Dôvod?

Príspevok v téme: Dôvod?
Amal7

Ahojte. Včera som bola na 17rocnej prehliadke. Robila mi také tie bežné veci a aj hmatala brucho/na bokoch brucha. Na konci mi povedala že ma objedná na sono , lebo že bývam málo chorá a mam miernu nadvahu tak si chce byt ista ze su organy v poriadku (to su co za divne dovody?). Myslite že tam niečo podozrivé cítila a preto ma objednala? inak si to neviem vysvetlit, len tak objednat :( bolo na mne vidno že som vystresovaná aj to o mne vie že som tam vždy v strese, tak si myslím že ak niečo cítila tak mi to nepovedala priamo aby ma nevyplašila :(

CaroCake

Blueberry- nemam teraz ten papier po ruke ale bolo to napisane tak, ze ani jedno slovo z toho nerozumiem. Ako nejaka vazna diagnoza napisana odborne :(

blueberryNN

Pokial viem, tak ked ta posiela na vysetrenie k inemu lekarovi, do poziadavky na vysetrenie uvadza lekar vzdy aj dovod. Tak si to skus pohladat bud v karte alebo na vymennom papieriku.

netreba

Fúúú, tak to som ešte nepočula a nevidela, že sa pritom počúva srdce. :)) Ale neboj nič, však tam pôjdeš a budeš mať istotu aj na papieri, že ti nič nie je.

Amal7

Pýtala sa ma iba či mám normálnu menštruáciu. A popritom ako mi hmatala brucho mi na striedačku počuvala srdce, čo mi prišlo divné,ale možno sa to tak robí. Ach jaj, asi jej zavolám a donútim ju nech mi povie pravdu:D

netreba

Skôr sa prikláňam k tomu, že chce mať len istotu. Keď ti prehmatávala brucho, nedávala ti nejaké ďalšie otázky? Aj podľa toho môžeš odhadnúť, prečo ťa posiela...

fredy

nie, vies ako to je? doktori si posielaju pacientov medzi sebou od jedneho k druhemu... oni si tak sami nahanaju pracu a pokial k doktorovi nechodis, to je pre teba len dobre, sam podla seba viem ze nic mi neni, chory nebyvam a ked idem raz za cas k doktorovi, najdu mi milion chorob a posielaju ma po vysetreniach... samozrejme raz za cas je to odporucanie na dalsie vysetrenie opodstatnene, ale vacsinou len "vyhladavaju choroby"... a mierna nadvaha teda dovodom byt nemoze