Ahojte. chcela by som sa poradiť. Pred dvomi mesiacmi som stretla kamarata, ktorého som už roky nevidela. vymenili sme si čísla. začali sme si písať, neskor sa aj stretávať, najprv ako kamaratí ale obaja sme cítili že to asi bude viac. boli tam nejaké sympatie. na druhom stretku, čo ma zobral medzi kamaratou a aj ma predstavil, mi dal pusu, na dalsom stretnuti za mnou opät prisiel, dalsiu pusu a takto sa to stupnovalo. chodili sme na prechádzky bozkávali sme sa, rozpravali sme sa, stále sme mali o com. nehladala som za tým ani vztah ani nic. proste sme trávili spolu čas. raz za týžden.tak nejako. netlačili sme na pílu. týžden dozadu sme boli na takomto výlete nedelnom, opat bolo fajn, tentokrát sme sa spolu vyspali a zrazu ma prepadli nejaké divne pocity.mala som už pred tým zle skusenosti s chalanmi tak som chcela byt opatrna, no žial, stalo sa... od vtedy si píseme, v podstate rovnako ako pred tým, no o tom nepadlo ani pol slova. neboli sme spolu. nie som hlupa. už dvakrat som si povedala že kaslem nanho, bola som presvedčená o tom, že mu islo len o to jedno, neodpisala som mu dlho, no vzdy sa zase ozval a opat som mala pocit, že ak by nechcel somnou komunikovat tak predsa nekomunikuje a kasle na mna. ale vzdy sa ozve. no neboli sme spolu od vtedy, čakala som že ma pride aspon pozriet alebo nieco. neviem ci mam ja v sebe nejaký výkričník, že chlapi su hajzli, alebo nieco si namýslam... možno ma obavy, že sa mi nepáčil sex s nim alebo ja neviem. neviem ci to mam skoncit alebo este chvilu pockat ci nieco urobi. dakujem za vase nazory :)
Ide / išlo mu len o jedno?
dobre. počkám chvílku ešte :)
Ďakujem úprimne za vaše komenty a rady (za poučovanie nie :) ).
tak ked si bola este aj chora, tak asi preto neprisiel. mozno ked si mu nenapisala ze uz si fit, tak si myslel, ze si stale chora a nechcel tlacit na pilu. podla mna sa nestresuj a nechaj tomu este tyzden dva volnejsi priebeh a uvidis, mozno to vnima rovnako ako ty a tiez nevie co si teraz myslis.
Veď jasné, počkám a uvidi sa. Ako žily si rezať zrovna nejdem heh ale bola by som rada ak by to pokračovalo v tom dobrom
lasku si nenaplanujes. tak pockaj par dni, ci bude iniciovat nejake stretnutie, ked nie, tak je asi jasne o co mu slo, ale ked to budes chciet aj pocut, tak ho skratka zavolaj von a porozpravajte sa.
raz sa mi zda že bolo v tom nieco viac, na druhý den že nei len sex-presne vtedy si povie a dost asi, neodpíse ani on dlho a pottom sa zase oyve a zas je setko ok. chodili sme spolu von cez víkend, no teraz som bola marod takze mozno preto neprisiel tak aj preto neviem že čo a ako.nechce sa mi to tu cele vypisovat
na rovinu, paci sa mi, chcela by som nieco viac, len neplanovala som žiadny vztah.ale prisiel mi do životaa je mi s nim dobre. ak v tom bolo viac, fajn budem rada a možme pokracovat. ak nie, dovi dopo. žiadny kamarat. už sme spolu spali. nevezmem to spať. len nevidim mu do hlavy...
tiez trocha nechapem. chces od neho vediet na com si, no ani ty sama nevies co chces.
No ak sa ti paci, tak ho nechces iba ako kamarata. A ani si to neskusaj nahovorit, lebo pravda ta neskor bolestivo dobehne. Tak si v prvom rade ujasni, co vlastne s nim chces naozaj.
A čo ak sa mi páči? inak by som s nim nespala predsa. asi by ma aj mrzelo keby mu islo len o to jedno. ale do sa dozviem už len od neho. myslim že by mi neklamal.