Dôvod?

Príspevok v téme: Dôvod?
Amal7

Ahojte. Včera som bola na 17rocnej prehliadke. Robila mi také tie bežné veci a aj hmatala brucho/na bokoch brucha. Na konci mi povedala že ma objedná na sono , lebo že bývam málo chorá a mam miernu nadvahu tak si chce byt ista ze su organy v poriadku (to su co za divne dovody?). Myslite že tam niečo podozrivé cítila a preto ma objednala? inak si to neviem vysvetlit, len tak objednat :( bolo na mne vidno že som vystresovaná aj to o mne vie že som tam vždy v strese, tak si myslím že ak niečo cítila tak mi to nepovedala priamo aby ma nevyplašila :(

Amal7

Vysvetli mi niekto preco by som na nejake forum pisala ze sa bojim preco ma doktorka posiela na sono , keby to nebola pravda?:D
Papierik mam doma, som u priatela, neviem preco by som ho zo sebou nosila a som objednaná až v auguste.

netreba

BlueberryNN, bolo to pravdepodobne po latinsky, takže rozumieť určite nemohla, ak to nie je vymyslené, tak šup po papierik.

blueberryNN

Suhlas, po tom, co napisala, ze nema papierik a aj tak tomu, co v nom bolo, nerozumela, je to ocividne fake tema.

netreba

Aj ja mám to podozrenie, preto som ani nenapísala, že čo môže byť na tom odporúčaní, pretože by mi pravdepodobne dala za pravdu. :))