Ahojte. chcela by som sa poradiť. Pred dvomi mesiacmi som stretla kamarata, ktorého som už roky nevidela. vymenili sme si čísla. začali sme si písať, neskor sa aj stretávať, najprv ako kamaratí ale obaja sme cítili že to asi bude viac. boli tam nejaké sympatie. na druhom stretku, čo ma zobral medzi kamaratou a aj ma predstavil, mi dal pusu, na dalsom stretnuti za mnou opät prisiel, dalsiu pusu a takto sa to stupnovalo. chodili sme na prechádzky bozkávali sme sa, rozpravali sme sa, stále sme mali o com. nehladala som za tým ani vztah ani nic. proste sme trávili spolu čas. raz za týžden.tak nejako. netlačili sme na pílu. týžden dozadu sme boli na takomto výlete nedelnom, opat bolo fajn, tentokrát sme sa spolu vyspali a zrazu ma prepadli nejaké divne pocity.mala som už pred tým zle skusenosti s chalanmi tak som chcela byt opatrna, no žial, stalo sa... od vtedy si píseme, v podstate rovnako ako pred tým, no o tom nepadlo ani pol slova. neboli sme spolu. nie som hlupa. už dvakrat som si povedala že kaslem nanho, bola som presvedčená o tom, že mu islo len o to jedno, neodpisala som mu dlho, no vzdy sa zase ozval a opat som mala pocit, že ak by nechcel somnou komunikovat tak predsa nekomunikuje a kasle na mna. ale vzdy sa ozve. no neboli sme spolu od vtedy, čakala som že ma pride aspon pozriet alebo nieco. neviem ci mam ja v sebe nejaký výkričník, že chlapi su hajzli, alebo nieco si namýslam... možno ma obavy, že sa mi nepáčil sex s nim alebo ja neviem. neviem ci to mam skoncit alebo este chvilu pockat ci nieco urobi. dakujem za vase nazory :)
Ide / išlo mu len o jedno?
Myslim, ze ak urobis to, ze za nim prides (alebo ak pride skor on, tak vtedy), a sama tu temu otvoris. Kedze ti o vztah nejde, ale mas ho rada ako cloveka, kamarata, tak by som sa k tomu, co sa stalo, vratila s tym, ze stalo sa, co sa stalo, a ze podla teba to bola chyba a uz sa to nezopakuje, lebo ho mas rada ako kamarata a tieto veci dokazu vzdy vztahy medzi muzmi-zenami akurat tak skomplikovat. Tymto to zaroven medzi vami vyjasnis a prestanes sa umarat rozmyslanim, na com ste, lebo sama to definujes, a este mu aj ukazes, ze ak mu ide o sex, u teba uz nepochodi. Mozno nejaky cas este bude dufat, ale ked uvidi, ze sa toho skutocne drzis, tak ak mu islo iba o to, odide a prestane ta vyhladavat. Ak ta ma skutocne rad ako kamaratku, tak sice bude dufat stale (muzi taki su), ale bude pri tebe aj ked ten sex spolu mat nebudete. Ja som takto ziskala niekolko dobrych kamaratov, s ktorymi som sa sice nevyspala ani raz, ale oni zozaciatku velmi dufali. Ked casom zistili, ze nic z toho, ale na druhu stranu spolu vieme stravit vela casu a nenudime sa, tak ma radi volali von alebo na akcie a uz to bolo hlavne o tom kamaratstve. (aspon si myslim :D) Uz sa o nic nesnazili.
lepšie povedané, najradsej by som to, že sme spolu spali, vymazala a pokracovala tam kde sme skoncili, travenie casu spolocne a pod.
nechcem byt jeho milenka alebo nieco podobne...to nie. ale nehrniem sa ani do vztahu
vdaka za celkom zrelý nazor. mas pravdu. mala by som to nejako vyriesit. a ano stalo sa. neplánovala som to ani som to nechcela v blizkej buducnosti práve pre to, lebo viem aký su muži, ale žial v tej sekunde sme to chceli obaja. nebudem to tu cele rozmazavat ako to bolo a podobne a už vobec nepotrebujem aby mi tu niekto hovoril preco a na co som to robila.to nevysvetlis....
