Ahojte. Včera som bola na 17rocnej prehliadke. Robila mi také tie bežné veci a aj hmatala brucho/na bokoch brucha. Na konci mi povedala že ma objedná na sono , lebo že bývam málo chorá a mam miernu nadvahu tak si chce byt ista ze su organy v poriadku (to su co za divne dovody?). Myslite že tam niečo podozrivé cítila a preto ma objednala? inak si to neviem vysvetlit, len tak objednat :( bolo na mne vidno že som vystresovaná aj to o mne vie že som tam vždy v strese, tak si myslím že ak niečo cítila tak mi to nepovedala priamo aby ma nevyplašila :(
Dôvod?
Dg znie Amal Clooney :)
BlueberryNN, nie, nie, tu v tomto prípade skutočne mohla lekárka to svoje podozrenie na príznak, nie chorobu napísať po latinsky.
Haha, mimochodom, az teraz mi to doslo. Ved ked sa jedna iba o preventivku, lekari vzdy napisu iba ze prosia o vysetrenie. Vsak doktor, ktory ta posiela, aby ti zistili, ci si zdrava, este nemoze vediet, aku chorobu mas :D. To vie az ten druhy po vysetreni. Ja som to trochu poplietla.
No neviem pretože mne tak dlho na sono netrvalo mozno den dva? Tak jedine preto
Jase ze fake tema !
Pisem sem preto, lebo ma to trapi a mam strach z chorob. Chcela som len nazor... Napisem teda potom
Ked je nieco po latinsky a ja som z toho tak strasne vystresovana, tak to hodim do googlu a som mudrejsia. Fake tema.
Joleen, na sono sa fakt tak dlho čaká a toto je ešte relatívne dosť skorý termín. :)
A ani tomu neverim ze na sono sa tak dlho caka ze az v auguste no proste si trapna sry
No len preto, že posledný čas sa tu množia vymyslené témy a ľudia sa chtiac-nechtiac prezradia, tak keď budeš doma napíš sem a povieme ti k tomu viac.
Jasne si u priatela a nemas co robit okrem tohto tu na fore pisat keby si bola fakt u priatela tak ne si tu na stranke tak sa priznaj ze je to fake tema.