu keď neviem schudnúť pár kíl...ale robím čo môžem, naozaj...asi si dám pár týždňov hladovku-len káva a voda ...inak mám teraz 48-49 kg, ale je to veľa na moju výšku, lebo meriam iba 161 cm...
A este jedna vec - ak mas pohyb a stravu ok, a aj stitnu zlazu a nemas ine ochorenie, tak neexistuje, ze mas navyse 8 kg a nedokazes ich spalit. Iba v pripade, ze tych 8 kg nie je navyse a to "navyse" citis iba vo svojej hlave. Nestoji to za to, mam to z vlastnej trpkej skusenosti.
Cauko,
fakt to nejedz, ak nemas problemy, pretoze okrem chudnutia to zdravym ludom zvysuje tlak, zrychluje pulz, budes sa potit - neni to sranda, mozes skoncit v spitale - rozhodi ti to organizmus, prehreje sa a srdce to tiez nemusi uplne zvladnut. Ludia, ktori maju chorobou zvysenu funkciu stitnej zlazy taketo symptomy zazivaju a v istych pripadoch ich to moze dostat na ARO. Ak si zdrava a budes to brat, tak si prave navodis liekmi zvysenu funkciu, nestoji to za tych par kg. Ser na to, prosim.
A este nieco bez pohybu ziadne schudnutie ja som cvicila aj 2x denne. A ako sa stravujes?
Viete ze s tym si urobite viac skody pre telo? Euthyrox je len a len na znizenu funkciu s.t a este ako si ho uohnala ked je to na lekársky predpis. Mala si si radsej nieco ine kupit napr ja som schudla 30kg za 3 m vdaka "fatabsorber" a "fatburber" ale euthyrox? Nie ze potom bude zle
podla mna blbost ja beriem 75ug a vobec som neschudol...