ak nepride prídem ja a normalne sa s ním porozprávam ako clovek, aj ked ja nie som tym tej ženy, ktorá na muža tlačí. to vobec. tak uvidim
Z tvojej odpovede pre kafe - ty s nim chces byt kamaratka? Alebo kamaratka s vyhodami? Alebo ako?
lenocka, ale medzi vami to nie je ze "este o nic nejde". Vyspat sa s niekym, to uz je teda riadne intimne zblizenie. Myslim, ze medzi vami sa stalo dost na to, aby si mala pravo vediet, na com si. Nebudem ti pisat, ze to bolo prilis skoro a ze to bola chyba, lebo to sa proste niekedy stane aj tym, co si mysleli, ze by sa im to nikdy nemohlo stat. Podla mna teda medzi vami je uz dost vela. Sex nie je malickost, to sa na nas taky nazor iba zovsadial vali, ale v skutocnosti to tak nie je. Preto sa neobvinuj za to, ze chces vediet, na com si. Podla mna (takmer) kazda zena, ktora uz sa s chalanom/muzom vyspi, ma urcite ocakavania a nerobi to preto, aby mu iba obcas urobila matrac (nemyslim to na teba, ty nie si ten pripad, ale on si to tak mozno predstavuje).
no. ja som chcela len pocut nejaký normálny názor, poučovat važne nepotrebujem. sama sebe si nadavam nepotrebujem aj tvoje nadavky....
ja nehovorim že chcem vztah. mne to vyhovovalo do teraz ak o to bolo. nepotrebujem s nim chodit. len ma prepadol pocit že mu islo len o to jedno. asi by som sa s nim mala stretnut
dievča, ty najprv skočíš do vody a potom sa divíš, že máš mokré nohy? O čo išlo tebe?? Veď ste sa len stretávali, príjemne ste spolu trávili čas a proste stalo sa, dala si mu. Ľahká korisť, veľa pozornosti, námahy vynaložiť nepotreboval... užil si, ty tiež. Bodka. Nič viac sa nekoná.
Ak chceš vzťah, tak prestaň robiť stále tie isté chyby! Ale ty si asi nepoučiteľná. Najprv si ujasni sama v sebe, či chceš vzťah alebo nie. Potom si nájdi chlapa, čo chce to isté, poznávajte sa aspoň pol roka a potom hupsnite do postele. Ja myslím že ťa chlapec veľmi rýchlo prekukol - že si ľahká korisť a do postele ťa dostane ľavou zadnou. Len prečo si taká naivná trubka, že najprv im dáš a potom čakáš, dúfaš, že z toho niečo bude... to naozaj nechápem. No nie, nemáš im dať. Čo je na tom také ťažké? Kým nie si vo vzťahu, NESEXUJ!
no ved to ja velmi dobre viem že to dokažu hrat.mala som to (ne)štastie si to vyskušat už. preto ta moja opatrnost. ja sa ho na to aj chcem aj nechcem spýtat. nechcem to zbytočne riešit ved do teraz sme nic neriesili. ale trapi ma to už. a na to aby som sa ho to spýtala by som prave aj preto chcela aby prisiel.dam mu tento týžden ešte sancu že ci nieco urobi ci pride alebo nie ak nie tak budem vediet a koncim ak príde spýtam sa ho inak to nevidim
Je tam velka sanca, ze mu islo iba o to jedno a ze si nechava stale tieto vratka otvorene, ak by si to chcel zopakovat. Preto by som prevzala kontrolu nad touto podivnou situaciou a priamo sa ho spytala, co prenho znamenas. Moze ti sice klamat v odpovedi, ale mozno klamat nebude. Ak ti zacne vymyslat bachorky o tom, ze potrebuje cas na ... (dosadit si sem mozes cokolvek), tak ti keca a ide mu aj tak iba o to jedno. Ono niektori chapi dokazu kvoli sexu predstierat a dokonale hrat skutocny zaujem o vztah. Tak ho trosku podus a vyzaduj od neho spravanie, ktorym ti dokaze, ze to s tebou mysli naozaj.